Jonas....

Datum: 2009-07-31 Klockan: 11:55:45 Kategori: Allmänt

En Jonas har kommenterat mitt inlägg ang Gustavsvik.

Jag anser inte att man ska behöva betala 365kr per dygn på en Camping som inte jag tycker har något utöver det som några andra campingar har. Jag har campat hela mitt liv och jag har sällan varit på sunkiga och ofräscha campigar fast att det tar 100kr mindre per dygn.

Gustavsvik tar givetvis ut en hel del för sitt yttre och att de har Internet samt kabelTV.... Och jag klagar inte på servicebyggnaderna som så de va fina MEN man behöver inte glaspeprydda fasader för att trivas. Det var inte renare på dessa sanitetsbyggnader mot några andra campingar jag besökt.

Sedan ansåg jag att platserna var dåligt utmärkta och jag tyckte i mitt personliga tycke att campingen som sådant var för STOR. Jag väljer hellre en lite mindre camping med lite mera personlighet. Men det är min egna personliga åsikt och inget annat.

Och NEJ jag hade inte behövt åka just hit men jag hade ingen erfarenhet av just denna camping och jag ville åka och bada med mina barn fast det var dåligt väder så därför föll lotten på denna camping. Men nästa gång kommer vi inte ta vagnen med.

Och en camping med denna kaliber ska fasen inte acceptera att folk sitter i bar överkropp på en restaurang. Det var inte ens någon värme ute så det var pga detta man satt så.

Affären de hade innhöll inte heller mer än på andra campingar. de hade inte ens vykort från Örebro att skicka till sina nära och kära vilket jag alltid gör när jag är ute. Små saker MEN saker som JAG tittar på.

Vi har blivit en erfarenhet rikare.

I min blogg skriver jag om vad jag vill och mina åsikter är helt mina. Andra får tycka precis tvärtom. För det är ju olika med tycke och smak...Synd att du är anonym så jag inte kan svara dig på din egen blogg.



Kommentera här 1 st

Kommentarer
Mia

Det är ju det som är roligt med bloggar, att alla skriver vad dom tycker och tänker :) Trevlig helg!

2009-07-31 @ 12:56:43
Länk: http://www.improveme.se/makeover
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: