Imorgon

Datum: 2016-05-31 Klockan: 07:46:38 Kategori: August/barnen/Autism

Imorgon ska jag på en utredning. Det är helt nytt för mig och mitt eventuella uppdrag är också helt nytt. Det känns nervöst då jag inte vet vad de kommer fråga. Jag har aldrig varit på en så utredning och hade ingen att fråga om hur det är heller riktigt.
 
Uppdraget är jag däremot inte nervös inför. Det ska bara bli roligt och jag ser så fram emot detta. Det är något som kommer ge mig så enormt mycket. Det känns lite som när jag får mina elever. Det var länge sedan jag hade elev nu eftersom jag har varit hemma så länge men det är ju så givande och det ger så enormt mycket. Att jag dessutom haft elever med olika funktionsnedsättningar har ju gjort det rejält roligt och jag har äntligen fått användning av många av mina kundskaper som jag har.
 
Uppdraget jag kanske får kommer ge mig enormt mycket. Jag vet att jag kan bidra med så mycket. Jag har kunskap och erfarenhet att presentera och jag hoppas så att allt kommer gå bra på onsdag, för nervös det är jag ju förståss. Att göra detta är ju helt nytt för mig. Men hur det än går är det en erfarenhet jag inte vill vara utan och jag vet väl igentligen inte vad som skulle göra att det inte går bra. Tror inte det finns så många fel svar.
 
Idag skiner solen från en klarblå himmel och jag har redan hängt ut tvätt. Så härligt. Jag ska sedan träffa en kompis och vi ska vä prata igenom en del saker som är aktuella antar jag. Jag ser fram emot att ses. Alltid lika trevligt är de. Vi har så mysigt tillsammans och får alltid massa pratat om.
 
Veckorna går fort nu och nu är det dryga två veckor kvar i skolan för barnen innan ett långt sommarlov tar vid. Jag har bara en vecka semesteri år och då ska vi åka ner till Helsingborg i några dagar bara Daniel och jag och de ser jag så fram emot. Gå på fårgelparken och åka över till Danmark. Älskar den där fågelparken,,,,, tror de har svart kakadua nu och det har jag inte sett live innan det ser jag mycket fram emot.
 
Nej nu ska jag vila lite innan jag ska iväg.
 
 
 
 

Kommentera här 0 st

Tidig morgon

Datum: 2016-05-21 Klockan: 06:54:34 Kategori: Allmänt

.....och helgjobb. Var här tidigt. Så tidigt så dörren var låst. Fanns en annan väg in som tur var. 
Tycker om att vara här tidigt. Ensam. Äta frukost och dona lite ensam innan någon kommer. Skönt. blippa på mobilen och kolla läget och bara vara. Bara vara,,,, de är Morrans melodi de. Å min med. 
Duka. Plocka mediciner. Förbereda. Vila. Sitta. Bara vara. 
 
 

Kommentera här 1 st

Kylig morgon

Datum: 2016-05-12 Klockan: 07:50:20 Kategori: Allmänt

Just rastat hunden. Det var en kylig morgon. 
Idag är det jobb mellan ett och fyra. Möte, om min chef är frisk. Annars ska jag städa. 
Nu går tvättmaskin efter att nån av katterna kräkts och varit dålig i magen. Fullt upp. Ska sätta mig och måla en stund tror jag eller möjligen sova lite till. Så skönt. 
August är seg och jag har nyss fått upp honom. Så jobbigt när han inte går upp. Detta tjat och att han blir sen och knappt hinner det han ska. Hatar detta tjatet. 
 

Kommentera här 0 st

Att svänga

Datum: 2016-05-11 Klockan: 14:00:01 Kategori: Allmänt

Efter att ha varit nere har jag några dagar varit uppåt. Orkat massor och grejat. Orkat. Fixat. Solat njutit och haft det så bra. Enda kruxet är ryggen. Snorig. Annars bra. 
Skulle väl fixa med rätt saker men det blir att pyssla och måla och sådant. Igår tvättade och sorterade jag dock tvätt. Å så handlat jag. Shorts, pennor och annat. Idag en present till August som snart fyller 14. 
Idag är jag dock trött. Vädret är svalare. Jag ligger på altan efter maten och vilar. Slöar. Slö. Men ska gå och måla tror jag. Om en stund. Kanske. 
 
 

Kommentera här 0 st

Vilket väder,,,,

Datum: 2016-05-09 Klockan: 22:42:38 Kategori: Allmänt

Ja vilket väder och vilket bröllop. 
Njutit av fint väder i flera dagar och i lördags gifte sig min systerdotter. Allt var verkligen helt underbart fast jag varit och är förkyld oxå. 
Ikväll har jag jobbat. 
Orkar inte skriva,,, allt blir en enda röra. Tror jag är aningen hyper. Inte bra. 
 

Kommentera här 0 st

Duktig,,,,

Datum: 2016-05-04 Klockan: 14:51:27 Kategori: Allmänt

,,,,,,ledig dag och bara så duktig. Sådär äckligt duktig så man bara vill spy. Men nu är det gjort det som ska göras idag. Mer tänker jag inte göra. Tar av mig duktighetsmanteln och sveper in mig i den likt en filt och vilar på soffan. 
 
Jag har varvat det duktiga med att sitta i solen och måla. Börjat mitt nya projekt i röda och orange toner. 
 
Glad dock att jag orkar. Tror vårdeppen håller sig rätt bra i skinnet. 
 
 

Kommentera här 0 st

Låg inte kvar.

Datum: 2016-05-02 Klockan: 21:38:55 Kategori: Allmänt

Tittade på youtube på massa vidios på mina nya pennor. Å vips satt jag bland pysslet och provade. Sen har jag gjort ett kort.
 
 

Kommentera här 0 st

Hur har de gått?

Datum: 2016-05-02 Klockan: 18:30:27 Kategori: Allmänt

Förra veckan var jag helt klart dålig vilket gjorde att jag stannade hemma och vilade. Idag var min första dag på jobbet. Jag började jobba halvtid och efter en sömnlös natt gick det bara bra. Sååå skönt. Så tacksam. Väl hemma provade jag mina nya zig pennor jag fick just idag och efter maten åt vi glass ute i skärgården. Premiärglass och nu hade de sia glass ute vid piccaso så trots kalla vindar var jag mer än nöjd. En ny skjorta inhandlades till Daniel men sen kom tröttheten. Medvetslöst trött. Har vilat men vill inget hellre än att sova för natten. Vet att det är tidigt men jag blir inte uppe sent inte. Imorgon jobbar jag mitt på dagen. Efter en så bra start idag känns det bara tryggt och bra. Jag känner att jag fixar detta. Nu har jag fyra månader framför mig med halvtid. Guld värt. Nu ska jag göra mig klar för natten och sedan blir det sängen med en bok tills klockan är tillräckligt mycket för att lagligt få kasta in handduken. Jag är i alla fall såå lycklig att jag fixat det jag skulle idag.

Kommentera här 0 st