Datateket.

Datum: 2011-01-14 Klockan: 11:09:26 Kategori: August/barnen/Autism

Idag ska jag och August till BUP. Eller datateket. Detta är en sak man själv kan kontakta och få hjälp att leta fram bra program för datorn som passar barnet. Det är främst för mindre barn tror jag samt för barn som August osm inte kan läsa och skriva ännu.

Jag vet inte alls om detta är något som kommer ge något men jag letar ALLT.

August lär sig sakta och ibland undrar jag som orolig mamma om han någonsin kommer lära sig läsa och skriva.


Kommentera här 5 st

Kommentarer
Ellis

Hoppas det går bra och att ni hittar något användbart! =)

Kram Elenor

2011-01-14 @ 11:56:07
Länk: http://www.metrobloggen.se/paltbarn
cicci

Hoppas ni hittade något som passade er. Ha en fin fredag! kram till dig!

2011-01-14 @ 12:20:25
Länk: http://cicci79.blogg.se/
Barnens Hjältar

Det kommer, han måste bara fatta på SITT sätt.

Vi har widgit, det är ett bra program!

2011-01-14 @ 20:57:34
Länk: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Ellis

Tittar in och önskar dig en trevlig kväll!

Kram Elenor

2011-01-14 @ 23:49:31
Länk: http://www.metrobloggen.se/paltbarn
Johan

Datateket var mest kul tyckte jag. Spännande med datorer och så, för på den tiden hade vi inte ens någon dator här hemma. Vad gammal jag låter, haha, men så var det faktiskt. Dock kan jag nog se, såhär i efterhand, att det var stimulerande, jag fick leka med små program som ändå var relevanta i den mening att man t.ex. kunde bestämma väder på ett spel för att sedan se en bild på exempelvis en skridskoåkare som blåste bort om man valde kyla och blåst. Jag tyckte det var jättekul :)



SV: Ni två som personer, kanske lite, men framförallt är det allt hon/du upplever och känner. Jag känner A bättre än vad jag känner dig, självklart, men allt du skriver osv. jag känner igen mycket av det i henne. Sen behöver ju inte det betyda att ni är lika alls...



Haha, ja, jo, klart man kan läsa inne på dass också, men jag gör inte det... Brukar dock sitta och filosofera en hel del ;D



Oj, det är snabbt marscherat må jag säga... 2 månader och 10 dagar... I så fall skulle jag och A förlovat oss 21 oktober i höstas, om man räknar från när vi träffades på riktigt :)



Du ska träna så mycket du känner att du orkar. Har du inte energi till det så är det ju så. Du får knappast mer energi av att tvinga iväg dig och träna. Bättre att göra det du vet funkar eller känns bäst för dig i sådana lägen för att få tillbaka energin så mycket som möjligt. :)

2011-01-15 @ 22:40:23
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: