Lördag å ensam

Datum: 2009-03-28 Klockan: 17:44:56 Kategori: Allmänt

Ibland förstår jag mig inte på människor.

Jag har alltid fått lära mig att man slänger skräp där skräp ska vara. Inte direkt på backen. Jag har även lärt mina barn att man stoppar skräpet i fickan om det inte finns någonstans att kasta de.

Nu när ja körde Daniel till bussen så kommer en mamma som ska hämta ett gäng ungdommar som varit iväg på nått. Ut ur bilen hoppar hon med ett antal petflaskor i famnen... skrattar å skackar lite på huvudet å slänger dom i en snödriva bredvid bilen.

ÖÖÖÖÖ??? Rakt över gatan finns en soptunna.

Varför liksom??? Sedan hoppar FEM halvstora ungar in i bilen... fyra i baksätet å den egna dottern med all säkerhet i framsätet. Fy fan om ja skulle krocka å hade barnen obältade i bilen. Hur säkert man än kör själv finns ju andra som kan få sladd eller kör som idioter.

Nej fy va lär den mamman sina barn?

Att de e okej att bete sig så.... inte konstigt att de ser ut som de gör ibland även om vissa kanske tycker de e baggisar men vissa regler finns av någon anledning. OM alla åkte utan bälte skulle fler dö i trafiken å skulle man klara en sån sak om man själv överlevde?  Å om alla slängde skräp i naturen skulle vi få en förbannat skitigt samhälle.

*********************

Idag kom det även fram att skådisen OLA RAPACE åkt dit för narkotika innehav å missbruk... ja har han som en väldigt personlig favorit i skådespelarlistan å blev fan så besviken på att just HAN gör nå så dumt... FAN OLA!!!! Nu skönk du lågt...



Älskar Ola i rollen som Hoffa å Stefan Lidman...

**********

Igår tog min man mig på en underbar kväll i Karlstad. Först fick ja hämta honom efter Tentans slut å så åkte vi ut till Bergvik å gick runt å tittade lite. Intresset för affärer har svalnat enormt men att kika lite på folk å sådär de e kul. Sedan åt vi en underbar middag på en Kinarestaurang. Det va så gott. Sedan bar de iväg för å äntligen se MÄN SOM HATAR KVINNOR. Rekomenderar varmt MEN läs böckerna innan... bara för att...



Ja hade grymt svårt att se Nomi Rapace som Lisbeth Salladner men hon va som klippt å skuren för rollen... Det mesta hade de fått med även om ja blev lite fundersam över vissa bitar på slutet... MEN se den å läs böckerna. Michael Nykvist e grymt bra å var verkligen Mikael Blomkvist.... Måste säga att karaktärerna i dessa böcker har tagit mitt hjärta med storm.

Väl hemma så va de gottis att krypa ner i sängen med våra nya kuddar ;-D

**************

Idag har vi haft en underbar dag i vilans tecken. Daniel åkte å köpte nybakt bröd på Ejes å så åt vi en härlig frukost för att sedan gå ut å ta en långpromenad med Isak i kramsnön å slasket. Det va så skönt. Vi har sedan legat i soffan å sett på teve å sånt vi hade inspelat å film. Ätit korvlåde mat å bara rått om varann. Jag har mått skapligt men ja har en del besvär men ja e nöjd ändå.

Nu är han iväg på fest med klassen å jag själv ska krypa upp i soffan med godispåsen å se Robinsson när de e dax. Ska försöka svara på era kommentarer men just nu ligger bloggen inte på prio ett jag mår för dåligt för det tyvärr. Men TACK för alla goa kommentarer de gör mig GOTT!!!

Daniel OUTFIT ska ja bjuda på,,, min underbara man.. TACK för att du älskar mig!!!




Kommentera här 6 st

Kommentarer
Maria

Hej vännen :-)



Förstår att du är stolt över din man. Jag är stolt över min man och lycklig över att vi älskar varann...



Önskar dig en fin kväll !

Kram kram

2009-03-28 @ 18:41:19
Länk: http://www.forsnetblogg.se/Maria
Ninni

Usch va tufft du har det...har själv "bara" mått dåligt när jag har haft sorg.



Va underbart att du har en goooo man som bryr sig om dig och älskar dig.

Ha en sköööön lördagskväll..kramen

2009-03-28 @ 18:42:42
Länk: http://ninni.blogg.se/
Ramnissan/BigSiss

Låter underbart!!:)

attans, vill också se den filmen!! Men måste läsa sista boken först och den har jag inte och marie läser såååå långsamt.. Vilket inte är konstigt så trött som hon är..S..





Ha en skön kväll med godispåsen:)



Kram

2009-03-28 @ 18:53:41
Länk: http://blogtown.se/blog.php?id=Ramnissan
Ramnissan/BigSiss

Underbart, då är det bara biobiljetten som fatts ju..S.. För väl önska mig det av sonen när jag fyller eller något:)



Kram

2009-03-28 @ 19:00:21
Länk: http://blogtown.se/blog.php?id=Ramnissan
Cecilia

Men herregud, som du säger... Hur svårt är det att kasta sopporna i soppkorgen? Sånt gör mig bara trött...



Sv: Emilia var 3,5 år när hon dog. Av hänsyn till föräldrarna säger jag inte mer än att hon dog av en sjukdom på lungorna. Världigt få personer i världen har denna sjukdom och går därför inte ut med vad hon hade...

Men hon var 3,5 år, och hennes lillasyster blev bara 10 dagar.

2009-03-28 @ 19:29:19
Länk: http://blocked.blogg.se/
anne

Vad var det funderade över i slutet av filmen?



Den var riktigt bra tycker jag!

2009-03-29 @ 15:16:13
Länk: http://annnne.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: