Klippning

Datum: 2012-08-31 Klockan: 20:24:45 Kategori: Allmänt


Kommentera här 0 st

Varför bara??

Datum: 2012-08-30 Klockan: 11:12:21 Kategori: Allmänt

Ja man kan ju sticka oxå.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/544098/images/2012/pic_503f299e9606ee35ed00008b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/544098/images/2012/pic_503f29a09606ee35e50000ac.jpg" class="image">


Kommentera här 1 st

Nya byxor

Datum: 2012-08-29 Klockan: 21:00:43 Kategori: Allmänt

Maken ansåg att jag behövde ett par bra byxor för hundaktiviteter.

Mycket snygga.


Kommentera här 0 st

Ljung

Datum: 2012-08-29 Klockan: 13:26:00 Kategori: Hemmet

Idag plockade jag ljung när jag var ute i skogen. Det resulterade i en krans till dörren.

 


Kommentera här 1 st

En son på tio

Datum: 2012-08-29 Klockan: 08:26:21 Kategori: Allmänt

Det är inte som med andra barn på tio. Det är stor skillnad....
 
Häromdagen var det inte rätt för August. Dels hade vi vuxna inte alls haft en kommunikation. Så som det kan vara i en stressad tillvaro. August hade inte md sitt övergångsschema. Daniel hade sagt att han inte visste om det var fritidsklubben som gällde eller om jag kom direkt efter skolan.
 
Ändå var det inte detta som jag tror gjorde att han efter skolan rätt och slätt knallade hem istället för att gå till klubben. Varför jag vet? I vanliga fall även om herrn har sitt schema med sig så går han ändå vägen förbi fritids för att kolla om han ändå inte ska vara där. Ifall att.....
 
Denna dag knallar han hem. Påstår att jo fröknarna hade minsann sagt att han skulle gå hem. I vanliga fall hade han gått och frågat eller stått och väntat på vändplanen där jag hämtar honom med bilen. Idag går han sonika hem. Kommer alltså hem utan att komma in. Ingen är hemma. Som tur är möter han kompisens storebror som förmanar honom att genast gå ner till fritids. Han lyder. Han kunde lika väl kunnat gå någonannanstans eller rent av fått panik. 
 
Jag vet att inte lärarna sagt att han ska gå hem. Jag vet att de alltid kollar och denna dag vet jag att de vet eftersom jag hade pratat om just fritids denna dag med hans mentor då vi pratade igenom skolschemat och planeringen och målsättningarna för terminen. Jag vet att de inte kan ha sagt att han skulle hem.
 
Jag sa till honom att han vet att vi alltid klart och tydligt säger till att han ska gå hem direkt OM han ska detta vilket är enormt sällan eftersom man inte kan lita på att han klarar detta.
 
Så kommer det en mening fårn baksätet:
 
-Jag vill ha en egen nyckel så jag kan gå hem.
 
Var det detta som gjorde att han gick hem? För att visa att han kan gå hem. Att han bara behöver en egen nyckel.
 
Sedan spelade de ingen roll vilka saker jag sa för att få honom ur andra tankar. Att han inta kan vara ensam hemma. Att han inte fixar flera timmar ensam. Han gjorde klart att han klarar detta.
 
Ja kanske men vem vet om han ens är hemma när man kommer hem? Han kan ju ha hittat på att gå till en kompis och då har han glömt att jag inte vet var han är. Jag kan inte lita på honom alls. Nu känner jag än mer att hur ska jag veta att han går över till fritids när han kan komma på att gå hem igen? Vem vet när fritids reagerar och hör av sig och vad ska jag göra från jobbet?
 
Känner att detta inte är okej och jag vet inte hur jag ska förhålla mig. Han är större och ändå så fixar han inte att följa enkla saker som att gå några meter över till fritids när han ska eller gå ut till vändplanen när han faktiskt vet att jag kommer utan tar svänger över fritids.
 
Jag är glad att grabben han mötte fick honom att knalla ner tillbaka till fritids.
 
-Kan jag få en mobil snart?
 
Det är nästa sak som kommer och nu funderar jag om han skulle klara av att ha den och kunna ringa om han undrar?? Jag är tveksam men just nu känner jag att då har jag en linje till honom. En linje OM.....
 

Kommentera här 0 st

Diagnos ADHD

Datum: 2012-08-28 Klockan: 10:51:00 Kategori: Allmänt

-Passa dig för att få en diagnos.
 
-Det är ju en stämpel för livet att få en diagnos.
 
-Det är mode med diagnoser idag.
 
-Varför måste man ha en diagnos? Ska man inte accepteras ändå?
 
Orden haglar.... Jag har fått diagnos ADHD och jag är glad över detta. Varför ska jag ha en diagnos? Jag behöver en diagnos för att förstå mig själv och få den hjälp jag har rätt till. Jag behöver den för att kunna få ordning på mitt liv.
 
Jag har problem i mitt liv som helt enkelt gör mitt liv svårt att leva. Om jag hade haft alla dessa egenheter och saker i livet och det inte ställde till problem hade jag inte behövt den hjälp diagnosen i sig ger mig.
 
Vem är tex alkoholist eller har tvångsbeteenden? När är det ett problem? Jo när det inskränker ditt vardagliga liv. När det i vardagen blir ett problem. 
 
Mina symtom har inskränkt på min vardag och genom en diagnos har nya möjligheter öppnats. Jag har inte en stämpel i pannan och jag är inte rädd för diagnosen. Jag är inte någon som skäms utan kan stolt säga att jag har stykar i detta och att jag växer.
 
Just nu behöver jag en del hjälp i vardagen. Jag har idag startat en resa där jag kommer lära mig strukturera även mitt egna liv inte bara barnens. Jag måste få fram allt som är problem i ljuset och få till alla verktyg som jag i tanken kan och vet men inte kan få ordning på. Jag får inte till det i praktiken och mitt liv blir för mycket kaos.
 
Jag har nu en del papper om fakta kring min diagnos som jag egentligen redan kan, samt att jag helt enkelt ska lära mig att säga NEJ och att jag inte tackar JA till saker utan att tänka till innan. Jag ska alltid ha tid att känna efter om jag orkar och kan. Samtidigt ska jag komma över min tröskel där jag helt enkelt ofta tror mig inte kunna så jag helt enkelt vågar.... att jag även ska ändra synen på mig själv. Acceptera och inte ha förutfattade tankar om mig själv som helt enkelt är egna tankar om mig själv som jag inte har några grunder för.
 
Detta är en process som kommer ta tid. Jag har inte tålamod och jag är duktig på att helt enkelt hoppa av. Jag har bestämt att detta ska få ta sin tid och att jag inte ska hoppa av för att det inte ger resultat nu direkt. Jag måste ta detta nu för min egen skull.
 
En del i detta just nu är att använda almanackan. Jag använder den redan men jag måste strukturera mera och helt enkelt använda mer påminnelser om saker så jag slipper röra ihop saker och glömma eller vara ute i sista minuten.... Jag har redan några punkter som ska föras in och även att jag kanske rent av har påminnelser i min mobil om småsaker som jag behöver ha hjälp att minnas bättre.
 
Igår sa jag i alla fall JA... som vanligt utan att tänka. Jag sa även NEJ nu räcker det. Nejet borde varit mer NEJ och utan ursäkter. JAet var helt rätt och är något jag vet att jag brinner för och som jag ska jobba hårt för. Självklart handlar nej om något som tyvärr gjorde ont för någon men var nödvändigt för mig sedan var jaet så rätt som det kunde bli.... åter ett år med lärlingselev..... YES.
 
En resa. Jag har valt att dela denna resa.....

Kommentera här 2 st

Virka

Datum: 2012-08-28 Klockan: 07:18:39 Kategori: Hemmet

Fortsätter virka.


Kommentera här 2 st

Energier

Datum: 2012-08-27 Klockan: 21:03:27 Kategori: Allmänt

Idag började något stjäla energi.
 
Det gäller att upptäcka detta och sätta stopp...kunna sätta stopp. 
 
Jag mår såpass bra nu så inget får ta min energi och jag vill inte dippa. 
 
Jag vet mina begränsningar i mångt och mycket men jag vet även att jag inte är så tuff i alla lägen som jag behöver vara så därför slår jag snabbt stopp. Jag behöver inte ta skit eller dras in i saker som jag ens behöver. Jag behöver inte mer i mitt liv än det jag redan har. Energin lägger jag på det jag vill och trivs med och resten får vara hur svårt det än kan vara.
 
Jag har valts bort i så många sammanhang och nu väljer jag bort och väljer det som fyller mig med gott.
 
Imorgon startar min egen resa med en form av KBT..... nyfiken men även lite stressad.
 
 
 

Kommentera här 1 st

Lust

Datum: 2012-08-26 Klockan: 22:11:32 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Mycket handlar om lust. Lust till livet. Lust till skrivandet. Lust lust lust.

Just nu orkar jag leva. När jag orkar leva livet så som de flesta andra släpper lusten till att skriva.

Det blir en del i att lusten försvinner med bloggandet. Jag vill så gärna få respons. Jag vill så gärna nå ut. Hur fan når man ut??

Jag hoppas glöden tänds och jag hoppas att raderna som kanske kommer ut når någon som finner det värdefullt.


Kommentera här 0 st

Stänger

Datum: 2012-08-26 Klockan: 11:11:17 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Pga dåligt intresse stänger jag troligen ner bloggen och skriver i en stängd del.

Bloggen är min skrivventil men när intresset är så litet känns det meningslöst att dela med mig. Då kan jag återgå till gammaldags dagboksskrivande.

Att blogga för mig är ju ändå att nå ut med något som kan vara till nytta för någon. Jag har inte haft målsättning att bli storbloggare men det är roligt att bli läst och att ändå nå ut och tex få lite respons i kommentarer.

Bloggen ska he något vilket det inte gör när intresset är så litet.

Det är dax att sätta punkt. Den som vill fortsätta ha kontakt får gärna maila eller rent av vänta på min bok som kanske en dag utkommer,, om jag får ner det jag vill på papper. Det är på gång.

Bara jag. Bara bara jag. Jag behöver bränsle till den slocknande lågan och det har jag inte fått. Tyvärr har även denna eld slocknat likt så mycket annat i livet.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/544098/images/2012/pic_5039e7e0ddf2b320cf0062dd.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/544098/images/2012/pic_5039e7e0ddf2b320cf0062dd.jpg" class="image">


Kommentera här 4 st

Grattiskort

Datum: 2012-08-24 Klockan: 09:08:46 Kategori: scrapbooking


Kommentera här 0 st

Min PRINS

Datum: 2012-08-23 Klockan: 22:37:55 Kategori: August/barnen/Autism

Goaste finaste ungen min....
 
Är så glad över att Albin tar saker med ro.... oron överlämnar han tappert till mamma och det är jag så glad över. 
 
Tillsammans klarar vi allt raringen.
 
 
Svaret på EEG kom igår.... svaret visade inte inget som vi hade trott.... Nu ska vi landa i det besked vi fick och invänta neurologens svar.

Kommentera här 1 st

Virka

Datum: 2012-08-22 Klockan: 22:20:40 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Kom på att jag skulle virka. Så när ja väl tillsammans med mamma å lite fram å åter så är första rutan snart klar.

Sticka? Jo köpt till en tröjja. Varför bara virka?


Kommentera här 0 st

Avsky

Datum: 2012-08-20 Klockan: 22:39:40 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Tänk att man kan väcka sådan känsla hos andra och det utan att ens förstå eller märka detta själv.

Tänk att kunna skapa olust hos människor runt sig och ändå stå där frågande.

Hur kan man vara så totalt frågande och blind? Hur kan man inte se vad som händer runt om? Inte se eller märka att andra mår så dåligt runt sig?

Eller är det detta som ger dig energi? Ger dig liv och lust? Kan det var det så det fungerar med människor som dig som gör att jag känner sådan avsky??Kommentera här 3 st

Tystnad

Datum: 2012-08-20 Klockan: 10:37:00 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Komunikation.
 
Samtalet. Orden som inte sägs.
 
Jag tycker tystnaden är värre än ord. Det är då jag inte vet. När jag måste gissa och tro saker som egentligen inte finns. Ord i det tysta. Ord som inte någon säger men tänker. Om mig, om händelser.
 
Tystnaden tar och känns som ett rejält svek och vill man verkligen sätta dit mig och verkligen få mig att må skit ska man vara tyst. Det tar så hårt. Jag är så enormt ledsen över din tysthet. Var finns din åsikt? Tycker du inte något, eller är det inget du ens tänker en tanke omkring? Är det mig det är fel på? Är det jag som överreagerar?
 
Komunikation i det tysta tär och förstör. Jag är övertygad, ja rent av säker på att sprickorna som sakta kommer spriker till stora trasiga hål. Skärvor som trillar ut. Skador som går att reparera men som lämnar ärr kvar. Skador som med tiden inte läker utan ger trasiga sår som botas med medel jag helst vill slippa. Sår som jag ensam får rå om och som du inte verkar bry dig om. 
 
Varför är du tyst? Varför ger du mig inga svar? Inga åsikter? Varför gör du mig så illa? Är jag så lite värd att andra får styra? Andra får förstöra allt det vi har? Det som är vi? Det som är fint, det jag vill ha.
 
Saknad, ensamhet och tystnaden tar knäcken på mig. Jag försvinner, förtvinar... blir sjuk. Du bryr dig inte om. Jag straffas, så känner jag. Du där, du har lyckats. Sover du gott om natten? Sover du gott när du förgör? Kan du leva med dig själv?
 
Inser du ens vad du gör med oss? Vet du vad du gör?
 

Kommentera här 0 st

Dax för utställning.

Datum: 2012-08-19 Klockan: 07:10:55 Kategori: Djuren

Laban är taggad. Snart iväg och Albin fann ett nytt husdjur.


Kommentera här 2 st

Nya nederlag

Datum: 2012-08-17 Klockan: 11:52:54 Kategori: Allmänt

Jag känner mig hemsk. 
 
Jag känner mig fel och misslyckad.
 
Vem är jag med rätten att ens leva?
 
Kan jag göra rätt och hur ska jag lära mig göra just det som alla förväntar sig att jag ska veta att de vill och inte vill.
 
Jag ger upp nu. Ännu en kamp har nått sitt slut, varför kämpa?
 
 
 

Kommentera här 6 st

Undrande

Datum: 2012-08-16 Klockan: 16:07:29 Kategori: Allmänt

Ibland undrar jag varför en del människor är så aggresiva och på något vis aldrig har någon del i saker som händer runt dom.
 
Ibland undrar jag om det är mig det är fel på. Jag som gör fel och handlar fel. Det måste vara mig det är fel på. Mig kan man i alla fall behandla som skiten under skorna.
 
Jag hoppas personer som får mig dit sover gott om natten och att de inte undrar hur andra har det efter att de gått över gränsen. Även om jag inte är perfekt är jag inte värd att trampas på. 
 
Ibland förundras jag över att visa är så totalt oseende och inte kan se eller förstå andras mående i de situationer som uppstår ideligen runt dom. Hur kan man vara så blind inför sina medmänniskor och hur har de energi till att alltid skapa oreda runt sig.
 
Min dag förstördes. Jag kände mig som en krossad insekt under en sko. Jag föll handlöst över stupet jag så stadigt tagit mig upp från. Jag trodde jag vara säker, att jag var stark men inser att jag hade rejält fel. Någon förstörde den lilla tro jag har på mig själv. Plattade till, krossade och gjorde mig till en elak människa som la mig i och förstörde. Jag blev någon som man kunde ge sig på för att jag minsann inte kunde hålla igen käften. Min åsikt var inget värd, den krossades och jag hade inget att komma med. Vem är jag att yttra något? Vem är jag att säga vad jag tycker. Vem är jag att ens tro att man ska kunna känna glädje inför saker. Vem är jag att tro att jag har rätt till min åsikt.
 
Jag vet nu mer. Jag har återigen lärt mig. Jag inser att jag aldrig mer ska ge uttryck för något. Det misstolkas och jag återgår in i mig själv. I min värld där den skadade människan gömmer sig. Jag får återigen resa mig. Om jag orkar. Om jag har energin kvar. 
 
Du får vinna för jag orkar inte slåss. Jag hoppas att du varje dag efter alla krig går hem och mår riktigt bra. Jag hoppas aldrig du känner som jag. Misslyckad liten och tillintegjord.
 
Tack.
 
Tack N för att du fanns.... tack för att jag blev lyssnad på och att jag återigen kunde andas lite lättare...
 

Kommentera här 0 st

Vår skäggis

Datum: 2012-08-14 Klockan: 16:10:53 Kategori: Allmänt

Då har vår skäggis flyttat in....
 
Välkommen.
 
 
Djur är bra för barnen. August var så duktig och höll vår kompis.
 
 
 
Hos husse.....

Kommentera här 2 st

Ett steg

Datum: 2012-08-14 Klockan: 07:57:30 Kategori: Allmänt

Idag tar vi ett steg närmare svaren som vi behöver för att lägga tillvaron tillrätta. Just nu kämpar jag dock med August så han ska äta och klä sig innan jag ska åka iväg för att vid ett första besök prata om hur Albin fungerar.
 
Han ska inte vara med idag utan idag är det intervju av mig som förälder. Ett stort underlag från skolan har de redan fått där man kartlagt de problem som uppstår runt honom i skolan.
 
Det är ofta rejält tungt detta första samtal där det känns lite som att man bara pratar om det som inte fungerar och är tokigt när man älskar sitt barn precis så som det är. Men det är ändå ett måste om man ska kunna få den hjälp vi så väl behöver.
 
Frågeställningen ställs brett. Man har inte ADHD? Eller Autism? Utan man tittar brett och så får vi se var vi hamnar. Om vi hamnar någonstanns. Men jag blir förvånad om vi inte hittar något inom ramen för NPF hos Albin. 
 
Så nu ska jag bara få lille herrn i kläderna....
 
 
Bild: En liten Albin. Här är han fem år och sitter på dagis.

Kommentera här 4 st

Ny dag, vecka, nya tider

Datum: 2012-08-13 Klockan: 10:25:40 Kategori: Allmänt

Måndag och jag börjar veckan med ledigt. 
 
Imorgon startar utredning och jag ska även iväg med sonen på EEG denna vecka. Arbete finns även hemma och jobba ska jag. Slutet på veckan ska vi på utställning och jag har även kursen med Laban att se fram emot. Imorgon kommer även vår nya familjemedlem flytta hem till oss. En skäggagam.
 
Så jag anser att jag har flera härliga saker framför mig att se fram emot. Ny dag, ny vecka och nya tag.
 

Kommentera här 4 st

Träskor

Datum: 2012-08-10 Klockan: 19:30:49 Kategori: Allmänt

Jag har BARA köpt ett par träskor i år. 
 
SÅ dessa borde få flytta hem till mig.... BORDE....
 
 
 
 
SÅ snälla någon köp dom till mig i storlek 38.
 
De finns på DRÖMHUSET.

Kommentera här 7 st

Bra fredag

Datum: 2012-08-10 Klockan: 17:39:33 Kategori: Allmänt

Efter en bra dag på jobbet och ett par underbara timmar hos A har jag lämnat August hos Malou och skickat  maken till affären så vi kan ha en myskväll på tu man hand. Jag har tagit en skön dusch och landat i soffan och kan bara konstatera att livet kan vara sådär bra.
 
En helt underbart bra dag som började fem imorse....
 
-Mamma, sa August på väg till A....
 
-Det finns väl krokodiler i den här sjön?
 
Älven.....
 
-Nej inga krokodiler.
 
-Men hajjar finns ju i alla fall.
 
-Inga hajjar.
 
-Finns det inget i den här sjön?
 
Älven.....
 
-Jo, det finns abborre och Gös och kräftor och så finns det ju gädda.....
 
-OCH bläckfiskar.
 
-Inga bläckfiskar.
 
Sedan följde nog hundra frågor om A och hennes barn och hus och var skylten det står att hon bor här någonstanns och barnbarn och om hon var gammal och tusentals viktiga små frågor som bara en August kan fråga en tur i bilen till bästaste A som jag saknat massor.
 
TUR att man kan hälsa på.
 
 
 

Kommentera här 0 st

Ensamheten

Datum: 2012-08-09 Klockan: 17:16:26 Kategori: Allmänt

Jag tycker inte om att vara ensam och göra saker ensam. Jag trivs med andra och vill gärna ha människor och djir runt mig.
 
Jag är duktig på att gnälla att jag inte har någon att umgås med och är ofta ledsen över att så sällan andra hör av sig till mig. Men numera har jag lättare att ta tag i detta som för mig är ett stort problem. När jag numera mår bättre ser jag till att träffa och höra av mig själv.
 
Två dagar ledig och jag har träffat tre utav mina vänner. Jag ska nu ge mig iväg på lydnadskurs och jag har en utställning med campingnätter inplanerat och fan om inte en kryssning ska beställas också. Man behöver ha lite trevliga saker att se fram emot.... hotellnatt ska vi inte glömma att jag har framöver att se fram emot också.
 
Livet känns bra när m an rensat bort energitjuvar och ersatt med saker som ger en näring och ro i själen.
 

Kommentera här 4 st

Takbytet

Datum: 2012-08-09 Klockan: 09:39:29 Kategori: Trädgården

Har ju helt missat att visa att vi fått nytt tak.... sånt är ju skoj att visa. Huset har fått ett rejält lyft. Sånt är inga fel, och nu är de trädgården som kommer nästa. Vi ska väl börja fixa lite småsaker nästa sommar.
 
 
Ska väl ta bilder när teglet är på plats.....
 
 

Kommentera här 1 st

Intresse

Datum: 2012-08-08 Klockan: 09:21:32 Kategori: Allmänt

Intresset falnar och ibland finns det inte alls. Jag känner mig dränerad. Tömd och tom. Sedan blossar det upp likt ett tomtebloss. Pang så är jag fullkommligt såld och inne på saker jag trodde var dålda och glömda i mitt inre rum.
 
Just nu blossar det lite här och där men jag får mindra gjort. Jag vet inte varför det svänger så förbaskat då det faktiskt stör mig.
 
Värken i händer och svullnaden och sockersuget är hemskt. Jag borde göra något åt sötsuget men vet inte vad. Jag började igår och verkligen hålla i mig och tänka mig för. Suget försvinner inte om det inte är de där onyttiga skiten som gjort att jag gått upp massa i vikt. Självklart vann suget över mig men ändå var jag stolt över att ha klarat större delen av dagen utan. 
 
Värken kan jag inte göra något åt praktiskt. Har ringt upp min läkare som ska återkomma till veckan. Jag hoppas jag kan få någon hjälp med detta då jag tror det beror på min medicin. Svullnaden gör det helt klart men att börja med vätskedrivande känns inte aktuellt. Just nu ligger jag i status Q..... pest eller kolera. Jag mår ju bra nu men de biverkningar jag har tär men slutar jag med medicinen mår jag såpass dåligt att det inte känns som ett alternativ.
 
Så mitt i allt som fungerar så grusas det och intresset för saker faller med värken och vikten som ökar i maklig takt.
 
Jag måste måste måste.... vill vill vill men kan inte och orkar inte.
 
Men jag är på G.....
 

Kommentera här 8 st

Kärleken

Datum: 2012-08-05 Klockan: 09:57:14 Kategori: Allmänt

Att ge och få kärlek. Att kunna ta emot kärleken och inse att den är sann. Att den är stark och att den tål prövningar. Att trots det som sker i livet så står kärleken stark. Att man vet att kärleken klarar de prövningar som uppstår i livet.
 
Vad är kärlek och hur vet vi att det är just kärlek vi känner? Hur vet vi att den vi ger kärlek verkligen älskar oss tillbaka. Hur vet vi att andra hyser kärlek för oss och vad är det som symboliserar just kärlek? 
 
Hur vet vi att orden JAG ÄLSKAR DIG är det personen menar eller behövs annat för att vi ska veta att det är kärlek?
 
Kärlek. Vi behöver kärlek och närhet.
 
Finns det olika former av kärlek. Kan jag säga att jag älskar flera eller en vän? Barnen älskar man eller finns det de som inte känner kärlek till sina barn? Är det samma typ av kärlek vi hyser för olika människor? Kärlek till den vi lever med för vännerna och för familj eller barnen.
 
Jag älskar mina barn högre än allt annat. Men jag älskar min man och jag älskar och känner kärlek för några av mina närmaste vänner. Jag känner kärlek men vet egentligen inte säkert alltid när andra hyser mer värme och kärlek för mig. Är det bara ord? Jag behöver nog se och känna mer än att bara höra orden. Det är gesterna närheten och beröring, blickar och handlingar som visar att någon hyser mer än bara vanlig vänskap.
 
Kärlek ska vårdas. Kärleken jag får måste vårdas, vi måste mötas och vi måste jobba för att behålla glöden.
 
 
 

Kommentera här 12 st

Middag

Datum: 2012-08-03 Klockan: 13:41:25 Kategori: 0

Ska fira svärföräldrarna med fin trerätters middag ikväll.


Kommentera här 1 st

Älskad

Datum: 2012-08-03 Klockan: 09:58:44 Kategori: Allmänt

Att vara just älskad. Älskad för den du är. Den just du är. Känna närhet och känna känslan av att alltid vara något speciellt. Speciell för den du själv älskar. Att vara älskad. Att uppskattas av den du håller av. Att älska någon. Att känna inre harmoni och känna samhörighet och tvåsamhet.
 

Kommentera här 0 st

Dop

Datum: 2012-08-01 Klockan: 22:30:19 Kategori: scrapbooking

Som vanligt är de lika skoj att få en beställning. Detta var vad som hände ikväll. Självklart ställer jag upp och trixar till ett personligt dop kort. Du kan också beställa. Bara hör av dig.


Kommentera här 1 st

ARG

Datum: 2012-08-01 Klockan: 19:20:37 Kategori: Allmänt

Idag blev jag arg så fort jag kom hem. Arg så arg. Så jävla arg. Arg på massa saker. 
 
Sedan åkte jag konstigt nog och köpte en pizza. Det brukar inte jag göra. Nej inte för att jag inte kan vara sugen utan mer för att jag är så jävla lat så jag inte orkar åka iväg för att köpa och hämta hem.
 
Tyvärr har jag ödslat energi på döda saker som jag blitt arg på. Men å andra sidan så röjde jag av lite och det var ju bra. Hur det kan bli så jävla rörigt kring oss begriper inte jag. Så fort jag plockat rätt på ett ställe ser det ut som krig på nästa. Jag är så innerligt förbannad på att jag inte kan ha de sådär fint och puttigt och perfekt som alla andra. Va fan är de för fel på oss? 
 
Nå ja.... de ser ut och hur mycket jag än håller på så syns det inte. Så trött på en stor trädgård som ingen hinner med. Förstår inte varför min man och ex köpte ett hus med stor tomt när intresse måste varit lika med noll.
 
Men va fan jag ska nog få ordning på denna med så småningom. Jag har sänkt ribban. Nu ska vi göra klart de vi hålls med just nu sedan tar vi tomten på allvar nästa år. Så får det bli och då får vi ta ett projekt åt gången så det blir ording någon gång. Men alla som vill ha ogräs eller som vill jobba i en trädgård är annars välkomna. Finns arga trädgårdsmästaren så ska jag söka. 
 
Arg och förbannad på att inte fixa allt att tiden inte ens finns. Tid finns men inte alltid orken. Men jag lider av att det ser ut för jag vill ha det sådär som så många andra har det. HUR de bär sig åt? Snälla berätta.
 
 
Men nu ska jag och Lallan knalla upp och pyssla. Det är jag så förbannat bra på och det är inte alla andra. Ler. Men damsugit och sopat upp efter snickaren vid ingången har jag gjort. Jag har även ordnat lite annat och torkat av på toan samt duschat och försett mig och sonen med pizza. En arbetsdag imorgon och sedan ska jag vara ledig några dagar.
 
 

Kommentera här 1 st