Välbefinnande

Datum: 2014-01-10 Klockan: 11:34:10 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Efter att ha mått dåligt en längre tid känns det nu med ny medicinering som om man äntligen är på väg att äntligen få må bra igen. Att orka göra saker, ta tag i det som vi kallar livet. Det är så skönt så det är svårt att beskriva. När man dagligen kämpar med att orka vardagen och det är ett slitsamt moment är det nu skönt att allt bara rullar på utan motstånd. Ett motstånd som man liksom måste kliva över varje stund varje minut i livet så känns det som om man äntligen inte behöver klättra. Detta med mediciner har jag liksom bara accepterat.... jag gapar å sväljer varje morgon och varje kväll.... det är inte mycket mer att göra. Det hjälper mig att orka livet och jag vill ha livet. Jag väljer livet och då är detta med mediciner i mitt fall inte något jag inte måste välja. Jag kan inte välja bort det för jag har provat så många gånger utan resultat. Jag har testat utan och jag kommer bara ner i ett svart hål. Ett hål jag inte kan vara i. Ett hål där man inte kan leva. Så jag accepterar. Accepterar medicinen som jag mot all förmodan tar dagligen två gånger om dagen. Missbruk må så vara och ett beroende självklart jag vet hur det är att missa en dos. Jag vet hur abstinensen är. Jag har testat både frivilligt och ofrivilligt. Jag gör det inte gärna för jag känner följderna så jag tar de där gifterna och blir beroende. Men när man väljer livet så får de vara just så. Jag väljer livet. Jag väljer att leva. Jag väljer mediciner som en utväg. Och jag har självklart gått i andra behandlingar som tillsammans med detta fungerar. Utan annan behandling hade jag förmodligen inte varit där jag är idag heller. Man får med sig så värdefulla verktyg som strukturen i vardagen så jag vill inte vara utan den heller. Välbefinnande. Jag tror jag är på väg till det. Ett lugn och en bas att stå på.

Kommentera här 4 st

Kommentarer
Anonym

Så skönt att höra att du mår bättre! Och det är väl tur tycker jag att det finns mediciner, att det finns hjälp att få!
Jag äter själv medicin mot nervsmärta och det är också en typ av "knark" om man så vill, det skiter jag i. Det fungerar i alla fall till 80% mot smärtan och gör att jag står ut. Jag vill också leva, trots allt, och väljer den hjälp som finns och fungerar...
Kram till dej och skönt att du är tillbaka!

LIENE

Hej Tess! Det var så länge sen jag kollade in hos dig. Fann din blogg nu via min mammas gamla blogg. Måste ju få veta hur du mår.

Jag tycker det är bra att det finns en utväg genom mediciner, men det är ändå inte det bästa.

Så mycket har hänt i mitt liv sen senast, åh, svårt att förklara i korta drag. Jag fick ju min diagnos och jag sökte hälsa utan operation, men allt blev kaos. Slutligen fann jag Jesus och det har verkligen befriat mig. Visste du att han är livet? och det är sant, man känner sig levande tillsammans med honom. Han är ljuset som lyser i mörkret. Ja, han har i alla fall hjälpt mig. Man måste bjuda honom in i sitt hjärta för att han ska kunna hjälpa.

2014-02-07 @ 15:20:25
Länk: http://lifefromwithin.blogg.se
Polär Marielle

Hoppas detta gäller fortfarande. Många kramar och det är så positivt med kursen vi går på tycker jag. Kram!

2014-04-18 @ 19:51:42
Länk: http://polaritym.wordpress.com
Marie

<3 Jag ser inget fel i att ta hjälp av mediciner. Vi ska vara tacksamma för forskning och studier som leder fram till resultat som ger alla, oavsett förutsättningar, ett BRA LIV.
Önskar dej ALLT GOTT<3

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: