Tänk va saker påverkar...

Datum: 2008-05-12 Klockan: 19:31:42 Kategori: Allmänt

Bara för att ja stått emot eller nej de e ju de ja INTE har,,, ja har ju inte haft något sötsug överhuvudtaget på fem veckor nu eller va ja inbillar mig att de handlar om men GISSA va som händer nu när ja mår skit?? Joooo man blir sugen på ALLT,,,, till å med glass. Ja åt mängder glass som yngre,,mest HELA tiden å älskade glass  men de sista åren äter ja sällan just glass....å vips e ja sugen på de med.... å min last smågodis å choklad å säg va ja INTE e sugen på.... å de e GRIS att de beror på att ja mår piss å förmodligen skulle haft min mensvecka om ja nu hade haft den..... så idag har ja hållt i mig för att ge fan i kakor å DRICKA,,, å GODIS.... men när ja handla tänkte ja ja blir ju galen eller allvarligt galen är ja ju redan men värre galnare alltså så ja köpte lite lite naturgodis för nötter å så är ju GI så ja tänkte de kan ju ändå vara okej.... men va fan ja har egentligen inte ens bestämt att ja ska sluta med godis ja har som sagt bara inte varit sugen men så när de ändå gick så bra utan vill ja i dagsläget inte börja för då e de säkert kört. Vill de ska gå så lång tid så när ja väl äter ska ja bara tänka så gott va de ju inte typ.... blä va sött eller nå i den stilen som ändå många pratar om å inte ja förstår De värsta e att om JAG äter godis efter lång tid tänker FASEN så gott å proppar i mig godis för den tiden ja va utan ha ha.... hrm jo men ja köpte naturgodis för typ nio kr så ni ser de va inte en STOR påse.... men så gjorde min darling mat.... å så åt ja en persika... å nu e ja INTE sugen YIHAAAA BRA ännu en dag utan någon form av godis!!! STOLT!!!!! Naturgodis e okej men nu väntar ja eftersom ja e mätt i magen efterl ite god potatisgratäng och hemgjord schnitzel eller hur man nu stavar de å en god sallad å ett glas vatten... DUKTIG.... å kanske har man gått ner ytterligare ett kilo snart.... å rört mer på sig så man får liiiite kondis... har inte hunnit röra mig idag än å vi får se ja har sån värk i kroppen så ja får nog vila ikväll med gott samvete.... Gudars va man e duktig på att hitta på en massa ursäkter för att slippa gå eller röra sig ja e en riktigt STOR fet latmask ja.... bara å ta på sig skorna å GÅ....

Saknar dig M nu när du blinkar GRÖN på msn... e du????  TUR ja har dig.... TUSEN tack för att du finns min prins min tvillingsjäl!!!

Du..... darling ikväll vill ja mysa nära nära!!! Älskar dig av hela mitt hjärta!!!!!!! Du gör mig till en bättre människa!!!

Pöss

Kommentera här 0 st

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: