Tisdag...

Datum: 2008-09-02 Klockan: 09:45:36 Kategori: Allmänt

... är här....

Jag längtar hem är så nyfiken på hur Daniel har på nya jobbet men ja vi hann inte prata igår.... FULLT upp.... nåja... Jobbar för fullt nu så ja hoppas ja har tiden att sitta lite ikväll å läsa ikapp å uppdatera lite för er. Men de första ja ska göra är att sjunka ner i ett bad... fast först ska man nog sätta på tvättmaskinen röjja i köket och damsuga... fy man hinner verkligen inte med när vi jobbar så mycket...

Vad gör ni idag???

Ja stressar.... känner de i kroppen å hinner inte heller ta hand om mig själv riktigt. Hur gör ni andra för att hinna med er och själen??? När ni har fullt schema? Var hittar ni tiden? Säg inte ja ska se mindre på teve för ja ser inte på teve.... läser hellre en bok... ja har svårt att hitta tiden. Ja slutade med teven för att hinna läsa.... nu hinner ja knappt de. Böckerna hopar sig ha ha...



Men de är ett kärt besvär ja har...

Skickade efter böckerna om självkänsla igår... de ska ja läsa å nu ska ja ringa biblioteket å lägga undan lite nya böcker som kommit...

    


Kommentera här 16 st

Kommentarer
Dennis

Det verkar som intressanta böcker. Hoppas läsningen blir trevlig :)

2008-09-02 @ 10:57:19
Länk: http://www.dennism.se
lena

Fullt upp!!det är det nästan jämt hehe Dom där böckerna har jag läst, jätte bra kram lena.

2008-09-02 @ 11:44:09
Länk: http://lenahellstrom.blogg.se/
Peter PC Carlsson

Massor av böcker finns att ladda ner och jag brukar lyssna på dem i min Mp3 spelare. Tex när jag tar mig till jobbet, när jag handlar och inte minst när jag kör bil.



Är det stressigt runt om mig brukar jag flanera, inte promenera utan flanera. Ett planlöst strosande längst gatorna. Det får mig att gå ner i varv.

2008-09-02 @ 12:37:30
Länk: http://enbart.blogg.se/
ina

tack så hemskt mkt, Tess! håller med om varje ord du säger. har man så många måsten och har man startat en blogg för sin egen nöjes och t o m hälsans skull, eller hur? då ska inte andra komma och kommendera liksom du var annställd hos någon här. vilket folk!:)

du blev ju veckans blogg rots det, haha! vi lever våra liv på eget sätt och livet kommer in i bloggen. tack för alla vänner och du är en av de bästa här. det borde räcka! hejar på dig! kram!:)

2008-09-02 @ 13:17:26
Länk: http://iinnaa.blogg.se/
ina

först svarade jag på din kommentar, nu läser jag inlägg. jag stressar inte idag men mår ändå illa av att tänka på vad som kommer. idag är man liksom ledig, gör ingenting av det jag måste. men sen...då blir det fart på mig igen, må jag tro. fast om jag ska säga öppet, då orkar jag inte angagera mig i så många saker längre, jag tar det jag hinner. men väntar på att inspiration ska komma tillbaka. hellre bättre lite stress än så som man har idag! kramar som alltid!:)

2008-09-02 @ 13:21:22
Länk: http://iinnaa.blogg.se/
anne

Mig själv? Själen? Tyvärr har jag stulit till mig små moment för det, eller försökt hitta något att glädjas över i det jag gör. Men, jag är/har varit alldeles för usel på den fronten, och har faktiskt lovat min mamma att anstränga mig mer. Hittills har det gått litet si och så med det..

2008-09-02 @ 13:57:23
Länk: http://annnne.blogg.se/
anne

När jag säger stjäla, så menar jag själa..I väntan på tåg, medan jag går till jobbet, mitt i matlagningen eller tvättvikningen. Det handlar oftast om sekunder...

2008-09-02 @ 14:13:19
Länk: http://annnne.blogg.se/
Amanda

Jättefin blogg! :) Jag har den där boken "självkänsla nu" men jag har inte läst den än.. :P kram

2008-09-02 @ 15:49:26
Länk: http://amanddaj.blogg.se/
anne

Jag har inte läst hon Mias självkänsleböcker. Jag har väl inte riktigt känt behovet, även om böckernas omslag tilltalat mig.



Just nu läser jag fortfarande Vindens Skugga (helt underbar!!!), det blev just inget läst i Indien. Så fick jag också min kursbok idag; "Lean-gör avvikelser till framgång!" Låter kanske inte så kul, men det är mitt favvo-fackområde! :)

2008-09-02 @ 16:31:02
Länk: http://annnne.blogg.se/
Daniel

Bra med självkänsla!

Jo tack bra, hur e det själv då?

2008-09-02 @ 16:39:04
Länk: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Amelia

Vilken fin blogg du har :)

kika gärna in i min blogg om du har tid



kram! :)

2008-09-02 @ 18:19:44
Länk: http://amelia93.blogg.se/
Emma "Miss Perfect"

haha :) vad har du för hund då ? ;P

2008-09-02 @ 18:36:10
Länk: http://emmsanatpea.blogg.se/
sanna

Idag har jag bara gjort massa roliga saker, klippt mig, träffat en kompis, shoppat:) Hel nöjd!



Vad roligt med lite nya böcler, det om självkänsla är bra för oss tjejer!

2008-09-02 @ 18:42:51
Länk: http://sannie.webblogg.se/
Erik Keding

Idag gör jag inte mycket, jag ligger mest på sängen trött som ett djur och bloggar mig lite!

2008-09-02 @ 18:59:40
Länk: http://theartist.blogg.se/
Kattis

Hejsan!

JAg har inte bloggat på två dar nästa. Duktigt Kattis.

Är lite sjuk så jag är hemma imorrn.

Kramisar

2008-09-02 @ 19:16:57
Länk: http://kattis11.blogg.se/
ina

jag måste bara skriva. än går det an. det har varit så mkt matlagning annars, gör vad jag kan. för från imorrn kanske blir det svårare att göra vad man vill. jag håller med om att man blir uppjagad bara av att VETA vad man måste göra för det är så mkt. men på sista tiden har jag t ex släppt även dom tankarna. visst växer igen min trädgård, den ser hemsk ut, har aldrig varit så ostädat heller, men vad jag börjar trivas med mig själv! jag har hittat rätt till mig själv. som i filmen "Run away bride", hon visste inte ens hur hon tyckte om maten, på vilket sätt skulle den bli tillagad. men sen när det hände en liten tragisk uppföljare av hennes tidigare fel och brister, då insåg hon plötsligt att det enda som fattades hade varit hennes egen vilja. egen vilja och tycke ska ju komma fram, annars blir allting så meningslöst och vi blir bara rädda för ALLA saker. jag har velat fly i hela mitt liv. till sist insåg jag att jag hade velat fly från mig själv, den jag var och som jag var, hur jag såg ut och hur jag tänkte och kände. men vad är mitt liv då? ska jag verkligen slösa bort det för att andra människor tycker att jag ska göra si och så. det är bara frågan om vad jag själv tycker och inte någon annan. även om vi har våra uppgifter och plikter. spelar inte allatid roll. vi ska ta tid för oss själva också, för att alla andra ska må bättre av det. jag förstår så väl varför du vill läsa böcker. jag har varit i samma behov från 12-13 års åldern. böckerna var alltid bättre än verkligheten, de förgillde min dag, de tröstade, det kändes aldrig så ensamt, jag kunde glömma tunga saker när jag läste böcker. sen får man en del undervisning och upplysning. idag hinner jag inte med dom fast jag är nyfiken på vissa böcker när jag går förbi dom, stannar upp. älskar att se nya böcker, vill ta dom i handen. skön känsla! oj, nu blev det hur långt som helst igen! jag ville ju bli författare ett tag, har tränat för mkt, haha!:) kram från ina, alltid kram:)

2008-09-02 @ 20:30:57
Länk: http://iinnaa.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: