Bilder från dagen...

Datum: 2009-03-12 Klockan: 17:36:50 Kategori: Hemmet

Då kommer de lite bilder från dagen som gått....

              

Sockerkaksbak....



Revbensspjäll,,,

   

Annan klädsel å ny svart matta....

  

Badrumsskåpet kommer på plats...



Kommentera här 9 st

Kommentarer
anne

Riktig mat i vanlig ordning! :)

2009-03-12 @ 18:15:45
Länk: http://annnne.blogg.se/
Jennie

Följer din blogg är helt fel tolkat... jag läser inte det du skriver, jag läser dina "kommentarkonversationer" eftersom jag vet att jag tidigare varit en del av dem. Din blogg är ju skittrist.

soffie

kul att se lite fina biler,

ha en go kväll

2009-03-12 @ 18:50:58
Länk: http://soffie69.blogg.se/
Hotchics Denise

Hejsan haha fin blogg rolig oxå Maten såg ju god ut ! :D ! Lust att följa varandras bloggar via bloglovin? isåfall lägg till mig och skriv sedan när du gjort det så kommer jag att lägga till dig direkt när jag ser det, tack och hej :)

2009-03-12 @ 20:04:23
Länk: http://hotchics.blogg.se/
E

Suck ja, men ack så tråkigt....

2009-03-12 @ 20:42:56
Länk: http://thedevilwears.blogg.se/
mitha

Hej tjejen!



vem är det som skriver så elakt att din blogg är skittrist? tycker den är jättebra och intressant att läsa=)



är det en ektorps soffa? har vi med fast en hörn...loooove it!



ja en kir gör garanterat att jag blir frisk hihi



ha d gött



kramar

2009-03-12 @ 21:23:34
Länk: http://himmelohelvete.se/wp
Jennie

Jag läser inte mkt, läste nåt inlägg i början och hela din situation du visar genom din blogg är tråkig, du ser tråkig ut, du formulerar dig hemskt tråkigt o värst av allt är att du verkar vilja få människor tt tro att du är någon sorts "hyvens tant"... men egentligen så är det bara trist att läsa om fåglar, djur, din mat och dina ungar=) inget som lockar mig, så jag kommer inte heller i fortsättningen läsa din blogg.

Jennie

Jag trampar inte på folk, jag säger vad jag tycker, och tycker jag illa om någon eller något säger jag det, sen så är det ni/de som tar åt sig som får skylla sig själva om de tolkar det på något negativt sätt...så är det med den saken. Är inte mitt problem så att säga. Har heller aldrig påstått mig vara vackrast i världe, men jag försöker hålla håret i trim, när jag blir några rå äldre kommer jag börja använda antirynkkräm och dessutom skulle jag ha linser om jag nu var tvungen pga dålig syn. Det är det jag menar med tråkig, du ser liksom ut som du krupit fram från en garderob oh inte bortstat håret eller huden...hänger du med? lite mer färg i din tillvaro skulle garanterat göra dig 10 år yngre.



Du har hakat upp dig på Degerfors, bara en sådan sak är totalt patetiskt. Asså näst intill irriterande patetiskt. Jag skiter väl i dig, jag är så sällan bland befolkningen i Degerfors för att slippa just sådana som dig, med "sådana" menar jag givetvis "skvallriga småstadsmänniskor (nej jag bor inte i världens största stad), som itne har annat för sig än att lägga sig i andras liv".



Jag känner ite igen dig (thank God), och jag skiter väl i att du vet vem min mamma är, eller vem jag är eller om du skulle veta vem min kusin är. Finns ingen som helst poäng med det, försöker du dig på något typ av hot när du påpekar att du vet vem jag är...eller vad vill du få ut av det...?



Gosh hela du är patetisk=)

Afrodite

Hej du...=)

Ni verkar ha haft en hektisk och mysig dag hemma hos er! Härligt!

Kram och sov gott!

Tittar förbi i morron igen...=)

2009-03-13 @ 00:29:39
Länk: http://afrodite.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: