Dagen som blev semester.

Datum: 2009-12-01 Klockan: 16:58:28 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Tänk om läkare kunde lyssna tänker jag ibland. Igår träffade jag min läkare och han skrev ut en ny medicin till mig. Jag kände på en gång att det kändes konstigt att inte bli sjukskriven under tiden kroppen ställer in sig på den. Jag har alltid fått reaktioner innan och mycket riktigt blev det så även denna gång. Vilket gjorde att jag fick ringa och sjukanmäla mig idag.

Jag kunde egentligen inte sjukskriva mig då jag var sjuk hela förra veckan så det blev till att få tag på doktorn. När jag väl fått tag på han ansåg han att vi får nog låta bli medicinen tills dess det passar bättre att börja med den. Å när är det då??? Jag jobbar ju jämt. Ja så det fick bli semester.



Har dock fått några samtal klara idag och jag blev så glad att min kontakt på Team Autism kommer närvara imorgon när vi träffar vår läkare med August. Hon har aldrig träffat oss innan så det känns bra att Maud är med. Frågeställningen är ju ADHD och medicinering. Lika bra att ha alla diagnoser. Så jag har även fått informerat min chef ang detta OM att det kan bli tal om inställning av medicin även på honom och hur det fungerar vet jag inget om alls.

Vi har även tittat lite på att gå ner i tid och som det ser ut kommer detta bli en verklighet i mitten på januari då jag går in på en ny schema period.

Malou är nu klar då det gäller avlösarservicen så nu är även detta klart. SKÖNT!

Dagen är loj då jag inte alls har fungerat idag med medicinen i kroppen. Så det är just nu som det är. August är iväg med Malou till stallet och jag ska ta igen mig som är brukligt när han är iväg.



Känner lugnet. Men känner rastlösheten... men inget driv. Jag kan tänka mig att bara lägga mig. Sova. Helt loj. Helt olikt allt som är jag.







Kommentera här 11 st

Kommentarer
nathalie

ja det kan vara mysigt det med ! :) allt bra ? kram

2009-12-01 @ 17:04:45
Länk: http://nathalieolssons.blogg.se/
Amanda

Finfin logg du har =)



Delta gärna i min julkalender, idag har du chansen till parfymen ”black star” av Avril. http://mandosa.blogg.se

2009-12-01 @ 17:10:20
Länk: http://mandosa.blogg.se/
messan

Tack! Det låter skönt att få gå ner i tid. Hoppas dina semesterdagar blir bra trots att den inte var planerad:).

Kram

2009-12-01 @ 18:22:05
Länk: http://www.jagochminms.blogspot.com
mina

God kväll gumman.I bland känner man inte för jul pyssla när man har så mycket annat i skallen..Hoppas att du får en mysig kväll..Skoj att du gillar mina bilder jag delar med min från min pyssling..Tycker här hemma är så mysigt..Snart är min prins här..vad jag längtar..Mysiga bilder du delar med dig.kram kram

2009-12-01 @ 18:58:30
Länk: http://blondis81.blogg.se/
mina

Så glad jag blir att höra att du gillar mina bilder..Jodå jag känner av värker då & då..så det är skönt att kroppen förberder sig mer & mer..snart är han här..tror att han kommer tidigare än beräknad tid..men det visar sig.kram kram

2009-12-01 @ 19:15:00
Länk: http://blondis81.blogg.se/
soffie

hoppas nu att medicinen hjälper så du kan må bra,

kramar till dej

2009-12-01 @ 19:24:29
Länk: http://soffie69.blogg.se/
Johan

Låter lite skumt det där med att ta det senare. När är som sagt senare? När passar det bättre? Det är inte lätt det där...



SV: Okej, nej, här har det inte heller hänt mycket idag. Sovmorgon och sedan bara en lektion. I eftermiddag har jag suttit här och grejat lite med lite av varje =)

2009-12-01 @ 19:47:02
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
anne

Så jobbigt att vara begränsad för sjukskrivning, man kan ju tycka att man skulle kunna ta till när det behövs, men det finns väl regler kring det. På min förra arbetsplats fanns en yngre tjej som sgs alltid var sjuk på måndagar och ofta däremellan. Till slut fick hon inte sjukskriva sig själv alls utan var tvungen att ha läkarintyg. I hennes fall var det nog nödvändigt, fast det såg inte hon.



Jag har så dålig koll på det där med sjukskrivningsregler så jag kan vara helt fel ute.

2009-12-01 @ 20:56:59
Länk: http://annnne.blogg.se/
Mallamousan

God morgon!:)



Han sliter inte ut oss, jag tyckte det var kul att få se denna sida av honom, då han tidigare varit relativt lugn när han varit hos oss! :) hihi



Ha en bra dag!!

2009-12-02 @ 07:30:12
Länk: http://mallamousan.blogg.se/
mina

Godmorgon..Ja min son kommer när han känner sig redo att komma..men skönt att kroppen förbereder sig varje dag..

Ja vi har det mysigt nu när det är jul tider..älskar att pyssla & ha mig..

HA en skön onsdag.kram kram

2009-12-02 @ 08:05:25
Länk: http://blondis81.blogg.se/
mina

JA det stämmer att våra bebisar är beräknad på samma dag...ska bli skoj att se vem som får sin först..kram

2009-12-02 @ 08:06:28
Länk: http://blondis81.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: