Förändringar.

Datum: 2010-10-29 Klockan: 08:32:04 Kategori: Allmänt

Allt ska ju vara som de har varit. Man kan inte göra stora förändringar..... eller?

Är man en vanemänniska och en rutinbunden knas? Ja kanske.

Jag flyttade ju från min hembyggd för ca tre år sedan. Men jag jobbar ju kvar där. Grejjen är den att jag i regel endast åker till mitt jobb. Å det ligger ibörjan på samhället så jag behöver inte in någonstanns eller hur jag ska uttrycka detta. Sedan på kvällen om jag jobbar kväll åker jag samma väg genom byn som är en vanlig rak väg till min bästa vän för att sova. Mina släktingar bor utefter den vägen kan man säga så jag är sällan in i kvarteren och snurrar.

Häromkvällen blev jag tvungen att åka upp till en av delarna av byn för att hämta en nykel då jag skulle sova hos min ena syster som faktiskt bor granne med mitt jobb. Sagt å gjort.... PÅ väg ner till byn igen så skulle jag ta en annan väg. Under järnvägen och i kurvan höll jag på att krocka med en refug.

Hur i all sin dagar kan de bli så? Det var mörkt.... men när jag tänkt på saken handlar de mer om att jag kör på vana... jag vet hur de ser ut, jag kan vägen och jag har inte hundra fokus.... så krasst är de. Gissa om jag blev chockad när jag i stort sett kör på fel sida av vägen eftersom man INTE kunde gena som jag gjort i hundra år. Gissa om jag hade en reaktionsförmåga jag sällan skådat?

Sedan ska jag till en av våra affären nere på byn... slänger in mot parkeringen och va händer? Jo återigen håller jag på att köra rakt in i skyltar och refuger och kanter.... va händer? Jo man har buggt något form av gångväg och övergångställe.

Men HALLÅ!!!!! man får inte göra om.... de GÅR inte... ler stort.

Jag tänker på en insändare i tidningen för många år sedan då man drog om en hel väg i samhället. En person hade kört av vägen där. Han menade att han faktiskt inte visste att vägen svängde där eftersom han flyttat ifrån byn och menade helt krasst att han borde blivit informerad. Jag skrattade gott åt detta. Ska kommunen skicka ut information till alla som inte besökt den den sista tiden? Nja,,, nej de låter orimligt. Men efter den här kvällen kräver jag att SKITHÅLET rent ut sagt MÅSTE skicka mig info.... jag kan ju inte kvadda bilen pga deras förändringar. Allt ska vara som de varit.... ler stort.



Att lilla jag borde ha hundra fokus på min körning hör väl aldrig hit kan jag tro???


Kommentera här 4 st

Kommentarer
Fru W

Det är ju inte för inget man säger att man inte kan lära gamla hundar att sitta, haha! Jag är oxå en vane människa och har väldigt svårt att ändra på många saker, men livet ska ju vara en utmaning =))



Tack för dina kommentarer, de värmer så!!



Stor kram

2010-10-29 @ 09:42:11
Länk: http://mamablues.blogg.se/
Alexandra

Jag jagar perfektion. Jag jagar tillfredsställelse om att vara tillräcklig.



Vad jagar du? just nu.



Har inflamation i magsäcker, och antagligen IBS. Och en sjukdom som gör att min kropp inte stötter bort virus och bakterier, som gör så vi blir sjuka. Vilket är förklaringen till att jag mår illa hela tiden. (lätt förklarat)



Tack för dina fantasiska ord! Du är grym!



KRAMAR

2010-10-29 @ 12:13:44
Länk: http://alexandrawittgren.blogspot.com
Mia

Förlåt, men jag skrattade mig igenom hela inlägget å förstår preeeecis din mening (å inte var det du som skulle ha koll, nä fram för mer info).



Fixa fina block som du gillar o vill ha med dig överallt, skriv snyggt på framsidan vad de är till för (idéer, blaj, ditten o datten hihi), gör fint av det som du gör korten o tavlorna kanske t.o.m. - hörs det att jag fullkomligt älskar block m tillbehör??!! nä tänkte väl inte det!



Happy friday o stooor kram!

2010-10-29 @ 12:38:36
Länk: http://fredthevov.blogg.se/
Johan

Haha, gillade detta inlägget! :D

Lite kul sådär :)

Satt och log lite :)

2010-11-01 @ 10:54:57
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: