Drömmar

Datum: 2009-03-30 Klockan: 13:01:02 Kategori: Allmänt

Igår natt drömde jag ju om detta förbannade tuggummi igen. Ja ka inte i vaket tillstånd tänka mig att tugga tuggummi. Å jag förbannar mig själv att ja tappat bort min drömtydare.

I natt kom drömmen om att packa igen.... å den drömmen vet jag vad den betyder.

FÖRÄNDRING

FÖRNYELSE

Men jag kan inte tyda den vad det menas just nu. Men ett är säkert å det är att jag behöver just detta å det verkar vara i antågande... Vi får se om det kan bli något som kan ge mig den positiva anda som jag så väl behöver. Det är så jag ser det. INte att det ska komma en förändring i det negativa.... Aldrig för de acepterar inte jag.

**************

Min underbare unge kom hem förrut. De har kulturdag å nu skulle de vara kulturella på lunchen å dra iväg å käka Pizza allihopa. Jag e så glad att han har hittat sitt gäng i skolan.

När ja släpper av honom vid pizzan så kommer två ädre "gubbar".... jag ser hur de tittar efter min grabb. Ser att den ena säger något till den andre. Jag vet inte vad men den andre skrattar å skakar på huvudet. Jag antar att de kommenterade hur dagens ungdom ser ut å hur det var på deras tid.

Just där å då skulle ja kunnat hoppa ur bilen å skrikit:

- DET ÄR MIN SON Å JA E SÅ GLAD Å STOLT ÖVER HONOM!!!!!

För de e ja... fan vilken kille som vågar vara sig själv. Han skäms inte en tum. Något har ja gett dom... å de e ja stolt över.



Kommentera här 4 st

Kommentarer
PerNilla

MM man får hoppas det blir lite lättare när våren och sommaren kommer...jag hoppas att det blir bättre för dig oxå. Man får ta en dag i taget, försöka i alla fall.



Ha en fortsatt bra dag, kram.

2009-03-30 @ 13:25:47
Länk: http://candygirl84.webblogg.se/
Reneé

Hej hej..Hoppas att du får ha dagar som du mår bra oxå o inte hela tiden sliter med ditt inre o strunta i det negativa folk har att säga för dem vet inte bättre. Den som har levt den "hårda" skolan är starkare än den som går igenom livet lätt. För dem är hela världen om dem har tappat tex sin hårborste någonstans o vad är det att skrika om??...O till Oskar kan jag bara säga att tycker att han är den bästa som gör det rätta..Man ska vara sig själv helt ut o det tycker jag att han gör =)...Ha det så bäst du kan o tänk positiva tankar det håller jag på att lära mig nu, men det tog sin tid...kram

Byggarn

Fortsätt att vara stolt över det!!! Faan vad tufft att våga vara annorlunda!!!! Hoppas att han fortsätter med det..

2009-03-30 @ 14:50:15
Länk: http://tramlinger.blogg.se/
Cecilia

Jag kan också skratta åt vissa, men det är mer för att jag vet hur jag själv var för bara några år sedan, och jag blir förvånad över hur fort allt förändras. Är bara 19 år, men mkt är sig inte likt längre hehe

Så jag kan skratta och skaka på huvudet, men inte av en dum anledning

2009-03-30 @ 21:18:08
Länk: http://blocked.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: