Ang 80 tals festen

Datum: 2010-03-16 Klockan: 12:52:35 Kategori: Allmänt

Denna kommentar kom anonymt....

Ursäkta, men jag måste bara kommentera detta inlägg och säga min åskit.
Precis som du nämde nyss om din tand, så är det väll med dessa människor? Vad de gör är deras ensak, det är deras liv och deras handlingar. Det tycker inte jag att du har med att göra, personer gör uppför sig fel hit och dit, och du kanske inte vet precis allt om dessa människor så att du har rätt att yttra dig och klaga på andra. De gör som de vill, visst, det kanske inte alltid resulterar i det bästa. Men det är som sagt DERAS liv, DERAS handlingar och DERAS konsekvenser. Inte DINA.
Tack

Detta kom efter mitt inlägg om 80 talsfesten som jag var på.

Alltså eftersom personen i fråga är just anonym så månte jag göra detta till svar på kommentaren. Så synd när man inte skriver ut en mail så jag kan bemöta.

Denna blogg är MIN. Bara min. Mina åsikter. BARA MINA. Och jag skriver med en STOR portion ironi. Detta utspelar sig överallt. Precis i alla städer. Och nej jag bryr mig inte om enskilda personer heller. Inte ett dugg. Min blogg läses av många och jag vill att det ska roa.

Hemskt att någon ska ta åt sig så. Men vad säger detta??? Känner man sig träffad? Nej jag vet inte. Men som sagt jag har verkligen inget emot någon och jag har absolut inte skrivit detta i något allvarsamt tillstånd.

Det är IRONI... men känner någon sig träffad så jaaa då är det ert problem. Helt och hållet. Varför reagerar man?

Så mycket skit som folk pratat om mig genom åren som man bara får skaka av sig och tänka att de inte har med å göra så undrar man ju, men jag är glad över reaktioner för vi lever i ett fritt land.

Detta är MIN blogg och jag skriver vilka åsikter jag vill. Å hur mycket sanning som ligger bakom ja det vet bara jag... ler.

ALLA får leva vilket liv de vill och jag lägger ingen värdering i detta. Även om det kan verka så. Jag älskar att iakta...

Och vad mina tänder och socialstyrelsens makt över dessa har ju knappast med att göra om jag har åsikter om andra människor. det har vi alla. Även du som måste skriva denna kommentar. vi reagerar och vi tycker saker.. så är det. Men som sagt detta bygger på humor... Ironi. Om någon tar åt sig är det ju deras problem. Ingen säger att dessa personer som jag nämner finns...

Glöm heller aldrig att man aldrig är anonym... man lämnar alltid spår. Och som sagt även om du skriver ditt namn så står du för din åsikt liksom jag... och vill du inte att ditt namn och åsikt ska synas i bloggen så kan man alltid be mig att inte lägga ut den.. publicera alltså.

 

 


Kommentera här 2 st

Kommentarer
Mezza

Haha, ja jag måste ju säga att för mig är det inlägget enormt roande och en "total remix" av Uggla och Winnerbäck..

Humor o ironi på hög nivå hehehe

Hoppas den som kommenterade kan fatta det med...

kram

2010-03-16 @ 13:59:31
Länk: http://mezzasblogg.blogspot.com
Helena

Vilken härlig blogg!!! Förstår inte att folk orkar klaga eller störa sig så införnaliskt. Du har helt rätt, det är din blogg, du skriver vad du vill. Passar det inte så kan man sluta läsa och koncentrera sig på sig själv istället. Ha en fin dag i solen!

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: