Det innersta rummet

Datum: 2009-11-16 Klockan: 07:51:30 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Lång där inne finns ett rum. Det är där jag sitter. Det är där inne jag är jag. Där jag får vara just jag. Där ingen ifrågasätter mina val. Ingen frågar varför. Jag får skrika om jag vill. Jag får tycka precis som jag vill. Jag får göra som JAG vill.

I det där rummet är det bara jag. Jag släpper bara in den som fått förtroendet. De som jag verkligen känner klarar av mig, MIG. Det innersta i just mig. Det svarta, det livliga. Det arga och glada. De är få. De som släpps in. För så många som jag tidigare släppt dit in har krossat och förstört. Förstört mitt trygga rum. Brutalt har de slagit ner allt fint jag byggt upp. Allt jag trodde på.

Till slut har jag krymt. Blivit till ingen. Mått så hemskt utan de som slog sönder hjälpt mig upp med rummets trygghet igen. Jag har varit blottad. Liten. Ensam. Ledsen.

Jag hade aldrig trott mig få tillbaka mitt rum. Min tro. Min lycka. Känslan av att just jag duger. Att just jag är bra. Älskad.

Du tog allt jag hade. Jag förstår inte varför du krossade mitt rum. Tog det som var mitt.

Varför? Utan att vända dig om så försvann du bort.

Mitt rum.

I mitt rum är jag jag. Och där släpper jag inte in vem som helst. Jag är mera rädd om rummet nu.


Ensam kvar i mitt innersta rum sitter jag. I rummet av trygghet men jag vill inte vara ensam. Jag vill bygga en framtid med någon. Någon som vill vara som jag. Jag som vågar. Vi som älskar.



Du är inte värd mina tårar. Inte min ilska. Men jag släpper ut just alla känslor jag har. Ut ur rummet för att sedan släppa in nya friska vindar. Någon som är värd just mig.

(bilderna är goolade och lånade just där)


Kommentera här 17 st

Kommentarer
Mallamousan

God morgon på dig!:)

Nu är jag tillbaka till verkligheten igen!:)

Vi kan väl försöka ses nån stund denna vecka oxå om August vill!? När skulle det kunna passa er!?

2009-11-16 @ 08:39:26
Länk: http://mallamousan.blogg.se/
Susanne

Hejsan!!! Det var ett tag sen hur mår du?? Jag har inte blivet bättre utan sämre ingen op eftersom min sjukdom sitter så illa till så får jag lida resten av livet, men dom ska försöka med remicard och se om det kan ge någon effekt om inte ja då vet inte jag vad som händer. Ha en bra dag. Kram Susanne

2009-11-16 @ 09:28:41
Länk: http://vejers.blogg.se/
Ingmarie

Knackar på lite försiktigt.....en frisk fläkt skänker jag ditt tum med doft av tång eftersom jag nyss kommit hem från havspromenaden!



Önskar dig en så bra dag du möjligtvis kan ha...

2009-11-16 @ 10:16:14
Länk: http://frujacobsen.blogg.se/
messan

Fin krans du gjort, jättefin! Visst är det roligt att pyssla och det känns extra roligt att ha gjort dom själv. Jag har gjort några med mossa.

Ha en fin vecka!

Kram

2009-11-16 @ 13:27:57
Länk: http://www.jagochminms.blogspot.com
Petra

Hej!

Japp vi flyttar till Skövde, ska bli så skönt att äntligen kunna andas igen å börja leva. Har ju kännts som vi slutade med det när vi flyttade till det här huset som jag tror har en förbannelse över sig. Allt har verkligen blivit så annorlunda sen vi kom hit.



Jag lovar att vila mig ibland, har inte så mkt val när magen säger ifårn å bebisen sparkar till mig i höften, haha!



Hoppas du tar dig uppåt snart. Jag köpte en tidning med julinspiration i fredags å fick tillbaka lite glädje, kan rekommendera det.



kram på dig!

2009-11-16 @ 14:38:38
Länk: http://glamouricious.blogg.se/
Eva

Tack för din kommentar. Kan säga att det känns lite jobbigt här också. Allt händer på en gång och det triggas igång så mycket tankar och känslor. Särskilt mötet med den gamla kärleken igår...



Var rädd om dig.

2009-11-16 @ 15:17:59
Länk: http://detspokar.blogg.se/
Mina

God kväll gumman..Fint skrivet av dig..Man får en tår i ögat när man läser dina fina ord du skriver ner här..Du är duktig skribent..Ja nu är man är stort förberedd att min prins ska komma.Ha en skön kväll..kram

2009-11-16 @ 19:20:33
Länk: http://blondis81.blogg.se/
Johan

Ibland är det bra att vara ensam. Både i sitt innersta rum och hemma i den fysiska världen. Man kan bearbeta sig själv. Till sitt innersta släpper man bara de man verkligen litar på och tror på. Det är det som är det svåra. Folk vill inte gärna öppna sig, låta en komma in, bli deras vän. Folk är oftast nöjda med det de har. Vi som inte har så många vänner blir lämnade kvar där ute, men sådan tur är finns det vissa som är mottagliga, vissa som får upp ögonen för en, vissa som litar och tror på en =)



SV: Okej. Jag har just nu bara Maxidex, ganska starkt kortison, för ögonen...



Dagen har varit helt okej =) Skulle ringa lite kommunsamtal, men så klart var de inte där. Det är de aldrig när man väl ringer...

2009-11-16 @ 19:38:34
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Jenny

Hej vännen min.

Tack för din fina kommentar. Hur mår du? Det verkar som att du blivit sviken av någon om jag läser ditt senaste inlägg, tråkigt men du verkar vara en stark person.

Kramar

Mina

Godmorgon gumman..

Klart man är snäll mot sina underbara blogga läsare..Hoppas att du får en skön tisdag.kram kram

2009-11-17 @ 09:02:43
Länk: http://blondis81.blogg.se/
Tobias

härligt :) det är toppen här med!

2009-11-17 @ 09:04:36
Länk: http://grymtroligperson.blogg.se/
Tobias

Jag ska till frisören idag ;)

2009-11-17 @ 09:06:20
Länk: http://grymtroligperson.blogg.se/
Mina

Vad ska du göra denna tisdag? kram

2009-11-17 @ 09:07:31
Länk: http://blondis81.blogg.se/
Tobias

Nice, tycker det är så skönt att gå till frisören :D

2009-11-17 @ 09:22:50
Länk: http://grymtroligperson.blogg.se/
Mina

Hoppas att det blir en bra jobb dag & det kommer gå bra för din son på bandyn i kväll..skönt med promenad i skogen..Ska bara slappa denna dag..Börjar få små förvärkar nu men långt i från den stora..tyvärr..hihii..tänk att snart ska jag bli mamma..ska bli så underbar.kram

2009-11-17 @ 09:23:19
Länk: http://blondis81.blogg.se/
Mina

Man vill så gärna visa hela världen min prins men killen min & jag har bestämt att vi kommer inte göra det..för vi vill hellre vara på den säkra sidan..man vet inte vad det finns för människor...men det är upp till vara o en...Sen kommer jag lägg kunna lägga upp bilder på en hand eller fot & såna bilder..men inte ansikten till en början.sen får man allt se längre fram..

Ja det är viktigt att få ut allt man lägger på lagring i huvudet när man stressad..skönt med promenad..kram kram

2009-11-17 @ 09:29:39
Länk: http://blondis81.blogg.se/
Tobias

Ja så skönt när dom tvättar håret :D

2009-11-17 @ 09:32:59
Länk: http://grymtroligperson.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: