Migrän

Datum: 2009-06-10 Klockan: 18:17:13 Kategori: August/barnen/Autism

Givetvis har jag fått ligga större delen av eftermiddagen även idag. Känns skit att man får sånna där riktiga anfall som gör en helt däckad. Är inte pigg ännu. MEN jag harvar fram som jag alltid gör. Imorgon ska jag dock låta bli linserna om det kan vara detta som påverkar mina ögon och sätter igång skiten. Hoppas inte för jag VILL ha linser. Att det aldrig ska fungera. Nu fungerar ju själva linsen menar jag. Får testa mig fram. MEN ingen ska kasta på mig att jag är trist som går med glasögon, jag måst eju liksom se. Och jag har alltid varit noga med att ha snygga bågar.

Jag och August har ju varit iväg till Karlstad idag och NP-enheten. Det har gått bra. Eller jag är ju inte med där inne men idag träffade han logopeden. Han har sedan två besök till med henne och hon alnsåg att det behövdes.

Tankarna snurrar över VAD som är fel. Men hon såg ju direkt att han inte kunde sitta still. Det var även för mig lite ovant att se hur han började grejja med ALLT på en gång.

Men jag hoppas de ska hitta något som gör att vi får svar och hjälp.

Sedan åkte vi och lyxade med MAX. Just nu äter han som en ja jag vet inte vad. Han slukar allt å mycket. Ändå är han smal som en sticka. Han skulle verkligen behöva gå upp några gram. Lång... växer visst bara på längden.

På vägen hem handlade vi på Maxi och sedan har jag fått sova. Just nu är jag slut och håller på och färgar håret på Oskar. Sedan ska jag krypa upp i soffan.... mysa med min karl.

Han har jobbat i natt och haft en tung natt så han är seg han med. Ska bli skönt att mysa lite.

Har massor av tankar i skallen med. Vet inte riktigt HUR jag ska bemöta vissa av dom. Jag frå helt enkelt acceptera läget antar jag. Men jag vill göra saker och jag känner ju att jag börjar bli lite upp i varv igen....

Skulle ha åkt MC med C idag MEN han ringde och tyckte inte vädret var så skoj att åka i. Det regnar och är allmänt kallt och grått. Jag kunde inget annat än att hålla med honom så vi tar det en dag det är bra väder.

Ska skölja ur sonens hår nu....

Kommentera här 9 st

Kommentarer
Bjorne

Inget bra med migrän,frugan hade det ofta förr men det ver kar ha försvunnit dom sista åren så om det kan va någon tröst verkar det som man inte behöver dras med det hela livet,visst är det gott med MAX burgare,ha så bra o kram.

2009-06-10 @ 18:45:56
Länk: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Pernilla

Nää det är verkligen tråkigt. Har jätte ont i huvudet idag men men var praktiken i alla fall, det fick funka. Jag tror det här konstiga vädret påverkar det oxå lite!!



Hoppas att ditt med försvinner snart, ha en mysig kvällen med karlen din =)

2009-06-10 @ 19:18:33
Länk: http://candygirl84.webblogg.se/
susanne

Godkväll!!!! Ja du migrän är inte alls roligt att ha det hade jag för en tid sen och det var jätte jobbigt. Magen är inte så jätte bra med har slutat blöda iallfall men har fortfarande väldigt ont och ser ut som en ballong med all kortison. Ha det bra. Kram Susanne

2009-06-10 @ 19:25:30
Länk: http://vejers.blogg.se/
Mindy

God kväll min vän..Har med haft problem med mitt huvud de senaste tiden..så jobbigt.Hoppas att det är bättre med dig.kram kram

2009-06-10 @ 21:12:34
Länk: http://blondis81.blogg.se/
soffies

fy tusan att du ska få sån migrän,är det värre då det ärlågtryck?

Va bra att ni fått träffa bra folk som kan sin sak

må gott å mys hela natten:O)

2009-06-10 @ 22:09:22
Länk: http://soffie69.blogg.se/
FRIDA HJÄRTA KEVIN

sv; Ja, det är tur det :)

2009-06-10 @ 23:22:32
Länk: http://fridasjoblom.blogg.se/
H A I D I J A K O B S S O N

SVAR: oh okej hoppas det blir bättre !



Ska vi lägga till varandra på bloglovin ? :)

Lägg till mig så lägger jag till dig ;D

2009-06-11 @ 00:21:04
Länk: http://haaiidi.blogg.se/
Helén

Men åh nej - är du oxå en av de som har råkat på migrän? Usch Jag hade så kraftig så jag fick medicin som jag äter varje dag för att försöka hindra anfallen lite o dämpa smärtan... Funkar rätt ok... Kram o ha en bra dag!

2009-06-11 @ 07:54:30
Länk: http://www.heponimas.wordpress.com
Elina - Den svenska blondinen

Jag har lyckligtvis blivit skonad från migrän i mitt liv. Min mormor och pappa lider dock av det och jag har sett hur jobbigt de har det. Stackare! Hoppas du känner dig bättre snart. Pusssssssss

2009-06-11 @ 08:42:50
Länk: http://www.ensvenskblondin.se
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: