Fy faaan

Datum: 2009-03-29 Klockan: 20:47:09 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Hur en del kan sänka en DIREKT.

Alltså vissa som läser denna blogg kan klicka er vidare.... om ni tror att ja inte försöker må bättre å få hjälp å bara tycker synd om mig själv å tror allt i livet är enkelt..... ALLTSÅ..... ni känner inte mig å vet inte min bakgrund.... ni vet inte vad å hur ja haft de i livet. Ni vet inte hur enkelt eller svårt jag har de.

Många av de som mått skit de vet däremot at vi alla är olika å vet oxå att vi reagerar olika. De som ses som baggisar för någon är ett helvete för andra å de är de inte för att vi valt att de ska vara så.. det bara är så.

Jag kan oxå tycka att mina problem är baggisar om ja jämför vad andra gått igenom men mina problem behöver inte vara mindre jobbiga för mig. Vi är olika individer å det har ja respekterat. Jag är inte inne hos andra å säger att de ska rycka upp sig eller bara ser allt i svart.

Ibland är allt svart hur fan man än gör... Det är inte så lätt att ta sig ur en depression. OM man inte var i den skulle man ju inte må s¨å dåligt å ha de så jobbigt. Jag går väl för fan inte omkring å tänker nej men nu ska ja se allt i svart å tycka synd om mig å inte orka med vardagen. Ja bestämmer här å nu att jag tycker allt e tufft å jobbigt å sedan ska ja va så in i helvetet trött oxå å få ångest så fort ja sätter ut näsan utanför ytterdörren.... DET ska ja göra för de verkar såååå kul.

Nej fan ja orkar inte med folks åsikter snart....

Va e de med en del??? Har de aldrig mått skit eller va e de??? Eller tror de att de är så lätt bara för de va så för dom???

Over and OUT....

Kommentera här 5 st

Kommentarer
soffie

men guuu va elakt ,

förstår ej varför en del ska såra en så,

jag skickar dej massor med styrkekramar å hoppas nu du blir lite piggare ,det ska visst bli varmt den är veckan vågar vi tro det?

kram

2009-03-29 @ 21:01:13
Länk: http://soffie69.blogg.se/
mitha

Ibland behövs inte så mkt ord, bara en KRAM, så det får du av mig!!!<3

2009-03-29 @ 21:17:25
Länk: http://himmelohelvete.se/wp
Cecilia

Usch, folk är ju bara dumma i huvudet. Fick höra idag att eftersom jag prostituerat mig så kommer jag alltid vara en hora och jag förtjänar inte att leva då något i mitt huvud är fel... Ba okey, va svarar man liksom!?



Ta åt dig av de positiva kommentarerna, det förtjänar du absolut! Du kämpar, det vet du, så håll huvudet högt!

2009-03-29 @ 22:46:14
Länk: http://blocked.blogg.se/
Afrodite

Kämpa på! Ingen annan har gått i dina skor, bara du vet hur du känner! Lyssna inte på de som ändå inget förstår! Lyssna till ditt eget innersta och gör det som du känner att du klarar av och ta en dag i taget, precis som du gör! =)

Kram

2009-03-30 @ 07:40:55
Länk: http://afrodite.blogg.se/
Barnens Hjältar

Skit i alla nötter, lyssna på de som bryr sig istället.

Kram på dig!!

2009-04-04 @ 16:24:44
Länk: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: