Slutar aldrig förundras över folk...

Datum: 2008-08-05 Klockan: 12:12:47 Kategori: Allmänt

För över ett år sedan blev ja singel... Ja gjorde som så många andra...

DEJTADE....

Ganska snart träffade ja Daniel... hade kontakt med några killar ett tag men har ju sedan raderat många nummer... å personer ur minnet.... Några finns ju kvar som vänner men de flesta sållande man bort.

Sista veckan har inte mindre än TRE av dessa hört av sig.... Den enare envisare än den andra å vill ses... Den första messade bara.... gav sig rätt snart... Har ingen aning om vem de var faktiskt... SKÄÄMS... näste ringde upp... Jättekul då han va en hemskt mysig kille... å vi har gemensamma vänner. Men jaaa.... han tyckte de va hemskt tråkigt att ja träffat någon... SUCK..... Men gav sig ju där.. bad om ursäkt om han ringt å ställt till något.... NORMAL.

Den sista hörde av sig igår... Ett okänt nummer i mobilen.

-Hej,,, vill du träffas nästa vecka?

-ÖÖÖÖ å vem frågar???

Idag kom ett namn... å visst ja minns. Vi träffades en gång... å efter det mötet så förstod ja att detta var absolut inget att satsa på. Inte för att de va nå fel så på killen. Han va SKITSNYGG. Helt ärligt undrade ja va fan han såg hos mig.... trevlig osv osv... men jaaa lite typ "strandraggare" ni vet en som va van å få va han ville inte konstigt med de utseeendet å den charmen heller i å för sig..... han for sedan vidare med att:
 
ja hör av mig....

Ja hörde inget mera.... jo nått mess kanske de kom men ja sörjde knappast... de va en trevlig dejt inget mera. Vi hade nog inget gemensamt alls.

Jo när han då svarade så tyckte ju både ja å sambon det va en liten kul grej å se va han ville... Jo han ville ses igen.

-Varför?

-Ja sa ju att ja skulle höra av mig igen... ja gillade ju dig! Tog bara lite tid....

Ja fick verkligen ta i för å hålla mig för skratt... han väntar ett år att höra av sig... HA HA HA killen e bara KÅT å inget annat... ha ha....

Ja svarade nått i stil med varför i hela friden??

-Tyckte vi hade de sååå mysigt, kan vi inte träffas å göra en helkväll i Stockholm... ( han bor där.... )

Svarade att nej ja tror inte ja e intresserad helt ärligt.... Du e bara ute efter en sak å de kan ja va utan...

Han e fortfarande kaxig å svarar:

-Du behöver väl oxå ;-) 

Ha ha ha skulle inte tro de typ..

-Kom till Stockholm å hälsa på snälla....

Då fick ja lite nog å svarade:

-Ärligt ja e inte intresserad å ja tror inte min sambo skulle gilla de.

Nu tror ja mobilen har tystnat.... men icke... han e envis....

-Tanken med ditt besök är att vi båda ska få ut något av detta... Din sambo får gärna följa med... Vad heter HON???

HON!!!!!! ha ha ha svarade rappt:

 -hon e en han... å tänker NU e han väl tilltryckt... men icke...

-Då kan du behöva lite skoj.....

Å vidare....

- Hade du varit helt ointresserad hade du sagt direkt att du hade kille....

Svarade att ja å sambon tyckte de va kul å se hur långt han va beredd å gå för sex.... desperat eller?? Skrev att du knappt vet var ja bor eller ser ut... De visste han dock, snopen.... hade väl en utförligt telebok där de står utseeende och ort och osv... man har ju hört talas om de.... ha ha... Sedan avlustade han vår konversation....

Va tar de åt karlar??? Trodde de kanske skulle va mest sugna på våren ha ha som katter... men nu börjar sommaren ta slut å de har kanske inte fått sina strandragg.... blir desperata å hör av sig... men helt ärligt så desperat har ja då aldrig varit... men visst en gratis helg i Stockholm hade inte varit fel men fått mig på rygg OM ja varit singel hade han inte lyckats med.... men de trodde han ju.... ha ha....

Lite underhållning blev de trots allt....



Killen på bilden har INGET med texten att göra... HA HA HA HA..... Men den passade in i sammanhanget.... JOHNNY DEPP.






Kommentera här 26 st

Kommentarer
LINA VERONICA

haha, vilken jävla kille! ;D jag hade ju dödat honom med ord, om det hade gått! ;D

2008-08-05 @ 12:24:53
Länk: http://linaveronica.blogg.se/
Rasmus

okioki

2008-08-05 @ 12:26:30
Länk: http://blogg.hypermind.se
Jessi

svar: Min hemlighet är både bra och jobbig.. beror på hur man ser det!



Skönt att du har en postitiv hemlighet :)





haha vilka killar det finns alltså!

2008-08-05 @ 12:39:13
Länk: http://jessi91.blogg.se/
Jaana

Trist såklart, men samtidigt skönt att komma igång igen. och nu när det är sånt här väder så känns det som de kvittar.:)

Men klart, bara få vara hemma en vecka till är ju inte fy skam ändå.

2008-08-05 @ 12:43:07
Länk: http://chanaeggmaan.blogg.se/
Pjumas

Har inte själv varit på tupperware på en tid bara för att jag för det mesta har varit med min Kille, men nu är han inte här så kan jag åka med mamma :)

Joodå, allt är bra, men här i Finland som jag bor har vi inte regn! Synd att ni har det! Allt bra med dig då ? :D

2008-08-05 @ 12:46:00
Länk: http://pjumas.blogg.se/
anne

Det finns inget att säge annat än att det finns folk till allt.



Här har vi en slappardag i regnet. Maken jobbar, äldsta sonen.. pluggar matte (han ska läsa både Ma C och D denna terminen, och Ke, Fy, Bi A och B i något av dem, så han förbereder sig, grabben, satsar högt gör han..), dotter har storstädning i sitt rum och T har matat ödlan.



Jag har fördjupat mig i tåg- och busstidtabeller för att kolla allas pendlande under hösten. Kul va´?

2008-08-05 @ 13:03:57
Länk: http://annnne.blogg.se/
Petra

Hehe ja visst är det komiskt när sådana hör av sig..å kåta är va de är inget annat...hahaha!! Jag är väl inte helt ok just nu, tvivlar på kärleken..inte kär känner jag å det är inte bra. Men livet går vidare å jag måste försöka hitta mig själv igen å så. HUr är det med dig då?? kram

2008-08-05 @ 13:18:07
Länk: http://glamouricious.blogg.se/
Maria Risto

Meeen... Min gynläkare sa att chansen var så liten=( Usch, jag får bara inte vara gravid igen, vet inte vad jag skulle ta mig till då=/

2008-08-05 @ 13:22:22
Länk: http://mariaristo.blogg.se/
Jenny

Haha.. vilken j_vla idiot och snacka om desperat. Kramar

2008-08-05 @ 13:27:12
Länk: http://aikmansgirl.webblogg.se/
Pjumas

Låter gott :)

2008-08-05 @ 13:28:01
Länk: http://pjumas.blogg.se/
Jessi

haha skönt, då behöver jag inte känna mig dum för att jag klagar!





ja det är ju patetiskt egentligen :P

2008-08-05 @ 14:03:42
Länk: http://jessi91.blogg.se/
Sanna

Desamma desamma =) Hoppas du får en underbar dag.

2008-08-05 @ 14:16:45
Länk: http://sjoquist.blogg.se/
Anonym

måste säga att det va super bra giort av dig , komma och tro att dom kan hämta nåt heheh där fick han så han teg , såå bra giort .

2008-08-05 @ 14:28:09
Länk: http://ajaxen.blogg.se/
ina

hahahahahahah! det där är en bra underhållning! verkligen! själv gick in på en gratisblogg som kostade dock en liten förmogenhet om man skulle vilja se foto osv osv osv, så jag är insatt på lägsta nivå hur det fungerar men har aldrig tänk nappa på, är jag en fisk eller, tänker jag???ju mer man förstår hur deras system fungerar ju mindre man vill vara med. så skulle de få se mitt foto utan att jag vet nånting om dom, fast alla skriver att de är trogna, ärliga och andra fina saker...förutom om åsikter, intressen och annat viktigt som man skulle kunna se som ledtrådar till ens person. så jag raderade allting till slut efersom ingen av de som skulle passa mig enligt psykologer, tom en som var som en droppe lik mig, vet ej hur de kan veta allt sånt, ...ojojoj, nu blir man andfödd....vänta!...ingen av dom hörde av sig. så har det gått en månad, nej, mer, och då skriver en till mig, inte brev, men erbjudan att svara, men jag har ju raderat de allihopa... samma historia här tror jag, men man är inte intresserad liksom längre. jag mår mkt bättre av bloggadet faktiskt, man får säga sin åsikt och några svarar från hjärtat, och ingen kräver se mitt foto förrän de tar kontakt med mig...ha en bra dag! nu är mina barn hos mig och vill umgås, så mysigt, hhmmmm...:)

2008-08-05 @ 14:40:44
Länk: http://iinnaa.blogg.se/
anne

Klar med pannkakorna?

2008-08-05 @ 15:01:03
Länk: http://annnne.blogg.se/
N I C O L E

Okej, nä jag ska nog inte göra det :)

2008-08-05 @ 15:02:53
Länk: http://kiwiz.blogg.se/
Kattis

Hahaha, vad killarna kan få till det för att få som dom vill, hahaha. Otrolig kille.

HAr inte kommit till sängen ännu.

Men måste snart, hihi.

Ha det gott och hoppas sonen blir snäll snart.

2008-08-05 @ 15:05:00
Länk: http://kattis11.blogg.se/
Kattis

JA, gå nu så kan jag också komma härifrån, annnars sitter vi här och sen är vi med på aktiva-listan och då kommer vi aldrig härifrån. Så, iväg med oss.

2008-08-05 @ 15:13:47
Länk: http://kattis11.blogg.se/
Söderlund

Ja jag håller med dig. Jag vet dock inte vad det ska kunna ha att göra med, det kan vara så att det har någonting att göra med att jag strävar efter något riktigt stort, men att jag inte riktigt hunnit dit ännu. Att jag är på väg mot något speciellt som kommer att förändra mitt liv. Frågan är bara när jag kommer att komma ikapp henne i mina drömmar, och på så sätt bygga det i verkligheten?



Alltså, detta kanske låter jävligt långsökt, men jag kan förklara ändå. Om det skulle vara så att det ligger någon poäng i det du säger, så skulle det nog till största sannolikhet såfall handla om musiken. Du vet att Mix Megapol just nu har igång någonting som dom kallar för "artistjakten"? Jag ringde in och sökte, och på fredag har jag blivit uppring och fått höra att jag ska vara i Gävle för att vara med i en av deltävlingarna.



Detta kanske mest låter hur befängt som helst, men det är väl det jag såfall kan komma på skulle ha någonting med det hela att göra. Att det skulle gå bra där eller någonting. Jag själv tycker det låter lite långsökt kanske, men, ja, varför inte?...



Sen måste jag bara nämna att du skriver oerhört bra! Jag är ruggigt imponerad! Tråkigt att man inte besökt bloggen tidigare, men nu kommer jag att följa den slaviskt. Du skriver med ett bra, flytande språk som får en att vilja läsa vidare. En utav de absolut bästa egenskaperna man kan ha som skribent enligt mig. Kanonbra! :)Fortsätt så!



Mvh

Söderlund

2008-08-05 @ 15:15:00
Länk: http://ventux.blogg.se/
Marica Rödebäck

Ja, det är kåta idioter, de flesta.

2008-08-05 @ 15:34:06
Länk: http://rodeback.blogg.se/
HANNIE

Hej tjejen,

Själv avgudar jag ringarna med. Säg till när det är dags så ska du få en närbild! ;)

2008-08-05 @ 15:52:37
Länk: http://lillababy.blogg.se/
E. Riley Page

Tack!

2008-08-05 @ 15:55:53
Länk: http://cyanatra.blogg.se/
Kattis

Hihi, det är svårt att slita sig härifrån. JAg vilade en liten stund iaf. Under halvtimman.

Det regnar fortfarande här. Kul.

Inte.

2008-08-05 @ 16:10:24
Länk: http://kattis11.blogg.se/
Söderlund

Ja men precis, det kan nog vara så att det har någonting med det att göra. Jag hoppas det i alla fall. Men det kanske är mest en önskedröm? Tja, vi får vänta och se helt enkelt.



Har du bloggat länge?

Har du många unika besökare per dag? :)



Ja det var lite roligt. Snacka om paff jag blev när dom ringde upp, helt sjukt - haha!



"Ja hej jag heter Elaine och jag ringer ifrån Mix Megapol" Jag höll på att tappa hakan rent ut sagt. Jag hoppas dock att det kommer att gå bra. Vi ska framföra a capella-sång, och då någonting som är "poppis" på radio idag. Curly Sue blir det för min del, jag hoppas att det ska funka..



Mvh

Söderlund

2008-08-05 @ 16:12:28
Länk: http://ventux.blogg.se/
Matilda

sv: jodå! det är helt okej, sj?

2008-08-05 @ 16:13:38
Länk: http://enidrottandeflicka.blogg.se/
LINA VERONICA

HAHA! Skriv typ att du egentligen inte tänder på killar lägre, att du bara fastnade för honom för att ni har ett barn ihop (vilket jag inte vet om det rä så eller inte! ;D) eller nått! ;D

2008-08-05 @ 16:25:45
Länk: http://linaveronica.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: