Okej...

Datum: 2008-07-13 Klockan: 18:45:43 Kategori: Allmänt

Dagen började inte alls bra men självförtroendet steg änr ja hittade ordentligt å kunde hämta min darling... å att se han så pass pigg gjorde ju underverk bara de.... SÅ skönt men de gäller å ta vara på de stunderna för vi vet att vi har föera veckr framför oss med ordentlig VILA för att inte få ett längre tillfrisknande... Nåja å NÖJD att han orkar med sig själv å med lilla jag.... så skönt att få krypa nära i sängen å bara ligga där å hålla om varann.... de e medicin för mig i alla fall.

Blåsväder ute idag men solen skiner å ja har tvättat massa å fått torrt ute ska strax ut å hängde de sista... Sedan ska vi se en film om de går.... De har ja längtat efter vi ser just nu en Norsk serie om Varg Veum,,,, lite kriminalfilm så lite som Wallander.....

Imorgon e de jobb....




Kommentera här 4 st

Kommentarer
anne

Fin bild du! ;)



Du låter litet piggare idag. Det blir kanske riktigt bra att gå på jobb i morgon?

Jag har rensat ogräs och tänk att det syns knappt! Maken har rensat på grusgången som är hur lång som helst, så framför köksdörren är det anständigt nu.

Jag ska in till Nyköping och hämta M som spelat med Nyköpingsbandet (de har inget namn, Norrköpingsbandet kallar sig Frasses husband,låter som ett gäng medelålders gubbar, inte 17-18 åringar precis).

2008-07-13 @ 19:04:05
Länk: http://annnne.blogg.se/
Malin

fin blogg du har :D

2008-07-13 @ 20:22:11
Länk: http://malinsh.blogg.se/
Jenny

Haha..

Nej, då det kommer fortfarande vara litet men jag vill vara fin den dagen och vill bära brudklänning av enklare slag :) Tänk dig, vi gifter oss sent en januari kväll, så romantiskt, mörkt och massor med levande ljus ;)

kram

2008-07-13 @ 20:44:31
Länk: http://aikmansgirl.webblogg.se/
carro

nää det är ju sant, är det din semester som har gått nu? :(

vad jobbar du med då? eller har jag redan frågat det? :P

2008-07-13 @ 21:08:07
Länk: http://carrof.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: