Luften gick ur mig TVÅ

Datum: 2009-03-05 Klockan: 19:46:40 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Jag begriper inte vad trött jag är när ja slutar jobbet.

Hela dagen löper i ett enda svep. Jag tycker om att ha att göra på mitt jobb så timmarna går fort. Det gör mig inget men jag är väl inte psykiskt stark på samma vis som jag borde vara. Jag är trött i själen. Å just nu är det väl tyngre och mera än vanligt vilket gör att man knappt hinner gå på toa.

Att gå på toa är något man måste och from nästa pass SKA jag ta mig tid till detta då det skapar vissa problem. Ja ja kissar inte ner mmig eller så men det är inte bra att hålla sig för mycket. Inte i mitt fall.

Idag har jag äntligen fått kontakt med min sjukgymnast. Jag kommer sakna Thomas stöd när han går på ledighet i sex månader för att förverkliga sig dröm,, att bygga sitt eget hus. Men jag är överlycklig över att jag får gå fyra gånger till på massagen. Vi kommer ta detta med två veckor emellan då jag är så pass bra, för att underhålla och se till att det inte blir värre igen. Detta gör att jag har två månaders hjälp till.

Jag har även ringt ett annat samtal idag som jag insåg att jag var tvungen att ringa igårkväll. Något som slog mig i backen igen. Jag tog tag i detta direkt då jag vet att ja gärna försöker dra på detta men att jag själv bara blir lidande. Jag bara tycker att det kunde vara bra någon gång... varför ska de återigen vara något med min kropp??? Det känns inte rättvist. Hoppas att jag kan få hjälp med detta och att jag sedan kommer att ha det bra flera år till...

När jag kom hem idag var jag mer än slut. Jag fick tvinga mig in i duschen å kände mig som en gammal människa som inte vill duscha för att det faktiskt kändes jobbigt. Och jag kände mig åter som den gamla människan när jag var klar för då tycker de i regel att det vara skönt å värt att just duscha hur dumt detta än kan låta. Sedan la jag mig, på min värmedyna under täcket. Tala om att vara trött och utmattad för jag hörde till slut inte hur barnen slogs å hade halvt ihjäl varann tills Daniel å några mera barn ur familjeskaran kom hem.

Vi har endast ätit en lättare kvällsmat då vi båda va mer än trött... å nu ska ja återigen krypa ner lite å lyssna på min ljudbok. Halsen e inte bra och ja ja vet inte ja e glad att jag är just ledig imorgon och jag ska BARA ta de lugnt. Inga måsten mer än nöden kräver... Jag behöver vila. Nästa vecka har ja massa mäten osv som gör att det inte blir mycket vila utöver jobb. Det är en krävande tid och ja måste hinna landa å vila och röra mig ute när det är dagsljus samt för att få friskt luft. Det är de viktigaste just nu... Hälsan....


Kommentera här 1 st

Kommentarer
AnnelieH

Awww, jag känner din trötthet ända hit..se till att vila nu, skickar varma kramar//Annelie

2009-03-05 @ 21:31:10
Länk: http://annelieh.bloggagratis.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: