Snart..

Datum: 2008-12-08 Klockan: 20:00:31 Kategori: Allmänt

Har ja jobbat klart. Då ska man bege sig hem igen. Det är så mörkt å grått... jag vill ha snö så det blir lite lite ljusare. Det är så mycket trevligare.

Jag funderar.... I min närhet finns en människa som ofta och mycket talar vitt och brett om vad duktig hon är. Vad mycket hon kan och vet och vidare vilka fina saker hon åstakommer. Det är allt från inredning till trädgårdarbete till personlig utveckling.

(OJJJ ja har inte skrivit listan på länge... kan bero på att ja har svårt att tänka något bra om mig själv just nu. )

Grejjen med denna människa och många med denna är att det hon pratar om finns inte. Hon har inget fint inrett hem som hon förklarar... visst HON kan uppleva det sådant å var och ens upplevelse är ju rätt men hon kan tex säga att hon har så fina gardiner men när man kommer dit finns det inte ens några uppsatta för att bara ta ett sånt exempel som verkligen syns. Trädgården är så pedantskött enligt personen i fråga och allt man ser när man ser den är ogräs.

Jag undrar varför säger man att man är otrolig på krukväxter om man inte äger några, att man är en sån som har konst på alla väggar om man inte äger en tavla.... osv osv

Gör man detta för att man tror att man MÅSTE allt detta? Att man vill att det ska vara så eller för att vi andra ska tro detta eller lever man som någon som är en sån som tror på det ljug man får ur sig å tror det är så att man har gröna fingrar å gröna växter fast man inte har?

Jag har ofta funderat på detta. Jag utger mig aldrig för att ja kan tex baka om ja inte kan det... ja säger inte att ja kan knyppla om ja inte gör de... ja menar de flesta kommer ju se igenom detta... men varför gör vissa detta?

Har ni en aning?? eller finns någon sån i er omgivning.

Ja har ofta haft dessa... som på något vis förskönar verkligeheten lite.. vissa ser ja att de är just sånna som ljuger och tror sig själva medan andra gör mig mera tveksamma.... de tror fasen på allvar att de har ett homestylat hem.... De värsta med dom som ljuger har de tufft när de möter mig för ja kommer ofta ihåg.... å då blir de jobbigt när ja säger men hörrö sa inte du att du hade fått cancer??

Då harklar sig personen i fråga å vips va denne botad eller menar på att ja minns fel... men mitt minne e rätt bra än så länge...

Men detta är ett fenomen ja ofta gillar att fundera ikring.

Kommentera här 1 st

Kommentarer
anne

Om man ljög om att man kunde knyppla så skulle nog ingen komma på en, men gröna fingrar om man inte ens har krukväxter, det kan bli knepigt.



På min förra arbetsplats fanns en sådan där kvinna. Hon hade jägarexamen, skepparexamen, hade vunnit körsångsfestivalen i Göteborg, var Tai Qui-instruktör, spelade alla instrument, hade jobbat som ridinstruktör på någon fantastisk ridskola osv, osv. Hon var ordentlig duktig på vissa saker, det var hon, men så fort någon pratade om något de gjort, så visste hon bättre. Till slut blev det så löjligt att vi började skratta åt det.

2008-12-08 @ 20:45:15
Länk: http://annnne.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: