Varit på möten idag...

Datum: 2008-05-20 Klockan: 20:12:43 Kategori: Allmänt

Idag hade vi kvart med Albin... gick bra å det känns bra att allt fungerar nu när han byter skola osv.... Har ni ikväll varit iväg och tittat på Förskoleklassen och träffat lärare och fritidspersonal och det känns så bra. Fick lite kontakt med en annan mamma så ja det kändes jättebra och vi har bestämt dag för inskolning i Augusti samt att vi ska på Öppet hus den tredje juni...Det känns spännande å stort att min yngsta nu börjar skolan. Skolan verkar jobba så bra med.... verkar kanon med deras värkstäder och hur de jobbar. Tror deras arbetssätt kommer passa August perfekt.

Nu är käleken nere å hämtar oss en kebabsallad... de ska bli gott lite nyttig skräpmat... Daniel har gått ner å e skitglad så vår GI kur börjar ge resultat å de sporrar till fortsättning.

Väntar ett samtal sedan ikväll ang fågel.... kul å prata med lite fågelfolk ibland. Känns lite ensamt numera... känner ingen här och ja har inte någto fritidsintresse utanför hemmet som ja kommer iväg på. Borde ju börja på någon kurs eller så men ja nu är de ju lite fel tidpunkt. Skulle vara bra om man fick ett jobb här så man fick lite vänner mera naturligt.

Nu blir de mat....

See yaaa //Tess

Kommentera här 0 st

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: