Fågelungen...

Datum: 2008-12-18 Klockan: 19:04:08 Kategori: Allmänt

Lever... än... Ja undrar om den klarar sig den e såå mycket mindre än de andra två som i stort sett mejjar ner den... Men ja har försökt tilläggsmata den. SVÅRT när de e så små,, att inte ösa på för fort och en spruta e inte så smidig. Nåja vi försöker.. går de så gör de.

Idag kastade ja ut 74 kr på blekmedel till sonens hår. Han vägrade fatta att det inte blir ljust när man haft svart i flera år... De kommer bli orange å pissgult... men ICKE... De yngre de vet ju allt bäst. de kvittar ju vad man säger. Han e dock 13 år så de e helt förståeligt att han inte vet. Även "äldre yngre" TROR de vet å kan allt... men de trodde även jag när ja va runt 20... man blir aldrig fulllärd... inte nu heller. Jag är väldigt öppen å lyssnar till alla människor ja möter för man lär hela livet. Det är de som e intressant med livet att andra har andra vinklar på saker. Man kan till och med bli av med några av de fördommar man har. Tillbaka till sonen... håret blektes i alla fall men MAMMAN hade så rätt å han sa de snällt att jooo mamman har rätt. Nästa steg va att färga rosa... nu vet han att de inte kommer bli bra å att han får vänta å klippa bort de mörka... De va värt 74 kr.... att få RÄTT.... hi hi.. skojjar.

Nåja... granen är oxå klädd med allt krafs man någonsin kan önska... inget nytillkommet i granen i år... ja brukar köpa nått nytt litet pynt. Tåget mitt hade gått sönder med... lite ledsen blir man men sånt e livet...

Jooo GLAAD gissa va min goa unge kom med nyss... en VETEKUDDE som han sytt i slöjden. En liten men den e PERFEKT att börja med. Han lovade sy en större till min onda nacke... men GUD så passande.






Kommentera här 2 st

Kommentarer
Lena

haha...ja det kan vara värt att slänga ut 74:- på att få rätt ;D



Vetekuddar är underbart sköna att värma på och lägga där det värker som mest :)



Sv. Vårtmedel i akvariet! oj, oj och ni lyckades att rädda fiskarna! Bra jobbat. Min bror hade tidigare några stora akvarium. Sonen var ensam hemma och ville göra lite rent i akvariet och hälde i diskmedel (något rengörningsmedel iaf) och det blev bubblor och skum långt över akvariet och fiskat och växter dog! Nu vill han vänta ed akvarium tills alla hans barn är stora nog :)



ha en fin kväll!

2008-12-18 @ 19:12:16
Länk: http://lenakald.blogg.se/
Spiderchick

så kuligt med en liten pressy =)

2008-12-18 @ 19:36:06
Länk: http://spiderchick.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: