Fokus

Datum: 2010-11-19 Klockan: 10:21:31 Kategori: August/barnen/Autism

Har just nu haft fokus på annat än bloggen.

Fokus på jobbet, har elev vilket jag verkligen BRINNER för.

Fokus på måendet, mig. Försöker träna och ta hand om kropppen. Äta lite bättre och röra mig. Tvinga mig att tro att rörelse är bättre för min kropp som värker. Idag har jag tränat på morgonen men måste iväg och få hjälp av min naprapat senare idag. Hoppas det reder ut lite AJ i nacke och skuldra.

Fokus på barnen.

På mannen och på hemmet. Inga stora saker men ändå... när de gäller hemmet. Vidare att hinna med några vänner och sådant utanför vår lilla "bubbla". Det som är livet utanför. Man måste ta sig tid för sådant. För att orka. För att leva.

Jag tror många hamnar i någon form av duktighet där man tror man måste vara så rejäl och duktig. Jag har själv varit där men insett att ingen har nytta av mig där hemma om jag mår skit. Jag har gått igenom tunga saker som gjort att jag varit helt under isen och dit ska jag inte igen. Jag har börjat inse va viktigt andra saker i livet är än att bara vara just DUKTIG.

Nu är jag ledig i tre dagar. Fokus på de barn som befinner sig hemma. August åker till Malou. Imorgon blir de nya Harry Potter med äldsta sonen. Kvalitetstid för oss två. God mat och lugn.


Bild: Mormor med August och Albin.

En mormor som allt mer sällan kan hjälpa mig... så vår avlastning är vår räddning.



Bild: Min stora kille Oskar.


Jag ahr tre grabbar. De är underbart fina alla tre. Jag har aldrig gjort skillnad eller känt olika för mina barn. Alla ska ha lika mycket tid. Alla ska känna sig lika mycket älskade. Det är min skyldighet som förälder att göra så gott jag kan för att hålla den ballansen fast att vi är en annorlunda familj.



Kommentera här 4 st

Kommentarer
Eva

Jösses vad du skrämde mig! :-o

Jag är ledig idag och bloggar hemifrån. Hade högtalarna påslagna, så jag hoppade ju högt när musiken här satte igång. Gosh!



Önskar dig en riktigt fin helg! Vi hörs!



Kram,

Eva

2010-11-19 @ 10:36:53
Länk: http://detspokar.blogg.se/
Ellis

Hej vännen!

Hoppas ni får en fin fredag och att Harry Potter är bra, ska också se den så småningom! =)

Sitter på jobbet nu och försöker intala mig att jag inte har ont i vare sig huvud eller axel! Går dåligt!

Kram Elenor

2010-11-19 @ 11:05:13
Länk: http://www.metrobloggen.se/paltbarn
Johan

Det där med att vara duktig kan nog gruda sig mycket i barndomen. Att barndomen har haft en väldigt stor betydelse för hur man blir senare osv. har jag förstått innan, men efter att ha läst den kursboken vi har läst nu inser jag att den spelar mycket större roll än jag trodde innan. Det handlar om transaktionsanalyser, hur föräldrar har varit, vad man har fått inprentat och fått lära sig. Sådant är inte lätt att bli av med sedan, men du har helt rätt i det du säger, det håller jag med om! :)



SV: Haha ja, men vi brukar faktiskt skoja om det där ibland, både när det gäller TV och annat, att jag måste sitta nära för att se och att man måste ha en stor TV för att jag ska kunna se. Det låter inte så kul när man säger det såhär och det är kanske inte så kul heller, men ja, vi kör med det i alla fall :)



Det låter bra! Jag skulle nästan också behöva gå till en naprapat, behöver kolla upp min arm, tror det är en nerv eller något som ligger i kläm på något vis...



Ja, du har så rätt där, men det är ju inte alltid så lätt, tyvärr...



Jag mår som jag har mått hela veckan i princip, lite bättre än vad det har varit förut och det känns som att det är på väg åt rätt håll igen. Känns jätteskönt :)



I helgen blir det ingen vila här inte. Landslagsläger i Stockholm väntar, får väl se hur det går med armen...



Ha en bra helg! :)

2010-11-19 @ 14:12:45
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Mia

Tror att vi är fler som kan stötta o hjälpa, även om man träffas så här via bloggens värld så är det inte att förakta, gläder mig åt mina "nya" vänner här som ger mig kraft o energi och som jag förhoppningsvis kan ge samma tillbaka eller bara finnas här om någon vill prata av sig!



Det är inte lättare precis med barn med speciella behov, föräldrar o bekanta till familjen prövas mer än en normalfamiljs (sätt normal inom situationstecken för vad är normalt egentligen :-D) flera gånger om! vänner kan man ge respass om de inte sköter sina kort alls (olika åsikter visst men ibland så ...) men ens barn kan man ju inte ge upp om, inte sina bonusbarn heller kan jag säga!



Stoooor fredagskram! nu ska vi in o basta en snabbis innan vännerna dyker upp, så luktar vi som tjärtabletterna på ålandsbåtarna sen :-D

2010-11-19 @ 19:17:16
Länk: http://fredthevov.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: