Att växa

Datum: 2012-01-25 Klockan: 12:27:27 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Jag har tagit mig över ett rejält hinder. Ett hinder jag själv byggt upp utifrån mina tidigare erfarenheter. Hinder som byggs av rädsla att inte klara av situationer jag vet jag kan hamna i och som för mig begränsar livet. 

Jag är rejält stolt. Tveksamheten nu är mindre. Jag har fixat steg ett. Detta trots att många förutsättningar för att detta skulle fungera för mig inte fungerat. Dålig information. Saker som strulat samt mina egna problem. 

Trots att de mesta va total kaos klara ja av de. Fast att jag hade migrän och ringde imorse och sa att jag kan inte idag. Jag måste ta mig hem. Jag ringer Daniel så att han ska komma. När jag vet att jag har en flyktväg behövde jag ca 30 minuter. Jag missade fem tio minuter men klarar dagen. 

Detta är stora steg för mig. Jag vet också vad jag behöver för nästa gång. Vad jag ska fråga efter och kräva. Jag vet också vad som skapar min trygghet. 

Utan Daniel och N hade jag nog inte fixat detta. 

Jag är nu på väg. Handledarutbildning. Ja jag är redan utbildad handledare men nu tar vi de för lärlingseleven. Upp på universitetsnivå. 


Kommentera här 3 st

Kommentarer
Linda-Mamma till Alfred

Åh nu fungerar det!Så lie så hoppas den piggade upp lite;)

2012-01-25 @ 18:41:02
Länk: http://hummingbird.blogg.se/
Jennica - mamma till Melwin

sv: Jag håller med dig till tusen.. Tycker det är hemskt att folk inte kan tänka sig för innan de slänger ur sig hemska kommentarer :/ Särskilt till de som verkligen inte förtjänar sådana...

2012-01-25 @ 22:17:31
Länk: http://jennica.spotlife.se
Sanna K

Härlig att vara så peppad! Hoppas det går bra :)

Du har en jättefin blogg btw!



/Sanna K

2012-01-26 @ 06:45:03
Länk: http://www.my-third-life.blogspot.com
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: