Nere

Datum: 2009-12-07 Klockan: 09:16:01 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Idag är det regn igen. Solen orkade fram lite lite igår. Men idag faller regnet likt långa drapperier från himlen. August var dock glad trots att även han sovit dåligt och han såg lite sliten ut idag, han fick ju sin resväska igår. Han hann undersöka den ordentligt nu på morgonen. Tror han packade i något och nu du Malou har du snart en nattgäst för han SKA sova hos dig nu. LER.

Vädret är alltså grått... jag är svart inombords och jag hoppas att dagen blir bättre. Lugnet finns dock i kroppen efter en natt med en hemskt ångest som bråkat inom mig. Så vädret var välkommet. Jag tror inte jag hade orkat med en solig dag även om det egentligen är vad som krävs.

Tankarna far dock i mitt huvud. Och jag hoppas svaren ska finnas där ute. Att jag ska orka ta tag i svaren och göra det till den verklighet som jag så väl behöver. Jag hoppas att jag ska må bättre. Jag visualiserar det som behövs där ute och snart hoppas jag att det blir så. Jag hoppas och jag tror. Jag hoppas den sittning jag har på torsdag ska ge många bra vägar att gå.

Önskar er alla en fin dag.






Kommentera här 3 st

Kommentarer
Mallamousan

Sötisen!!

Ser fram imot vår första helg!:)

2009-12-07 @ 14:33:00
Länk: http://mallamousan.blogg.se/
Pernilla

Grått och trist är det här också det mesta, men idag kom även solen fram en stund. Det behövdes för min del! Men dagen slutade inte så bra ändå, alltid en massa motgångar ska man ha. Menmen bara att försöka ta nya tag....



Hoppas din dag varit ok? Kram

2009-12-07 @ 15:51:51
Länk: http://candygirl84.webblogg.se/
Johan

Regnar gör det här med. Ingen vidare julkänsla direkt... =/



SV: Aj då, det låter inte bra, men tur att han redan är bättre nu då =)



Okej, men det blir nog bra ska du se! =)



Hoppas du har haft en bra dag! =)

2009-12-07 @ 17:29:50
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: