Nere...

Datum: 2010-03-28 Klockan: 16:57:03 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Kom hem å luften gick ur mig.

När fan ska min tur komma?

Hur många prövningar ska man behöva gå igenom?

När ska vi få det lättare och bättre?

När ska mina drömmar bli sanna?

Så många gnäller om att de ALDRIG har råd eller pengar... men de kan både åka utomlnads och vara i fjällen med hela familjen. De kan fara omkring och uppleva saker men ändå gnälla, vet de va de är att inte ha en krona kvar när man betalt räkningarna? När de har dragit in på allt? Vet dom???? När de precis räcker till resorna till jobbet.....

Vet någon hur det kan va å må riktigt dåligt? Att ha ett jobb som kräver att man tränar samt går på massage om man ska slippa värk. Träning och massage som kostar... Många förstår inte.

Förstår inte hur det är att vara en speciell familj med funktionsnedsättningar... vad detta kostar i PENGAR. I slit... tårar... oro... samtal och läkarbesök och alla andra samtal och möten. Ingen som inte är där vet hur vi familjer har det.

Äta ute... göra saker... HELA tiden. Ha de sista i klädväg... snyggaste frissen... nya bilen... Värsta sakerna hemma samt stylat å fixat.

Jag missunnar ingen detta... inte alls och jag har också mycket jag gläds åt och jag upplever också saker. Men jag får spara och slita för detta. Jag har ingen som hjälper mig. Jag får göra avkall på annat. Jag får må så skit emellanåt för att mina barn ska få det de behöver.

Mina barn har aldrig varit utomland vilket är deras högsta önskan och nu ska vi få sälja vår husvagn med. Jag har inte ens en bil där alla våra barn får plats så vi kan aldrig göra något tillsammans allihopa. Ska vi åka till badhuset får vi spara länge....


Det behöver inte vara stora saker för att man ska kunna göra saker ihop men barnen vill gärna uppleva saker som alla andra får...


Jag kan unna mig ibland... givetvis. Vi går inte nakna... vi äter bra mat. MEN det är inget överflöd. Mina barn ahr trasiga gamal mobiler... de har inga märkeskläder om de inte fått pengar av någon... De har inga bärbara datorer... vi är aldrig på några restauranger med barnen....

Känner mig bara så ARG....

Varför har jag aldrig flyt i livet. Titta bara... EN person vinner 215 miljoner. Varför bara EN??? En person behöver inte dessa pengar... de är hemskt.

Jag skulle bli så glad om jag bara hade ett par tusen extra när allt är betalt... men vi har aldrig något över...

Ingen kommer betala min tandlökarräkning... någon sa då att man kan ta de på avbetalning... Jo tack bra... vi har mediciner som är dyra...sonens medicin kostar 600kr i månader. Ja vi har högkostnadskortsystem... absolut men jag ska betala 1900 först... sedan mina mediciner. Varje gång jag tar ut medicin så går de på många hundra... visst vi kommer fort upp i frikort men ändå.... 2000 kr gånger två per år... de är mycket pengar.


GNÄLL.... jag kan gnälla en hel vecka... jag kommer aldrig få någon för den sakens skull och jag kommer inte må bättre av att gnälla men nu behövde de komma ut.

UUUUUUT....



Nu stänger jag dörren till denna negativa gnäll blogg... ingen kommer sakna mig så det är lika bra.



Kommentera här 5 st

Kommentarer
Johan

Jag bävar lute för att få det sådär. Pengar är en trygghet och jag har alltid varit snål, men den dagen då jag inte har något extra över efter alla räkningar kommer att komma, förr eller senare. Därför sparar jag så mycket det bara går nu, så räcker det lite längre i alla fall :)

2010-03-28 @ 19:43:25
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
CAT

Ja det är bara gnäll på du =)

Det blir som sagt var inte bättre men tusan inte sämre heller =)

Jag tänker på dig!

Kram vännen

2010-03-28 @ 20:12:26
Länk: http://catmalou.blogg.se/
Janeleh

sv: varsågod :D Hur har helgen varit? :)

2010-03-28 @ 21:07:27
Länk: http://peekaboooo.blogg.se/
paulina♥

sv: dsm!

2010-03-28 @ 23:03:19
Länk: http://paulinabladh.blogg.se/
Remilovise

Wonderful and informative web site. I will recomend this site... Excelent work

2011-03-10 @ 12:41:33
Länk: http://remilovise.blog13.com
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: