One inch to go

Datum: 2011-11-25 Klockan: 20:37:02 Kategori: Musik

Ikväll hade vi tänkt göra lite lax å mysa. Men så skrev en kompis till Oskar på FB att de behövde någon som fotade deras band för sitt skivomslag.
Vafan klart vi ryckte ut.
Daniels Alexandra älskar att fota och är duktig. Så ja visst ville hon göra detta. Vi packade ihop oss å drog till byn för att besöka replokalen.
Där fick pappan i familjen rigga för att fota å vi fick kolla in hur grabbarna hade tänkt sig detta.
Bilder: Lite riggning inför fotograferandet som jag tagit med mobilen.
Man tar vad man har när man ska fota. Killarna visste hur de ville ha de å efter lite trixande hade vi fått en del bilder som Alexandra nu sitter och fixar till för skivomslagets baksida.
Bandet heter One Inch to go. Man hittar dom på Myspace om man vill lyssna på de två låtar som kommer på skivan. www.myspace.com/oneinchtogo
Skulle intresse för att köpa deras skiva sedan får ni ju höra av er givetvis.
En av grabbarna är kusin till mina grabbar och de andra är kompisar. Adam som står för sången har gått i samma klass som min Oskar och jag har följt honom länge. Han e grymt duktig å spela och ja tycker om när han är här och sitter o spelar å sjunger.
Bild: En bild av Adam som togs och var i tidningen om jag minns rätt.Bild: Detta är en av "råbilderna"...på denna var Johan igång och spexade lite och den GILLAR vi.... Men hur bilden som skavara på skivan kommer se ut jaaa de får vi se när Alexandra har grejjat den klar. Det kommer bli en siluettbild... vi får se om vi kommer lägga upp en sedan eller om ni får göra ett besök på hennes hemsida eller helt enkelt köpa skivan.

Här ser ni i alla fall: Johan, Jonathan, Pipen och Adam.

Detta blev inte en vanlig fredag. TACK grabbar för att vi fick vara med å göra detta. Jättesköj vare.... å n u ser vi fram emot plattan. Å att ni får sälja. Snart kommer låtarna även finnas på Spotify men är någon intresserade så hör bara av er.
Å nej nå laxmiddag blev de inte utan vi fick helt enkelt slarva i oss en pizza.
Bild: Lite inför fotograferandet. Adam...Bild: Mera spexande.

Gör nu ett besök å lyssna på grabbarna på Myspace....Kommentera här 3 st

Kommentarer
LINDSHE - svart bälte i shopping! -

va duktiga! :D shit!

2011-11-25 @ 21:24:09
Länk: http://lindshe.blogg.se/
a,m,a

du har jättefin design!:)

2011-11-25 @ 23:29:21
Länk: http://ingenhest.blogg.se/
LIENE

sv: Jag tror också men om vi inte orkade se ljust på saker skulle allt vara jobbigt. Å andra sidan är det aldrig särskilt jobbigt.

2011-11-26 @ 11:59:48
Länk: http://lienes.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: