Vissa saker,,,

Datum: 2009-03-06 Klockan: 17:53:40 Kategori: Kropp å själ/ADHD

,,,,Känner jag att jag inte kan påverka.

Jag har vissa saker jag vill förändra som jag känner att jag måste. Men de sätt jag skulle kunna göra det på kan jag inte göra eftersom vår livssituation ser ut som den gör just nu. Det känns jobbigt. Jag känner mig instängd i detta, maktlös.

Varför är det inte så enkelt som man känner de i tanken??? Varför ska inte vi båda kunde förverkliga saker då detta gör att jag faktiskt inte mår bra?

Men jag har ju ingen lösning,,, för OM ja hade det skulle det va enklare. Jo en lösning finns som är genomförbar men ja det fungerar inte.



Hur får vi ihop våra livspussel när vi känner att vi hamnat i en återvändsgränd där man inte kommer vidare utan känner att musten bara mer å mer går ur oss?

Just nu får man ta vara på varje liten stund av tid till vila. Denna tid har inte jag. Jag hinner inte. Vi hinner inte. Dygnet har för få timmar för jobbet, hemmet, barnen och fritid. Vad är fritid? Vad är den för er? HUr hinner ni andra med era livspussel? Det är inte så att man måste allt... för de måste inte jag i alla fall.

Mycket idag handlar om ekonomi. Samhället är uppbyggt av detta. Inte så att man måste ha allt i sin ägo eller göra allt som alla andra gör. Men mycket kostar oavsett hur vi bär oss åt. Mycket har blivit dyrare. Som bensin som jag är beroende av för att ta mig till mitt jobb,,, bilkostnaderna stiger i höjden... jag måste ha min bil för jobbet. Det finns nämligen inte några andra komunikationer som passar.

Det låter så gnälligt... ja kan sluta gnälla men dessa saker gör valen svårare för oss.

Nej ja ger mig... ja ska se detta positivt. UNDERBART att livet ser ut som det gör just nu. Det som gör att jag mår dåligt kommer att fortgå och jag kommer stå där om några år å vara stolt över att jag är en kämpe. En GAMMAL KÄRRING som ta me fan klarar allt.



( ganska fräsch för en 34 åring.... inget häng... inga hängbröst å hängrumpa... inget onödigt fett som jag inte behöver å rynkor har ja inga å inte ETT enda grått hår. De e fan ganska bra.... ;-D Lyckligt lottade jag... )






Kommentera här 8 st

Kommentarer
Angelica

Jo bloggar är till för o läsas, men jag tycker så här - gillar man inte en person o tycker den är patetisk o störd, varför vill man då ta del av dennes liv o sitta klistrad framför datorn o läsa om vad den gör i sitt liv?

För mig är de helt ointressant om vad folk jag tycker illa om gör med sina tragiska liv.

Det vill säga, jag läser inte de bloggar där jag ogillar personerna som skriver dom.

Ibland halkar man dock in på denna tragiska människa Jennies sida, inte för att läsa vad hon pysslar med utan mer för att läsa om hon verkligen publicerar kommentarena i sin blogg som hon får... har hört att hon inte publicerar de som hon faktisk tar illa vid sig av kanske vill hon inte framstå som den tragiska människa hon faktiskt är.. vem vet...

Men läs gärna min blogg om du vill.. Det gör mig ingenting, du har då inte gjort mig nå..

ha en toppen helg. kram

2009-03-06 @ 18:53:43
Länk: http://angelicahallin.blogg.se/
Kattis

Hej!

Det är urjobbigt att inte hitta rätt papperdirekt utan man hittar dom sådär 3 månader senare, suck.



Hoppas du får en skön kväll!

KRAM

2009-03-06 @ 19:09:53
Länk: http://kattis11.blogg.se/
Jonas

Nu är du iallafall utmanad igen... S... Du är utmanad... http://jomari.se/2009/03/06/en-4a-utmaning/



Kram

2009-03-06 @ 19:32:33
Länk: http://jomari.se
Stefan

Ja tänk om allt vore lika enket i verkliga livet som det är i tanken.

Men...det lär man väl aldrig få uppleva är jag rädd.

Du har dig förresten en liten utmaning hos mig du.

Ha det bra i helgen vännen

Kram

2009-03-06 @ 20:35:15
Länk: http://jalonen.blogg.se/
anne

Jaa du, det ena du vill, det andra du skall... Vad är det du drömmer om? Du vill ha någon förändring som det verkar..? :)

2009-03-06 @ 20:51:28
Länk: http://annnne.blogg.se/
Jenny

Pengar är ganska viktigt, eller det är bra att ha. Men tänk vad tråkigt om man hade så mycket pengar att man kunde få vad man ville, det skulle inte vara så kul i längden.

Kram

Ps!Jag åt chips idag, inte mycket men jag förbränner när jag springer i trapporna =)

2009-03-06 @ 21:17:09
Länk: http://aikmanswife.blogg.se/
Mindy

God kväll..Kul med lita nytt till hemmet...Ha en skön kväll.kram

2009-03-06 @ 21:54:38
Länk: http://blondis81.blogg.se/
Beetty

Hehe aah du är faktiskt fin :) de håller jag med om ;)

2009-03-07 @ 13:34:30
Länk: http://freshing.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: