Von Benzo

Datum: 2011-07-03 Klockan: 09:46:03 Kategori: Musik

Måste ju säga att de är en rejäl kontrast att gå på Maiden på Ullevi för att dagen efter gå på Folkparken hemma i Degerfors.

Men inte mindre fel för de. Två dagar med bra musik.

Vädret blev bra. Å dagen började väl inte med Benzo utan med barnens kusin å kompis som entrade scenen å spelade å sjöng. Riktigt bra. Duktiga.Bild: Fanny Å Jonathan.


Det fel som fanns att klaga på är att man hade Nöjesfabriken som fixade ljudet. Å ja man kan undra om de kunde detta?? Sången försvann i trummor och gitarrer hördes inte när sedan Tanja spelade heller. Banden stod å på scen å försökte få upp ljudet å sänka annat så brist. HELT klart. Lite illa för att vara just ett företag som jobbar med just detta. Så lite besviken blir man när man VET att det finns bra ljudkillar även på en liten ort som vår.

Kvällen bjöd på bla Mats Ronander. En rejält liten publik gjorde inte honom lycklig å ja Blues å Ronander är nog helt fel för Degerfors helt enkelt. Vidare kom ju de lokala bandet Frozen fire och ja de hade mer publik än storstjärnan. Men de spelar något som Degerfors känner igen. Å Möckelns strand e ju trots allt en fin å bra låt.

Lite gamla goa återseenden på hemmaplan är inte fel å så kom då de som jag väntade på. VON BENZO... Jay Smith gjorde en KUPP som deltog i Idol. Han använde Idol som en språngbräda för att få ut sitt band. Inget tvivel. Hemma har vi lyssnat på Benzo sedan Idol å bandet är GRYMMA.


Bild: Jay på Volvo här hemma. Alexandra har fotat.

Lovar att det är Benzo som om några år kommer få agera förband åt de tyngre banden. De levererar å de ÄLSKAR de de gör.

Jay va lika läcker som alltid å rösten kan ingen fan klaga på. Vidare så röjde de skiten ur Degerfors som hängde på. Sån rock har vi aldrig haft där hemma i byn så de va SKÖJ. Att Folkparken får liv e så jäkla nice.
Bild: Jay på scen på Parken. DÅLIG bild men ja här e han i alla fall....


Såg ju Jay här hemma på Volvo... en av bandkillarna som ikväll spelade bas va då med. Å ja att få se hela bandet å efteråt få prata några ord med dom är alltid lika roligt. Albin ville ha en tröjja och fick både kram och autograf av Jay. Mamman var inte sen att krama om läckerbiten från HELSINGBORG å bandkompisen var hur jäkla trevlig som helst. TRyckte Degerfors va trevligt i riktig Ralp Edström anda å önskade mig en riktigt trevlig fortsättning på helgen och sommaren. Mammor ska liksom tas om hand lite... ler. Så trelviga. Så KUL.Se Von Benzo om vi får chansen nu i sommar.

Kan säga som såhär. Att få höra Helsonborgare väcker minnen. Ja älskar denna dialekt.

Bjuder på Bad father bad son.Medicin..... rösten älskar ja...

Kommentera här 3 st

Kommentarer
Elin

SV: japp :P

2011-07-03 @ 14:18:19
Länk: http://byelin.blogg.se/
Marcus Å

Nu har du fått mail också, vi kör väl nu?

2011-07-03 @ 17:16:18
Länk: http://slipsens.se
Pernilla

Jay han är såå bra =)

2011-07-03 @ 21:00:48
Länk: http://mammatilltvillingar.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: