Att göra det man VET är bra...

Datum: 2009-08-22 Klockan: 21:43:19 Kategori: Allmänt

Att dricka alkohol sätter sina spår. Jag vet av erfarenhet att när man dricker alkohol SKA man dricka MASSOR med vatten. INte bara alkohol alltså. Jag vet det så förbannat väl och i de fall jag brukar dricka så har jag gjort detta. Resultat jag är sällan eller i stort sett ALDRIG bakis.



Igår intogs kräftor på en otroligt trevlig fest. Så trevlig så jag glömde att dricka vatten. Och glömde bort hur mycket rose vin jag faktiskt drack för att det var en av de trevligaste fester jag varit på.... på länge.

Så JAAA jag var bakis idag. Och JAAAA jag mådde lite risigt. MEN de bjuder jag på eftersom jag hade så trevligt.

Så idag har vi haft en SEEEG lördag men va gör de? Vi har kalasat den SVARTA och vi har myst med taccos och film... seg den också och nu ska ja krypa ner i sängen och läsa för NEJ jag orkar inte åka ner till byn och gå på logen för JUST de Erika JAG ÄR INTE LIKA UNG SOM DU! Nej de säger våra födelsedagtum så jag ger mig och NEJ jag orkar inte fast jag tar en rullator utan behöver BÅÅÅR....

Nej gott folk BEDTIMESTORY och löver ALLA kommer få svar på sina kommentarer ingen är bortglömd det tar bara lite lite mera tid eftersom jag grejjar med lite annat praktiskt just nu.


Kommentera här 1 st

Kommentarer
Johan

Usch, kräftor är inte gott... hehe



Jag har nog aldrig varit riktigt bakis faktiskt...

2009-08-23 @ 15:08:11
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: