Ny dag

Datum: 2012-12-01 Klockan: 08:06:40 Kategori: Allmänt

Jag vaknar tidigt. Jag är liksom inte trött och kan inte ens ligga stilla. 
 
Det var lite ljusare idag med lite vit snö på marken. Kylan biter sig fast och jag fryser långt in i kroppen, sådär så det äter sig in. Man märker att man inte alls blivit van kylan och idag är det redan första december. Imorgon är det första advent. Stjärnor och stakar står redan i fönstren och visst är det väl mysigt men ändå tänker jag redan på att jag snart kan ta bort det igenoch återställa ordningen.
 
Jag vet inte varför jag är så emot detta med pyntandet. Det är ju fint och mysigt men ändå. Jag kan inte råda över det och att ta fram granen föra tt tre dagar sensre ta bort den är ju bara jobb.
 
Julklappar..... jag har inte alls kommit någon vart med dom heller. Köpte dock en igår efter att August ringt mig på stan och talat om vad han behövde. Jag slog till. Oskar är klar.... han vill bara ha pengar och ska köpa sig en teve. Det får bli så, jag orkar ändå inte se honom sur när han inte får ihop till den där teven. Lika bra han får köpa det han vill.
 
Lördag..... snart jul. Snar är helgen slut. Ska ha visning av scrap sakerna idag. Önska mig lycka till. Hoppas verkligen få lite saker sålda så jag kommer upp i den summa jag ska göra under mina första åtta veckor. Känns lite lättare när man får en försäljning till andra. Jag har kommit halvvägs men då har jag handlat enormt med saker själv. Ser fram emot denna visning dock och hoppas. Tio personer ska komma så något borde man få sälja. Sedan har jag ju en del med mig. Får jag in lite pengar så på direktföräljning kan jag köpa in mera saker sedan det är bra. För det jag tjänar köper jag inte mera saker. 
 
Länge sedan jag höll på med hemförsälning dock vilket jag gjorde för ca 18 år sedan. Jag sålde Tupperware med väldigt stor framgång så jag hoppas få snurr även på detta.
 
Vad gör ni idag? Vilka planer har ni?
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här 2 st

Kommentarer
jaana

Roligt med scrap. Önskar jag var bra på det..... :/

2012-12-01 @ 08:29:24
Länk: http://bananajaana.blogspot.se
Erica

Härligt att vakna så tidigt och inte känna sig trött. Det skulle jag gärna göra oftare. ;p

2012-12-01 @ 14:45:06
Länk: http://faithhopelove.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: