Sista dagen...

Datum: 2008-08-18 Klockan: 17:44:47 Kategori: Allmänt

Imorgon börjar ja jobba. Å man SKA inte vara så förbannat negativ men ja kan inte låta bli... Tänka va tröttsam en viss person på jobbet är.... å nu ska man återigen ett helt år höra hennes förbannade tjat å gnat å klag å suckar å pustar...

Nåja.... de e bara å gilla läget.. Hoppas de inte är så tungt som när ja gick på semetern men som sagt VARFÖR ta ut de innan men tyvärr bygger ja detta på erfarenhet.... hur sant som helt kommer de va exakt som vanligt.... BLÄ

Annars har ja haft en vanlig dag.... Oskar har faktiskt haft två tjejer från sin klass här hemma idag å de e så kul att han får kompisar. Vi har inhandat gympadojjor å grejat och Daniel fixar klart runt fnster å dörren... Finns å göra hela tiden. Själva tar ja de lugnt... har ont.... men ja köote både stavar å vikter idag så nu ska ja ta tag i axlar så ja får igång cirkulationen...

August va oxå glad över Oskars kompisar å strålade som en sol när ja kom hem från en skogspromenad med hunden...

-Oskar har tjej!!!!!!!!! På sitt rum!!!!! Du mamma han har till å med TVÅ tjejer.....

De ni....SNART 13!!! Fattar inte.... tre dagar till så...


Kommentera här 11 st

Kommentarer
Petra

Hallå vännen!! Förstår att det inte ör kul att gå tillbaka till ett arbete som ger en negativitet, men försök att ignorera det för din egen skull! Bra att du rör på dig, det frigör seratoninet så man blir lyckligare!! Ska ni göra ikväll då?

kram

2008-08-18 @ 18:04:19
Länk: http://glamouricious.blogg.se/
ina

jag tycker synd om dig! det mest beklagansvärda är att veta att det inte kommer att gå bra! men man kan ha önsketänkande, om elaka personer. jag har inte tänkt så på en evighet men jag hade en gång i tiden samma situation. personen i fråga släppte taget och försvann från mitt liv liksom hon aldrig funnits där. men att allting ska ta så lång tid! du förtjänar bättre!

jag har tänkt ibland, varför känner du dig ensam? jag gör det fast jag undviker att tänka så, men varför gör du det? svara inte om du inte vill, det var bara en känsla av mig.tänker på dig! kram!:)

2008-08-18 @ 18:43:46
Länk: http://iinna.blogg.se/
ina

jadu, så har jag egentligen haft i herrans många år! du har jobbkompisar och jag har några men det är inte alls smma sak, långtifrån. när det verkligen brinner eller gäller då är jag ensam och känner mig fattig och naken inför livet. så jag kan tänka mig hur det känns för dig. jag bär fortfrande på en illusion att om jag träffar en fin man då blir problemet löst. men innerst inne tror jag inte på det heller och då kommer upp tankarna: det är lika bra att inte ha någon hemma här, det blir bara stökigt. trist va? att tänka så? hur är det med dina jobbkompisar? är de så olika dig? inte ens drycker de te med dig och bjuder de inte dig hos sig?

2008-08-18 @ 19:32:45
Länk: http://iinna.blogg.se/
ella

jobbigt d ska kännas så på jobbet ju:(hihi har han tjejer på rummet;).tiden rusar ju fram..systers äldsta e 13 nu nyss va han bebis ju??

2008-08-18 @ 19:50:57
Länk: http://ellisgirl.blogg.se/
jayne

usch usch....det är inte kul att känna så inför jobbet...förstår jag! Vi har en surtant på mitt jobb, men hon jobbar på andra avdelningen så...jag kan ha distans. Men jag förstår vad du menar!!

Din son var lik dig. Och samma "mode" som här... svart hår...mörka kläder...munkjacka med huvan uppe...japp.... hi hi hi

13 ja...tänk va tiden går... var tar den vägen?

Önskar dej lycka till med stavarna och vikterna.kram

2008-08-18 @ 19:57:49
Länk: http://jayne.blogg.se/
anne

Hur mycket pengar spenderade ni där då?

2008-08-18 @ 20:29:00
Länk: http://annnne.blogg.se/
Viktor utan Q

nej min cykel menar jag då.... cyklat i många år :)

2008-08-18 @ 21:57:21
Länk: http://larsssonn.blogg.se/
Elina

Nej jag la ner GI för 1 vecka sedan.

Ja men felet med att köpa hem saker blir att man till slut inte använder dem:( Synd nog så är det väldigt vanligt, man måste ha en väldigt stor motivation för att ta tag i det. Jag har stavar hemma har haft de hör i snart 1månad tror du att jag har använt dem? Nej inte en ända gång för det är mycket roligare att sätta sig på cykeln och åka och träna där det finns folk att umgås med.

Vad mena du med varför inte göra en hund eller något nån kväll?

PUSS

2008-08-18 @ 22:05:44
Länk: http://pussan.blogg.se/
Kattis

Godmorgon!

VAr det lite förvirrat första skoldagen, eller inte skoldag. ;P

Men det verkade gått bra en då, alla nöjda och med kompisar.

Nu ska du bara tycka att det är okej på jobbet också.

Styrkekramar

2008-08-19 @ 06:35:52
Länk: http://kattis11.blogg.se/
anne

God morgon! Jag hoppas den här dagen blir bättre än du tror! Det brukar ju vara att när tankarna mal i huvudet, så blir det värre än det egentligen är. Jag hoppas det för dig iaf.

2008-08-19 @ 07:11:11
Länk: http://annnne.blogg.se/
Anonym

snygg design! :D

ha det bäst! puss&kram /hanna.

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: