Promenad?

Datum: 2009-12-10 Klockan: 09:55:23 Kategori: Allmänt

Sitter och har ordnat med lite. Berättat för mamma och pappa och syster om seansen.

Känner mig hur lugn som helst. Tryggt med det jag fick till mig och nu ska man iväg på en privat sittning.... spännande. MYCKET spännande.

Kan säga att det jag fick till mig igår är otroliga saker som mediet inte kunde veta om mig. Inte en chans. Och några av budskapen är viktiga för mig. Det ger mig både tro och hopp.

Kan säga att just nu är det inte så mycket tankar i skallen och det är befriande. Jag ska inte omge mig med negativa energier som andra sänder ut. Sånt behöver man inte ta emot. Jag ska bli stark och stå emot sådant. Enormt stark.

Promenad.... imorgon massage å guuud va välbehövligt.


Kommentera här 8 st

Kommentarer
Pernilla

Intressant med seans =)

2009-12-10 @ 12:08:18
Länk: http://candygirl84.webblogg.se/
Eva

Men du, vad ROLIGT att du tyckte seansen var bra! Och sedan en privat sittning. Det låter ju kanon. Berätta gärna sedan vad du tyckte om den. Jag var själv på en privat sittning för ett halvår sedan och det gav mig enormt mycket. Var nedstämd när jag kom dit, men jag fick en massa styrka efteråt :-)

Du är på rätt väg, Tess!

Kram,

Eva

2009-12-10 @ 16:37:43
Länk: http://detspokar.blogg.se/
Stina

Hej. Min sambo o jag var på "Relax hud o hälsa " i Degerfors idag. Det var sååå mysigt! först fick vi bada bubbelbad, sen en varsin behandling....juvligt!! En julklapp från våra killar på jobbet!!

Sandra

Det låter så härligt att gå på seans. Jag har varit på en egen sittning. Det var mycket känslor och jag grät floder hur mycket jag än försökte bita ihop. Det var så skönt efteråt.



Jo att vara känslig och suga åt sig andras negativitet vet jag precis hur det är. Lider av det ofta. Jag har fått lära mig att man ska föreställa sig att man klär in sig i en glasbubbla eller liknande innan man går in tex på ett möte eller i ett rum med andra människor. Fungerar ibland. Jag glömmer det nog oftast. Kram

2009-12-10 @ 17:45:51
Länk: http://urrensning.blogg.se/
mina

God kväll.Ja vi får allt hoppas att han kommer i dagarna..börjar smått känna av det..men man vet inte när..Ha en skön kväll.kram

2009-12-10 @ 18:03:43
Länk: http://blondis81.blogg.se/
Johan

Ja, det där med medier är häftigt tycker jag!

Bra att det verkar ge något i alla fall! :)



SV: Ja, utvecklingen ågr ju framåt hela tiden och som sagt, för mig spelar ju skärmen ingen roll alls. Vissa har t.o.m. längre bateritid än min vanliga laptop och hårdiskarna är lika stora eller större, så det blir nog bra. Hur länge sen är det du köpte din?

2009-12-10 @ 18:20:53
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Malle - Hockeyfru

åh spännande kan jag tro!

härligt med en massage! Kram

2009-12-10 @ 18:36:07
Länk: http://mysunshinestory.blogg.se/
Malin

Tack för dina värmande ord : )



Spännande med seans. Jag var till en som lägger tarotkort för ett tag sedan och det har hjälpt mig väldigt mycket. Hon sa inte så mycket om framtiden utan om det som varit och det som är.

2009-12-10 @ 22:19:51
Länk: http://surrfia.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: