Kvällen...

Datum: 2008-09-21 Klockan: 19:48:23 Kategori: Böcker

Ja har legat precis hela dagen. Bara varit uppe för att få i mig lite mat och varit på toa. Är helt utslagen... Legat å sovit å slumrat å läst lite... Läser Åsa Larssons senaste nu....



Ja rekomenderar alla hennes fyra böcker. Varav den första SOLSTORM finns som film. Sedan finns Svart stig samt Det blod som spillts.

Jag har även fått höra lite positiva saker idag.. Det är ja överlycklig över de betyder hemskt mycket för mig... Gör mig starkare och ger mig tro om framtiden på flera sätt...

Hoppas ni har haft en bra söndag... fy nu börjar ja bli aningen snorig oxå... BLÄ

Har ni några bra kureringstips??



Kommentera här 6 st

Kommentarer
PerNilla

OK har ej läst dem böckerna men får man kanske ta och göra då...gillar med att läsa =)



Dricka varmt som te är alltid bra när man är sjuk.



Kram

2008-09-21 @ 19:51:35
Länk: http://candygirl84.webblogg.se/
ina

tack tack tack! jag vet att du förstår mig, på nåt sätt kanske bäst av alla, så känns det iaf...puss.

har likartade hälsoproblem som dig, speciellt när jag ligger vågrätt, men jag har haft turen nog att få kinesisk medicin fraktad från Kina alldeles nyligen. örtmedicin, mkt mer effektiv än den kemiska skit vi använder utan att begripa hur mkt bivärkningar vi kan få av detta.den mest berömda rot som kommer från Kina känner nog alla till men jag v¨gar inte stava den här. på förpackningen stod nåt ofattbart. alla deras mediciner innehåller i stort samma rot och den är mkt effktiv när den är så där konventrerad som min. fråga i någon hälsobutik! de vet mera. King Jang som hostmedicin har varit på topplistan har jag läst i veckotidningar. folk har röstat fram att den är bäst. jag stoppar allt möjligt i mig, den kinesiska och japanska och våran Ibumetin för Panodil är bara skit i sådana där fall. ursäkta, haha:) ha det bra och kramar så du blir frisk då du måste utföra din stora hemlighet:)

2008-09-21 @ 20:46:05
Länk: http://iinnaa.blogg.se/
Y a m i n a

Svar: ='(

2008-09-21 @ 20:57:53
Länk: http://masqara.blogg.se/
Agge

Svar: Jag kollar in det.:)

2008-09-21 @ 22:24:28
Länk: http://agge1.blogg.se/
sussie

Ett kureringstips: Drick varmgroggar! Det kanske inte hjälper så mycket men det blir fasen så mycket roligare o va sjuk!! ; )

Krya på dej!

2008-09-22 @ 09:30:16
Länk: http://nattmorsa.blogg.se/
Johan

Nja, Åsa Larssons böcker är sådär tycker jag.. jag läser Hetta av Lee Child nu, den är riktigt bra, alla hans böcker är riktigt bra =) om du gillar thrillers.

2008-09-22 @ 17:08:05
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: