Dagen som inte blev som jag trodde

Datum: 2009-05-14 Klockan: 12:24:39 Kategori: Allmänt

Min mamma säger alltid att man inte ska planera så mycket framåt.

Jag vill gärna göra det men inser att det är dumt. Man ska leva här och nu och sedan får man se vad som händer.

Idag hade jag trott mera om mig själv. Men eftersom jag inte hade en jättebra dag igår så borde jag förstått att det skulle komma en sk "bakfylla" idag. Mycket riktigt var jag hemskt seg och trött. Fick ta en del mediciner igår dels för min huvudvärk. Jag vara orolig och besviken och arg igår för olika saker och när min man visade på massageoljan och masserade mina axlar nacke och rygg i tevesoffan och jag slappnade av så kom även tröttheten och tog över till slut.

Jag somnade skönt men har varit eftertrött och sov större delen av förmiddagen.

De blödningar jag haft efter operationen och de svar jag fått har lugnat men jag har valt att ta igen mig lite lite mer. Och idag fick kroppen bestämma.

Nu har jag tagit en promenad med Isak. En kort promenad i rask takt eftersom det först kom STOORA droppar regn för att sedan gå över i HAGEL.... himlen är svart och snart ska jag ner på mötet ang August nya skolform och skolstart i höst. Det ska bli spännande men jag hade önskat slippa gå ensam. Daniel fick tyvärr ta jobb ikväll eller det är ju BRA men jag hade velat ha hans stöd i att gå iväg och vara med. Men jobb går före så är det bara.

Fick även tid för gyn återbesök idag och epikrisen. Kan säga att almanackan är rätt fylld. BRA jag kommer automatiskt ut och träffar människor. Det mår jag gott av. För det blir lite isolerat att sitta hemma och nya vänner liksom inte poppar upp.... tyvärr.


BILD: En arg August som anser att han inte kan cykla på sin nya cykel. Så nu står den där för att han är just sån som bestämmer att det inte går.




Kommentera här 8 st

Kommentarer
2BarnsMamman

Kikar in för första gången och lämnar en liten hälsning... Hoppas din dag blir bättre!

2009-05-14 @ 13:14:40
Länk: http://ihuvudetpamamma.blogspot.com/
linda

Ne har han bestämt sig så har han. Känner igen det från min lilla,

2009-05-14 @ 15:18:55
Länk: http://misspainter.blogg.se/
Kattis

Hallå!

Man kommer ihåg orginalen. Bodil var ett positivt sådant.

Ha en bra dag!

Kram

2009-05-14 @ 15:25:36
Länk: http://kattis11.blogg.se/
Nickan

Hej! Vilken otroligt vacker katt du har! Vad är det för fågelbäbisar och vad gör du med dem sedan, behåller du dem eller säljer du dem? Måste vara riktigt roligt att föda upp egna fåglar! Har själv haft undulater och nymfparakiter. Ha dé

2009-05-14 @ 15:29:50
Länk: http://opelnickan.blogg.se/
Mindy

Ja alla dagar är inte som det ska vara med en..är så mör i kroppen så det är helt sjukt..skönt att vara hemma & sova sig pigg..men det vet jag inte om man blev..är heöt groggi i kroppen..skönt att vara hemma denna dag & i morgon.kram

2009-05-14 @ 16:18:37
Länk: http://blondis81.blogg.se/
PerNilla

Hejhej. Hoppas det är bra fast att du har en lite seg dag idag. Är oxå helt slut idag och har såå ont i huvudet. Skönt att man slutade ganska så tidigt idag.



Kramis.

2009-05-14 @ 16:38:56
Länk: http://candygirl84.webblogg.se/
PerNilla

Ja precis, det kan vara vädret med som påverkar. Kunde tydligen kanske bli åska här, så kan ju vara det. Men ändå jobbigt när man har värk, man orkar inte så mycket då.



Men förhoppningsvis är det borta tills imorgon. Kram.

2009-05-14 @ 16:58:51
Länk: http://candygirl84.webblogg.se/
E-C

Krya på dig vännen!



Kram

2009-05-14 @ 18:50:08
Länk: http://ramnissan.se
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: