Ny dag

Datum: 2008-10-15 Klockan: 12:21:56 Kategori: Allmänt



Igår va vår ettårsdag...

Vi begav oss till Karlstad å Löfbergs lila arena.... Mötte HV71 buss direkt utanför.



Jag hade aldrig varit på Hockey live så ja tyckte hela grejjen va spännande å skoj. Något ja förvåas över dock är att var ja än åker i Sveriges land eller utomlands så i stort sett till nittionio procent så dyker de upp någon från by... så även denna kväll, framför hamnar en ökändis från just byn... som sitter där å knäpper upp öl efter öl å luktar SNUS... herregudars ja som bott ihop med en snusare i 16 år känner den där lukten å får nästan spader... han sitter där med sin fula toppluva i vitt på skallen å verkar inte sååå intresserad av Hockey utan som de flesta från byn har han hittat ett sätt att få supa lite...

Nåja... de e HOCKEY kväll..



Jag som inte sett detta live ryks med av allt de där som finns runt om så ja nästan inte hänger med i de fasliga svängar de gör. De e säkra å duktiga på sina skridskor å ja ser tevekameorna å ja ser alla på läktarna även om de inte är fullsatt... Ser de gamla lila å gula tröjjorna blandade med de svarta å gröna. Ser all reklam runt om och restaurangens gäster... Å ja e helt imponerad över klackledarens uthållighet där borta på stå läktaren. Där han ihärdigt står å hoar och sjunger och hoppar å får med publiken uppflugen på ett bord.... undrar om han hinner vila upp rösten innan nästa hemma match på lördag mot Brynäs... Å han va nog lagom svett å go när han kom hem... Men så va de ju oxå en vinnande match för hemmalaget.



Ja som sagt de blir en viss stämning å doften av popcorne lite fylla och kkt varmkorv fyller läktaren och folket e glada å goa...

Å tänk att även ur ismaskinen gör rent isen kan fascinera å frågan ställs HUR gör de för att få in reklamen i isen?? Nyfiken som man e? Någon som vet?


4-2 till hemmalaget får vi väl va näjda med fast spelet va lite ojämt å de kunde ha varit lite lite bättre spel så e ja ändå såpass biten att ja vill besöka arenan för fler matcher.




Efter matchen beger vi oss trötta å glada till MAX för lite hamburgare å sedan hem å mysa och prata om att ett år har gått å va vi upplevt under detta underbara första år tillsammans.


Idag är en ny dag men nya prövningar. Jag är hemskt yr och trött och har precis varit till tandläkaren för att slipa lite på min bettskena. De gick bra. Tog inte ur pericingen å rätt va de e säger han:

-Vilken fin kula du har hittat,, regnbågens alla färger.

Ja stälde inte mig på ett försvarstal men de kom inget mer än frågan om de va plast...

Puuu man har ju hört va tandläkarna går på om dessa stavar i munnen...

KOmmer ta de lugnt hela eftermiddagen eftersom ja behöver de idag... Daniel lagar mat å ja ska försöka orka svara på inlägg... men ja tar de sen.. Ikväll ska ja åka till byn för att äta med mina arbetskamrater. HON skulle visst inte med, ja andas ut men samtidigt visar de en hel del om henne tycker ja...



Kommentera här 8 st

Kommentarer
Laura

Tack att du finns. Som du kanske förstår så har jag fått missfall.

PerNilla

OK är oxå lite trött och seg idag men det beror nog på det trista vädret som är här idag :( Men försöker ha det bra i alla fall.



Ha en fortsatt bra dag, kram.

2008-10-15 @ 14:55:32
Länk: http://candygirl84.webblogg.se/
jia

oki..ser skoj ut...tandis..jag har toal tandPPIIIIIIIIPPPPPPPP skräck...men nog fav ska dom tjafsa när jag e fullprppad av piller å på väg å sövas...pericingar går bra å ha?men tand..ppiiippp... det går inte?!Dumma dumma människor...riktiga fegisar som ej frågar när jag kan försvara mig..kram på dig...ha det bäst..

Malin

Åh var du där? Det var min dotter också! En riktig FBK fan är hon! Hoppas di får lite terai också, det är jättenyttigt! Hoppas du får svar av den lille gossen! Kramiz på dig!

2008-10-15 @ 17:06:40
Länk: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Jenny

Hockey ! Det är en rolig sport !!

Jag skulle behöva en lista på vad jag får äta, hittills har jag endast ätit kyckling och grönsaker men jag måste variera mig.

Är allt bra med dig?

Kram

2008-10-15 @ 17:58:09
Länk: http://aikmansgirl.webblogg.se/
Linda

Usch vad irriterande medd han från byn som satt framför er, att känna snuslukten så starkt, inte så trevligt kanske. Men kul att du fick gå på hockey! Har jag aldrig gjort, måste nog göra det^^

2008-10-15 @ 22:15:35
Länk: http://tornrosas.blogg.se/
ina

hej, vännen! det berörde mig starkt när du sa att jag är en bra vän. sådana ord får man inte varje dag visst. man är ju inte alltid så bra heller:) amn har sina brister och jag har märkt och tänkt igenom att det är så mkt som vi bygger på våra föreställningar om folk och missförstånd som händer då och då i det vanliga livet. då blir det väldigt svårt att ställa saker och ting till rätta. bloggare skriver ju så mkt om sig själva att det leder inte till så många missförstånd. kul och tänkvärt tanke, a? ja, jag ska skriva någon gng om mina andliga upplevelser. verkligen vill göra det! söker en dag med mer tid och inspiration bara:) kram! jag tycker om dig, det vet du.

2008-10-15 @ 23:50:05
Länk: http://iinnaa.blogg.se/
Emma

vilken fin blogg du har ! :D

har din dag varit bra ? besök gärna min! :)

2008-10-16 @ 17:19:34
Länk: http://emmalevison.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: