Hårmode

Datum: 2010-03-24 Klockan: 07:20:36 Kategori: Allmänt

Då va de strax dax att ta plats i stolen hos frissan.

Hur blir mitt hår efter detta??? Spännande.

Jag har aldrig haft problem att låta frisören få fria händer. Jag har sällan blivit missnöjd.

Jag har haft allt från två millimeter på skallen till halvlångt... ljust som svart....



Eftersom jag klippte mig för ca tre veckor sedan och då klippte av håret på ena sidan så blir jag säkert kortklippt idag. Jag har inte haft kort hår på många många år. Hade jag itne glömt mobilen den där dagen hade Anna nått mig och jag hade kunnat låta håret fortsätt varit långt. De hade haft lite mera valmöjligheter idag då. MEN de ska bli så skoj....



DAGENS FRÅGA BLIR DÄRFÖR:

Vågar ni ge frisören fria händer eller har ni en bestömd uppfattning om vad ni vill ha när ni kommer till frissan? Vågar ni byta frisyr och händer det ofta???


Nu ska jag fixa ordning mig för att köra mina barn till skolan. Sedan blri de avkoppling några timmar. De är väl helt underbart att sitta en förmiddag hos frissan och bara bli omhändertagen.


Kommentera här 8 st

Kommentarer
Monica R

jag skulle gärna vilja vara så modig som du, att låta frisören testa.. men jag kör på samma.. i tonåren testade jag ha kort hår, men med alldeles för mkt självfall och virvlar såg det inte klokt ut:-)



Jag trivs med långt och lockigt hår däremot, så det får det vara.. även om håret aldrig blir så långt som jag vill ha det.. tittar trånande på dotterns långa hår..



/Monica

2010-03-24 @ 08:50:48
Länk: http://mitttvatusentiomedfoton.blogg.se/
Petra

Japp, han växer lill-prinsen!



Jag måste oxå till frisören men det blir bara toppning å uppklippt för nu vill jag spara till långt. Har vågat göra många olika frisyrer genom åren men trivs bäst i långt hår. Vill även göra extensions igen men det får vänta tills juli/augusti tror jag!



Lycka till hos frisören å ha en bra dag gumman!



kram

2010-03-24 @ 09:55:34
Länk: http://mamablues.blogg.se/
Pippi

Jag har inga problem att ge min hårfrisörska fria händer har aldrig gått besviken från henne. jag kan också få en idé om en frisyr jag vill ha och går till frissan och vill ha den frisyren om nu denna frisyren är kort och jag har långt hår bryr jag mig inte om. Jag gillar att byta frisyrer och variera mig.



För ett par år sedan fick jag ett ryck och raka av mig allt mitt hår som då var en bit ner på ryggen. Sagt och gjort, plockade fram makens trimmer och började raka... Inom ett år var håret hyfsat långt igen. Ångrade aldrig mig, men kommer inte göra om det.



Hade behövt en tur till frissan nu iom det snart har gått 1 år sedan sist, men jag inväntar min målvikt - tänkte berömma mig själv genom att ge mig en ny fin frisyr för att jag har lyckats gå ner 24 kg (har runt 9 kg kvar till mitt mål)



Lycka till hos frissan

2010-03-24 @ 10:20:02
Länk: http://pippibears.se
simone

Jag låter dem få fria händer, göra precis vad dom vill :P

2010-03-24 @ 13:57:19
Länk: http://fattybom.se
beetty

Sant, de från degerfors vet inte om vad Ironi är, så nu får man väl höra det etttag att man tror man är så snygg jämt, haha!



Hur har ni det då föresten?

Kraam

2010-03-24 @ 14:07:04
Länk: http://freshing.blogg.se/
Jakirlu

sv: tack tack :D

2010-03-24 @ 15:35:19
Länk: http://peekaboooo.blogg.se/
Neha

Jag vågar men jag har lockigt så det är svårt att göra så mycket om jag inte vill platta det varje dag

2010-03-24 @ 15:47:42
Länk: http://nehaexponerar.blogg.se/
Johan

2mm, så kort har aldrig ens jag haft...



Jag byter nästan aldrig frisyr. Jag har haft samma så länge jag kan minnas, men nu på senaste har jag klippt, eller rakat, lite kortare än vad jag har haft innan. 5mm kör jag på nu. Sedan får det växa i ca 3 månader innan jag klipper mig igen.

2010-03-24 @ 20:46:26
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: