Sia´s Choklad glass....

Datum: 2009-09-18 Klockan: 09:02:18 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Jag står på vågen. Jag ser hur siffrorna liksom rusar iväg.... UPPÅT himlen med fart. Jag ser siffrorna klart. För magen är ännu inte ivägen. Jag kan se mina fötter vilket kan vara svårt när man tex är gravid och magen är det enda man ser i riktning ned. Då är det liksom okej. Men nu när vågens siffror tickar sakta men säkert uppåt rymden känns det så jäkla onödigt.

Jag tittar på min kropp och inser att JAG har flyttat in i en annan. Kroppen är ny och jag har bestämt bytt rymd för min själ. Som eremitkräftan och snigeln så har jag bytt hus. De byter ju hus när kroppen är för stor för sitt hus.  

      

Bild: Eremitkräftan med sitt hus.

Vårt hus är litet. Alltså det hus vi liksom BOR i. Jag och min familj. Det var litet redan när jag tog mina tre barn, hund och katt och fåglar och flyttade in. Vi fick inte plats då och vi får inte plats nu. Alltså alla har sin egna lilla vrå men egna rum det har vi inte. Vi har inget kontor och inget lekrum och stor tvättstuga och förvaringsmöjligheter. Men DÅ har vi inte bytt hus. Men när jag blir för stor då bytte jag kropp. Utan att tänka så gjorde jag detta. Jag funderade inte igenom bytet, jag tittade inte runt om det fanns andra kroppar, jag bara hade bytt. Utan någon som helst förvarning stod jag där en morgon och såg att jag hade en främmande kropp. Hur hade det gott till? Hade något stulit min gamla och gett mig sin?

Sonen pratar ofta om muskler och att han vill ha rutor på magen. Han vill ha sexpack. Jag har också magrutor. EN enda STOR slapp ruta som hånande ser mig i spegeln. Därför satte jag dit en peircing. Bara för att magen i alla fall skull kunna glittra lite. Vara lite lite sötare än innan. Så har jag tänkt med alla mina peircingar. Utom den i bröstet. Brösten som flyttat med kroppen är en bonus. Där satte jag en stav för att det var aningen sexigt. På det intima stället för att även musen skulle bli lite lite sötare än vad den faktiskt är. Tungan? Nja.... ett test kanske? Hjärnan trodde just DÅ att jag var något lite hippare, roligare och yngre då. Typ.

Jag tittar på skålen med SIA´s chokladglass med bitar och vet att den är så förbannat god. Ser på godiset som lockar. Ser colan som står där i sitt glas med citronskivan samt klirrande is.... SER. JAG SER... Funderar lite och bestämmer att om jag mumsar i mig detta samt lite lite av lite gott fikabröd från Ejjes så kommer JAG snart få byta upp mig. Skifta form. Öka i rymd. Jag kommer flytta in i en ny kropp. IGEN. Så jag ser bort... jag avböjer. Jag tar ett djupt andetag och säger:

NEJ TACK!

Rusar efter måttbandet då det verkligen visar om den GAMLA kroppen är i sikte.


Bild: Jag i den GAMLA kroppen


Kommentera här 12 st

Kommentarer
Petra

Tack fina du! Du är så fin som du är men man själv blir nog aldrig riktigt nöjd! Men det ju så gott med chokladglass å cola!

Så du har så många piercingar du, hehe.

Vila pånu (det ska jag med) å ta hand om dig idag så hörs vi senare!!



kram

2009-09-18 @ 09:50:48
Länk: http://glamouricious.blogg.se/
AMANDA - ♥ Kläder och skoj

okej, hoppas du får en fin helg =)

2009-09-18 @ 10:42:05
Länk: http://aujmalm.blogg.se/
Monkey

tack :) du får ha en fin fredag du med



kram!

2009-09-18 @ 10:52:44
Länk: http://www.monkeypig.se
Malin-Hockeyfruga

hihihi ja precis..inte lätt alltså! :D du är himla fin som du är verkligen! ha en fin dag!

2009-09-18 @ 11:10:19
Länk: http://mysunshinestory.blogg.se/
Caroline, LINA FRANKღ

Skulle gärna ha en till dock. Men sambon säger blankt Nej till en till hund i huset :/ tyvärr!

2009-09-18 @ 11:35:57
Länk: http://carolinefrank.blogg.se/
AMANDA - ♥ Kläder och skoj

ja testa. jätte roligt :)

2009-09-18 @ 11:37:56
Länk: http://aujmalm.blogg.se/
AMANDA - ♥ Kläder och skoj

Japp det kan jag göra senare =) ska nog baka ikväll så =)

2009-09-18 @ 13:24:08
Länk: http://aujmalm.blogg.se/
Malin-Hockeyfruga

nä klart, förstår dej! huvudsaken är ju att man ska vara nöjd med sig själv! :) Kram

2009-09-18 @ 13:40:16
Länk: http://mysunshinestory.blogg.se/
Barnens Hjältar

Tjing, hoppas du får en fin fredag!!

2009-09-18 @ 14:13:45
Länk: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Mathilda

taack så jätte mkt ^^. desamma.. kraam ♥

2009-09-18 @ 14:52:31
Länk: http://mathiiiiiiiilda.blogg.se/
Caroline, LINA FRANKღ

Jag har svårt att föreställa mig ett liv utan hund fkt. Men man ska aldrig säga aldrig :P Jag får så mkt utav Tindra och tror inte att jag skulle klara mig utan hund!

2009-09-18 @ 16:21:56
Länk: http://carolinefrank.blogg.se/
Johan

Hm, nu är du lite utseendefixerad tycker jag. Visst, det är väl aldrig kul att gå upp märkbart i vikt, men vill du käka så gör det, men bara om du kan må bra av det och inte få ångest eller något. Gör helt enkelt det som känns bäst för dig! =)

2009-09-18 @ 18:03:57
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: