Minnet...

Datum: 2008-12-18 Klockan: 13:30:49 Kategori: Allmänt

Minnet är tappat... har ni sett de? OM ni ser de hojta till för ja känner att ja faktiskt behöver ett minne.... Var å handlade inför julen INNAN alla andra gör de... de va ganska lugnt i affären så ja borde inte behövt känna någon stress... men nja visst hade ja glömt en del nu när ja kom hem. TRÖÖÖÖTT ja blir... men så e de när man inte skriver lista...

Får åka igen för de e ju såååå kul.

Fått massage på förmiddagen.... underbart men har underbart ont nu... Men nu vet ja lite va ja ska jobba vidare med... Någon som vet vad för vete man kper för att fylla en sån värmepåse. Tänkte ja ska inte gå å köpa en färdig sån för de e rätt dyra å jag kan lätt själv sy en sån... Någon som vet???

En fråga:

Varför har ni en blogg?? Gillar ni att få kommentarer??

Själv har jag en blogg för att bli läst.... jag vill att alla sorters människor ska läsa och är de intresserade av mig och mina inlägg har i alla fall jag nått mitt mål. Sedan älskar jag att få kommentarer. Alla sorter... allt från trevlig dag till åsikter om det ja skriver. Det är roligt om mina inlägg skulle skapa lite debatt.... att andra inte tycker som jag.... de e både givande å skoj anser jag. Alla tycker kanske inte de??


Att få kritik är det ett påhopp?

Det anser inte jag. Att få kritik för en åsikt i sin blogg gör ju bara att de kommer fram andra vinklar på åsikten. Åsikten behöver inte vara fel, och den som ger kritiken behöver inte mena illa eller vara tillrättavisande. Alla måste få ha sin åsikt men då måste man oxå kunna acceptera att alla inte tycker lika. Att ta kritik är moget tycker jag. Något även jag lärt mig mer aom som vuxen. Kritik är inte av ondo... det gör att vi växer som människor och när och om man får kritik ska man aldrig gå i försvarläge... varför liksom?? Du ska ju stå för din sak... KÄrde jag mig själv under en Dialogutbildning som var mycket givande.

Nej nu ska ja sluta vara djup....

####

I eftermiddag ska vi klä vår gran. Ja gör de aldrig såhär tidigt men eftersom vi jobbar å barnen inte är hemma i helgen och man givetvis vill göra detta med sina barn får de bli så... MYS




Kommentera här 1 st

Kommentarer
Camilla

Ååå vad jag tycker om Dina fina målade tomtar...



Ha det gott och stressa inte... Det blir jul ändå...

2008-12-18 @ 13:56:40
Länk: http://gevalium.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: