Tack UNDERBARA make....

Datum: 2009-05-09 Klockan: 21:53:21 Kategori: Kropp å själ/ADHD

..... för en UNDERBAR dag.

För att du får mig att vara lycklig och känna mig hel. Att du får mig att TRO! Tro på livet som för lite sedan kändes totalt omöjligt att leva.

För att du har fått mig att växa som människa. Sedan vi träffades har just DU fått mig att tycka bra mycket mera om mig själv. Det är jag tacksam för. MYCKET!

Jag tycker tex att min kropp är helt okej och jag vågar ha kläder jag aldrig skulle harf tidigare på mig. Du får mig att känna mig som en bättre människa. Du har lärt mig att se andra sidor av mig själv som jag mår bättre av att jobba med.

Du fick mig att vakna upp! TACK!



^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Tänk att en "DOCENT" inte kan ge exempel på KVALITETSLITTERATUR... ska genast ringa min kontakt på biblioteket på måndag och fråga vad detta kan vara för intressanta böcker som jag inte redan läser. En Docent har ju skrivit typ artiklar i erkända utländska tidskrifter... JAG vill se, kanske handlar avhandlingen om MIG??? Som BLOGGARE.... jag kanske är känd vet ni ;-D MOHAHA HA HA HA.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Idag har vi haft en aldeles underbar dag. Den bästa efter igår på länge. Igår var vi ju iväg och käkade ute. Mongolisk buffe. UNDERBART ( som är ett favoritord ) gott. Fast vi hamnade bredvid en familj som hrm hade en OTROLIGT jobbig familjefar. Han berättade för dottern, typ åtta år gammal om sommarsemestern på ett så målande sätt att hon helt enkelt inte fattade var de skulle när han var klar. Grejjen var att de satt så nära och pratade så högt att vi kunde bara sitta och se varandra i ögonen och LE.

Sedan följde en match i hockey.

Idag efter att man sovit bra hämtade jag den medicin på apoteket jag egentligen inte behöver. Men ifall de ändrar sig så hämtade jag. Sedan har vi tillbringat flera timmar med mina svärföräldrar. Har ätit en god lunch och sedan har vi varit ute i skärgården och ätit glass. Vädret har ju varit fint även om vi höll på att BLÅSA bort.

Sedan handla och hem och sitta på altanen. Daniel har lärt mig spela nått pokerspel och det ska vi spela mera av. Jag känner mig dock aningen trög i tanken och för att inte fler läsare ska tro att jag är just TRÖG i skallen kan jag meddela att jag äter mediciner som gör att tanken blir lite segare. Kan även vara det som gör att jag inte alltid ser alla STAVFEL och de SPRÅKFEL jag väljer är ju mitt eget val pga SLÖHET. Men jag äter alltså en del mediciner som påverkar mig. Inget jag tycker är så kul men eftersom vissa inte förstår utan närmare förklaring tar vi den om de förstår den. Det vet ju inte jag.

Sedan har det grillats lyxmat. Oxfile. Därmed följer lite bilder av detta.

           

Sedan har vi myst i soffan till Robinsson. Å jaaaa jag är så himla GLAD över att livet återvänt. Och NEJ NEJ NEJ jag bryr mig inte om SPRÅKPOLISER och andra som försöker göra mitt liv pissigt för vet ni just nu BITER inte det på mig.

Tröttis............................................................................. kvällstrött liten tjej som vill ligga armen på min man.




Kommentera här 12 st

Kommentarer
Johan

Såg du hockeyn?



Haha, hörde ni inget man kan skicka in till Tjuvlyssnat då? =)



SV: Okej, ja, det tycker jag du ska göra! Det är väl 8 böcker tror jag, men de är fristående, så du kan börja med vilken du vill.



Andra böcker du bör läsa är Forrest Gump, Forrest Gump och son, alla böcker av Jeffery Deaver och... ja, en hel del annat! =) Det beror lite på vad du vill läsa, men säg bra till så får du boktips! =)

2009-05-09 @ 22:26:41
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Mindy

God kväll min söta vän..Låter som det var en skön dag med din kära..Hoppas att allt är bra med ? kram

2009-05-09 @ 23:59:24
Länk: http://blondis81.blogg.se/
Tobias

nice :) har haft det bra jag med!

2009-05-10 @ 00:03:09
Länk: http://grymtroligperson.blogg.se/
Elina

Okii skönt att hörra det :)

Kramar

2009-05-10 @ 01:09:21
Länk: http://elinaapettersson.blogg.se/
anne

Jag är nog litet av språkpolis jag också, men inte tusan har jag åsikter om vad eller hur människor skriver om på sina egna bloggar. Passar det mig inte, så klickar jag mig vidare.



Jag köpte en nötstek igår, idag blir det långkok à la Tess!

2009-05-10 @ 07:45:11
Länk: http://annnne.blogg.se/
Ramnissan/E-C

Härligt inlägg..ler..

Jag är så glad för din skull, att allt håller på att vända!!



På tal om språkpolis, så kan jag ju säga att din blogg verkligen inte tillhör de som jag har svårt för att läsa..S.. sedan spelar det ingen roll om du skriver ja istället för jag osv.. Din blogg innehåller sånt som är beroendeframkallande att följa och då läser jag iallafall. Sedan verkar du vara en helmysig människa också och det gör att jag följer den ÄNNU mer..:)



Just det här inlägget läste jag utan att larmklockan ringde..;)



Ha nu en helt underbar Söndag!



Kraaaam

2009-05-10 @ 07:54:53
Länk: http://ramnissan.se
Anki Enbom

Godmorgon Tess :)

Kikar in och önskar dig en fin söndag.

Här är det grått och regningt och jag känner miglite trött, men efter en kopp kaffe kanske det går över en stund :)



Valet att skaffa barn så här sent är mitt. Det beror nog lite på min rädsla oxå, men har inte känt mig sugen på barn heller förrän nu. Jag längtar så jag håller på att bli galen snart.

Svårt att tänka på ngt annat just nu :)



Vad skoj att vi är jämngammal.

Jag är oxå 74:a



kram

2009-05-10 @ 09:44:41
Länk: http://ankiskatter.blogg.se/
Barnens Hjältar

Åh vad härligt att läsa :-)



Sv: sonen kom nia av 21 som kvalat till SM så han är nionde bäst i Sverige av juniorerna :-)

skryter lite som mammor gör

2009-05-10 @ 10:14:24
Länk: http://barnenshjaltar.blogg.se/
JENNNNA

söta bilder (:

2009-05-10 @ 10:21:16
Länk: http://gucciime.blogg.se/
Tobias

Vi får hoppas på det :)

2009-05-10 @ 10:59:30
Länk: http://grymtroligperson.blogg.se/
Johan

SV: Okej, ja, jag kollar alltid på hockey när det går, men nästa år har ju Viasat hockey köpt rättigheterna till både Allsvenskan och VM, så då blir det ingen hockey alls... skitdåligt tycker jag!



Ja, det tycker jag absolut att du ska göra!

2009-05-10 @ 12:49:28
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Mamma Melissa -änglamamma och gravid

Åh, vilken kärlekförklaring till mannen och vilken underbar man som verkligen lyckas få dig att se dina härligaste sidor!:.))



Jo, ang fågelfrågorna... vår nymf hon är nu... låt se... 2,5 år... tam som bara den, mer människa än fågel... har haft en unge på 6 månader tidigare men de slogs så vi fick sälja den unga, sedan kom det in en något äldre hane (fortfarande ung jämfört med henne) och det gick bra ibland och mindre bra andra dagar... det var han som flög in i fönstret och dog... http://mammamelissa.blogg.se/category/djur-med-vingar.html här kan du läsa om våra flygare;.))

2009-05-11 @ 02:04:33
Länk: http://mammamelissa.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: