Som vanligt.

Datum: 2010-03-29 Klockan: 07:00:15 Kategori: August/barnen/Autism

Inget kan rulla på utan att det är lite friktion.

Hemma idag eftersom min son inte alls är i form. Kontaktdag.... bli med till skolan. Samtidigt som jag ska försöka få min tand fixad... helst utdragen då. LER... jo tjena lovar de INTE gör de...

Så ja.... nu ska jag försöka få honom i form så han kan fixa skolan. Sällan eller aldrig jag behöver vara hemma för att han inte fungerar så jag får ändå va glad...

Många med barn med Autism har det ju så ofta. Att man har svårt att få iväg dom åt något håll ibland och att de har det tufft så. August brukar inte.... men han har sina dagar då han behöver hjälp och stöd så är det ju bara. Det är ju så med hans funktionshinder. Det hör dit.



Älskade unge säger jag bara... finns nog ingen som kan få en så stolt och glad. På modevisningen träffade jag Malous mamma Lena och syster Frida och de Lena sa om min unge... ja ni vet de värmde ända in i själen. Att få höra sånt om sitt barn är underbart roligt.



Kommentera här 6 st

Kommentarer
Pippi

Hoppas du kan få din tand utdragen, kan tycka det är din tand och din mun... att du bestämmer!



Hoppas bara det inte kostar skjortan!!

2010-03-29 @ 09:11:47
Länk: http://pippibears.se
Mallamousan

Du har världens underbaraste unge, och jag är väldigt glad att jag får vara en del av hans liv!!! Stallet i morgon då! :)

2010-03-29 @ 09:35:55
Länk: http://mallamousan.blogg.se/
maria

Hej!

Idag lanserar vi vår hela nya webbshop med vårens snyggaste smycken. Passa på att klicka in och gör din beställning idag, vi har fraktfritt fram till efter påsk! Passa på!

Varmt välkommen in till oss! / Twicedesign.blogg.se

2010-03-29 @ 10:03:26
Länk: http://twicedesign.blogg.se/
simone

Hoppas ni båda får en riktigt fin dag, lycka till med tanden förresten! :)

2010-03-29 @ 11:23:48
Länk: http://fattybom.se
Johan

SV: Risken finns nog. Chansen att få jobb är väl inte sådär jättestor just nu, men man vet aldrig. Spara är bra. Bara att spara så mycket det går :)



Ja, det lockar ju, det kan jag inte neka till, men jag har ju goalballen, och slå igenom där skulle va ännu roligare, så jag vet inte... Vi får se :)



Hur har din dag varit? :)

2010-03-29 @ 14:50:50
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Gurkiss Scrappande

Hoppas allt går bra idag....



Sv: Naä nån bok med Mia Törnblom har jag inte läst. Läster inga böcker alls om jag ska vara ärlig. Har dyslexi och hoppar gärna över att läsa böcker just därför.



Kram kram

2010-03-29 @ 16:43:58
Länk: http://gurkiss.com/scrapbooking
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: