Fredag.

Datum: 2008-07-11 Klockan: 10:14:42 Kategori: Allmänt

Ny dag å ja e trött.... i natt får ja nog lägga mig i egen säng... De är inte lätt att koppla av med en sjuk karl på ena sidan å en unge på den andra... August kommer varje natt nu å fast han e smal som en liten tändsticka tar han upp hela sängen, de e konstigt de dära... ha ha... Men de gör de redan som små bäbisar tycker ja.

Har regnat här på morgonen men de va skönt ute nu när ja gick med Isak... å solen orkade nästan fram så vi får se va de blir fram på dagen. Hoppas på sol i alla fall.

Har inga vidare planer för dagen. Funderar på att åka hem till byn ett tag men ja vet inte? velar fram å tillbaka.... August e bättre men ja ska klippa mih här hemma halv tre så ja kanske åker ner efter?? Ta en sväng till mamma med Isak e lite tufft å spinga själv alla vänder med han samtidigt som ja har något att göra då men ja näe ja vet inte men tänkte om ja skulle åka förbi hos syss å se hur de blev i nya lyan.... Eller så e ja bara hemma å tycker synd om mig själv. Har liteont i skallen idag å de e inte konstigt med min sömnbrist, hade väldigt svårt att koppla av igår kväll.... Pga vissa omständigheter får man väl lov att säga... Nåja allt löser sig väl....



Längtar.......

Kommentera här 5 st

Kommentarer
Petra

Hihi visst är dom fina!! Bra att du vet å att du tänker på det. Va det hjärnhinneinflamation han har?

2008-07-11 @ 10:26:35
Länk: http://glamouricious.blogg.se/
Petra

Vi ska till någon stuga i malmöområdet, vet inte riktigt. Nä kärleken ska inte med, han jobbar å sen bestämdes det här innan jag träffade honom. Jag å barnen ska åka med mina föräldrar...fattar du?? 32 år å åker med dom? Blä komer få riktig panik efter någon dag, tur jag ar med datorn, hahaha!!! Jag gör det för barnens skull, de tycker det ska bli kul så jag får bara le med!!!

2008-07-11 @ 10:39:21
Länk: http://glamouricious.blogg.se/
♥Hanna♥

ja, ja hoppas verkligen att alla symptom försvinner när bebben tittar ut! =)

ha en trevlig helg!

kram hanna panna

2008-07-11 @ 10:56:26
Länk: http://hannaofsweden.blogg.se/
anne

Gå ut och gå du! Det hjälper nog mot både trötthet, huvudvärk och nedstämdhet.



Vi är på väg mot västkusten nu för att hämta dottern. Hon ska få en iphone! Vi var nr 2 utanför Teliabutiken i morse. Lyx som jag inte begriper mig på egentligen, men det får vara hennes "sluta åk 9 med bra betyg"-present. och en muta att fortsätta så på gymnasiet...

2008-07-11 @ 11:00:33
Länk: http://annnne.blogg.se/
Petra

Jo det är väl så!! Vart jobbar du?

2008-07-11 @ 11:04:25
Länk: http://glamouricious.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: