Måndag och snö

Datum: 2010-04-05 Klockan: 09:50:36 Kategori: Allmänt

Ja idag vaknade vi inte till en solig dag utan en dag med SNÖ.

Så idag hann man inte ut i trädgården för att fortsätta röja. Men det kommer dagar som man kommer kunna fortsätta.

Våren är just den tiden då jag ÄLSKAR trädgårdsarbetet. Det är då jag på något sätt har kraft.

I år har jag lite planer på att få bort lite av allt gammalt som behöver bort. Jag har inte riktigt orkat. förra året blev inte alls mycket gjort. Trädgården är inte skött på många många år men sakta men säkert får jag bort vildvixna saker som inte ska vara här.



Ska strax ge mig av. Det är jobbkväll och innan ska August till mormor.

Just nu leker han med Baylies. Arwen är livrädd fortfarande och igår morrade och fräste hon till och med åt mig och det är inte skoj. Så fortsätter hon så får vi lämna igen kisseungen. Arwen ska inte känna sig undanskuffad. Men annars är det ju en riktigt liten solstråle. Mysig och go så hjälp. Spinner och myser.





Kommentera här 13 st

Kommentarer
CAT

Haha, ja karlar är snabba på att tycka och tänka så länge vi inte ställer samma krav på dem som dom ställer på oss... Tänk att det är så känsligt ;)

Kissemisse Arwen behöver kanske en tid på sig att vänja sig. Hoppas det går bra.

Uscha, har oxå jobb i kväll och i morgon kväll.

Och sen den UNDERBARA jobbar helgen!



Ha en bra dag vännen.

Kram

2010-04-05 @ 10:53:58
Länk: http://catmalou.blogg.se/
Becca & baby

Att jag inte har tänkt på att klicka på din, gjorde det nu iallfall :) Jag är uppe i 49 kr. Det är ju ett par kronor per dag iallafall, men det vore ju kul om man kunde få ihop de där 350 kronorna varje månad ;)



Jag brukar göra listor med vad jag ska göra varje dag och kryssa för sakerna allt eftersom jag gör dom, det tycker jag är smart, man känner sig duktig när man gjort hela listan ;)

2010-04-05 @ 11:15:09
Länk: http://grrsexymama.blogg.se/
Daniel Vardakis Lemke

Hihi, det är lugnt.

2010-04-05 @ 12:12:21
Länk: http://aandd.blogg.se/
soffie

skitsnö,

å guu va söt kattunge,

ha en toppenvecka min goa bloggvän!

2010-04-05 @ 12:12:35
Länk: http://soffie69.blogg.se/
Susanne

Hej!!! Vi gjorde det vi kunde nu sen kommer nästa det är rensa och köra upp gräsmattan men det får vi vänta med snön är ju inte borta ännu för det kom ju mer. Ha en bra dag. Kram Susanne

2010-04-05 @ 12:36:04
Länk: http://vejers.blogg.se/
Himmelohelvete

Sikken fin bild på missen!



Hoppas påsken varit bra!



KRAMAR

2010-04-05 @ 13:04:42
Länk: http://himmelohelvete.se
anne

Vi har ju haft vår "hittekatt" i 1.5 år nu och fortfarande är det ett evigt tjafsande mellan honom och gammelkatten! Hon fräser och spottar och han går till anfall och vill leka/dominera... Inte optimalt, så mycket kan jag säga... Rent tröttsamt emellanåt...

2010-04-05 @ 13:48:39
Länk: http://annnne.blogg.se/
Becca & baby

Ja, vi får se när han blir lite äldre ;) Gjorde ett ihopklipp av en bild på mig som bebis och några bilder på Isac. Tyckte han va lik mig på den bilden :P



Jag fyllde 19 i januari, så jag är en ung mamma ;) Hur gammal är du? :)

2010-04-05 @ 17:06:38
Länk: http://grrsexymama.blogg.se/
Eva

Du, jag fick upp en jättekonstig typ inloggningsruta först när jag gick in på din sida. Det stod något om design... Jättekonstigt. Kolla gärna upp det.



Sv: Tyvärr såg jag inte avsnittet ("Det okända") som du nämner. Men visst är det viktigt att kunna stänga ned. Förmodligen gjorde min "öppenhet" att jag drabbades värre än mina grannar av spökerierna på gamla adressen. Jag har sedan kämpat i 1½ år med att stänga ned och först nu verkar det som jag lyckats. Pirret på huvudet har helt försvunnit. Men du ska veta att det varit svårt. Sedan jag konfronterade "odjuren" så har jag sluppit rivmärkena också. Så sedan ca 6 veckor tillbaka lever jag ett normalt liv igen :-) Men, skulle jag hamna på en spökplats igen så är det ju risk att man öppnar upp igen. Så säger iallafall några medium som jag pratat med, har man en gång råkat känna på "spökfrekvensen" ja då kan man lätt hamna där igen.

2010-04-05 @ 17:29:33
Länk: http://detspokar.blogg.se/
Eva

Så här står det i inloggningsrutan när man går in på din sida:



"Användarnamn och lösenord krävs för servern designbyristo.blogg.se på designbyristo.blogg.se/.



Varning: Den här servern begär att du ska skicka ditt användarnamn och lösenord på ett sätt som inte är säkert (grundläggande autentisering utan säker anslutning)."

2010-04-05 @ 17:30:41
Länk: http://detspokar.blogg.se/
suss

hm.....hahahahaha jadu det är nog för att hon är en hona Arwen reagerar=) kanske är lättare me killar=) men funkar det inte får du komma med henne...finns flera som är intresserade=)))))) kramar

Johan

Det är som för 4 år sedan. Då var det sol och jätteskönt vårväder ena dagen och nästa dag var det snö. Det minns jag, för det var de 2 dagarna jag var i Stockholm och hälsade på på skolan där, året innan jag började där....



Hur ser nya kissen ut? :) Vad är det för någon? :)



SV: Tyvärr är det väl så, tråkigt nog. De vänner jag har, inte alls många, försöker jag hålla fast vid riktigt hårt, för de är de ända jag har. Jag har skitsvårt att får vänner, så de jag har är ruskigt värdefulla :)



Ja, det är kul! Jag är ingen festare alls, men någon gång ibland är det ju kul att komma ut och umgås med vänner är ju aldrig fel! :)

2010-04-05 @ 21:28:53
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Matilda

fin bild på påskliljan :) och supersöt katt :D

2010-04-06 @ 20:32:13
Länk: http://twinturbot.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: