Måndagen har gått... barn med speciella behov.

Datum: 2009-05-25 Klockan: 17:58:44 Kategori: August/barnen/Autism

Då har vi varit iväg till Karlstad och NP enheten. NP står för Nevro psykiatri.

Daniel var med mig idag och jag tackar GUDARNA för detta. GLAD. Det är ett himla stöd och lättare när alla frågor kommer. Vi kan vara två som tänker till. För för oss är ju mycket vardag. Vi träffade en läkare som stälde ännu mera frågor kring August. Under tiden var August med en Psykolog och gjorde olika tester. De första testerna klarade han fint och även de mera avancerade. Men sedan orkade han inte som vanligt utan koncentrationen försvann. Det blir helt enkelt för mycket.

Sedan fick August gå med läkaren och göra en hälsokoll medan vi pratade med psykologen.

Sedan var vi klara.

Som förra gången blev jag helt slut.

Vi åkte sedan och åt och vi köpte August en jacka samt kalsonger.

Daniel åkte sedan till skolan. Han fick VG på microbiologin. En sten föll. Just under den tiden var jag sjuk mest hela tiden. Jag har haft så dåligt samvete för att han inte kunde lägga den tiden han skulle på skolan. Sedan tyckte han den här kursen var svår. Gissa om jag är stolt!!! Han e så duktig.

Väl hemma har jag handlat och försökt plocka lite här hemma. Det jag orkar. Tyvärr har jag ångest för allt jag inte FÅR och KAN pga operationen. Allt som behövs göra. Jag får panik. Det är tungt på flera håll. Mådde så dåligt igår med. Ångesten är hemsk.

Måste kämpa. Får inte ge upp. Har barnen och Daniel att tänka på. Jag får inte ge upp. Inte denna gången . Jag får inte vara svag.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Dagens outfit:



Bild: Jag i vita leggins med spets nedtill. Sedan en omlott klänning från Me&i med vit botten och stora blommor i brunt blått och grönt. En riktig RETRO klänning. Runt halsen har jag mitt Efva Attling halsband Homo sapiens. Jag skrattar mot kameran och det är sonen som apar sig bakom den.

( Bild beskrivningar finns för att jag har synskadade som läser min blogg. Vill att de också ska "se" )




Kommentera här 1 st

Kommentarer
Lotta

Hej där!



Jättefin omlottklänning.Du har så mycket snyggt i klädväg att visa...själv känner jag mig som en malskoja

Kram

2009-05-26 @ 17:08:24
Länk: http://lottaohrn.bloggspace.se
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: