Känner mig nere

Datum: 2008-11-25 Klockan: 21:04:05 Kategori: Allmänt

Nu kom ja hem å ja känner mig så tom... ja jobbar ju som alla vet med självkänslan.. att känna att man duger,,, men ikväll känns de som att nej ja gör verkligen inte de.... Andra e bättre å gör saker mer rätt än ja.... nej ja ska inte älta ja vet men ibland undrar ja om man gör rätt,,,, ja borde kanske gjort annorlunda....

MEN jag är jag.... å ja vill duga som ja är. fan ta att man inte duger i vissas ögon...


Kommentera här 9 st

Kommentarer
PerNilla

Det var så lite så =)



Du duger!!

2008-11-25 @ 21:59:28
Länk: http://candygirl84.webblogg.se/
ina

hej, Tess! är inte medicin den biten som förändrar beteendet, karaktären, gör känslosvävningarna osv? det kan det vara. jag hade min svåraste period och tog mediciner för att just då hjälpte de. någon timme, någon halvdag var alla bekymmer mkt längre bort och jag sov som en säck. men jag var inte jag. och när jag "vaknade upp" då var jag rastlös och gråtfärdig och kunde inte sova i tre dygn i raden. vem som helst blir galen och obalanserad då.

nu angriper jag inte dig utan jag tror på dig, din inre kärna. och på ditt inre styrka. det är i alla fall ljuset jag ser hos dig som person. utan allt annat som har lagts till i ditt liv. utan alla dessa val som du var tvungen att välja eller när du gjorde saker mot bättre vetande. så gör vi alla. jag vågar påstå att absolut alla människor gör saker som skadar dom eller som de inte borde göra eller ens tänka. saker som leder dom i mörkret osv. man kan ju inte veta allt, detta är helt omöjligt. i efterhand blir man klok men man kan aldrig bli så väl förberedd att man slutar göra misstag. även jag har alltid varit en sådan olycksfågel. och då vill man klaga och då slutar man ens försöka komma ut från cirkeln. men någon gång tänk så: du är värdefull. lika mkt värdefull som president, som helgon, som ... låt din självkänsla och inget annat strömma inom dig. jag tycker iaf att jag behöver dig precis såsom du är, skulle inte vilja byta ut dig mot någon annan, för det finns ingen annan. alla andra är bra på ett annat sätt. dom vill jag inte heller byta ut.

att jag skrev att du är en ljus människa då menar jag det jag känner finns i ditt hjärta. utan allt det andra. ord spelar inte så stor roll. egentligen inte känslorna heller. din kärna är ljus. det räcker. och därifrån tar du din kraft och du fylls på nytt om du öppnar ditt inre för dig själv. ingen annan får påverka dig så mkt att du börjar förneka din egen förmåga. då är denna person en ond människa. lås dom människorna utanför. de förtjänar inte dig. Jisses, jag låter hemskt. som en psykolog, inte alltid tycker om dom själv:) natti natti!kram!!!!!

2008-11-25 @ 23:00:38
Länk: http://iinnaa.blogg.se/
CAT

Man duger inte i andras ögon och ofta inte i sina egna heller...

Men man får slå undan sådana tankar även om det är lättare sagt än gjort!!



Vad mysigt julefint du gjort!

Jag håller på att försöka få till nått som ska likna julstädning ;)

Hoppas du får en bättre dag i morgon!

Kram på dig

2008-11-25 @ 23:15:42
Länk: http://catmalou.blogg.se/
Anna Phe

Det löser sig, så fort du kommer på vad som käns bäst enligt årk och tid :) När motivationen finns där så fixar det sig, men först måste man ju skaffa motivationen :)

2008-11-26 @ 04:22:25
Länk: http://annaphe.se
anne

"Vissa" är ointressanta! Det som kommer ur dem och från dem är inget annat än en återspegling av dem själva! Kom ihåg det!



Kram.

2008-11-26 @ 08:16:23
Länk: http://annnne.blogg.se/
Sussie

Du ska va som du är. Kan inte folk ta dej för vad du är så fine! Dom går miste om en mysig tjej! Det blir deras förlust inte din. Försök o se det så...

Kram

2008-11-26 @ 10:22:12
Länk: http://nattmorsan.blogg.se/
Jonas

Du har har blivit utmanad av mig eftersom jag brukar läsa din blogg. ;)



Du kan klicka på länken här nedanför och kopiera utmaningen till din blogg... Lycka till.



http://jomari.se/2008/11/26/dagens-utmaning/



Kram

2008-11-26 @ 14:33:40
Länk: http://jomari.se
Mindy

Hoppas att du kommer må bättre under kvällens gång med massa mys i soffan med din kära :)

2008-11-26 @ 16:26:54
Länk: http://blondis81.blogg.se/
Elina

Du duger i mina ögon i alla fall, som den bästa mostern och det kan väl inte vara fy skam?

2008-11-26 @ 22:34:16
Länk: http://elinaapettersson.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: