Dagar som går.....

Datum: 2016-06-03 Klockan: 17:57:42 Kategori: Allmänt

Onsdagen blev en dag med variation.
 
På förmiddagen var jag iväg och träffade en handläggare på LLS. Jag var på utredning för at kunna bli kontaktperson. Det ar ett gäng frågor och det gick jättebra. Nu väntas bara papper in från olika register så de ser att jag inte är nån med något i belastningssystemet. Vidare ska hon prata med de två referencer som jag lämnade. Så ja om allt går som det ska är jag kontaktperson och igång till midsommar som det ser ut nu.
 
Det ska bli så roligt och jag ser fram emot det jättemycket. Vem jag ska bli kontaktperson till är redan klart och det är ett gemensamt beslut mellan oss att just jag skulle bli just detta. Det känns så bra och det är en ära och det kommer bli så roligt. Så nu hoppas jag att allt ska gå igenom. Det lät ju som om det skulle gå bra och jag har ju inget i belastningsregistret så det ska väl gå bra antar jag. Men jag är väl lite rädd att ropa hej innan allt är klart.
 
Men detta är ju helt klart en sak jag brinner för. På flera sätt som jag inte kan gå in på eftersom jag har tystnadsplikt.
 
Dagen fortsatte och till kvällen brakade den totalt. Jag har en sak jag mår så dåligt över och oroar mig så för så det är jättejobbigt och så kom ångesten och jag hade en jobbig dag igår med migrän och efterspel av mitt mående så jag fick sjukskriva mig. Fan vad jag hatar att inte klara att ta mig till jobbet. Men det är inget att göra. Jag hade fullt upp att fixa dagen men med Ninas hjälp gick det till slut och dagen kunde till slut återgå till det normala och idag har allt varit som vanligt igen.
 
Idag har vi passat på att fira August som fyller 14 år på tisdag.
 
Nu väntar gratäng och hästfilee.... ska bli så gott med grillat och vädret är ju underbart även om åskan går på håll och förhoppningsvis kommer det väl lite regn. Det behövs nu efter några varma fina dagar. MEn bara nån skur för sedan vill vi allt ha det fint igen.
 
 

Kommentera här 0 st

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: