Mitt tack till Mia Törnblom

Datum: 2010-04-14 Klockan: 10:14:08 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Efter att jag  under många år mått ganska illa så började jag läsa dina böcker. Jag har jobbat lite efter dina modeller att må bra och tycka om just MIG.
 
Så går tiden och man hamnar lätt i det där som var... man glömmer. Man skiter i att säga JAG ÄR BRA.... man tränar inte.
 
Igår var jag på din föreläsning i Karlskoga.
 
De flesta skrattade ganska mycket och när du kom till att du faktiskt sa att några i publiken gillar inte det du har att säga eller tänker vad gör jag här.... DOM var de enda du såg innan.... så kände jag OJ jag är nog en av de som du tycker ser lite konstig ut i publiken.... JAG... för jag skrattar inte åt allt.
 
Men det fanns en anledning. INTE att jag hade migrän... att jag undrade va fan är detta eller HJÄLP varför stannade inte just jag hemma... inte för att du inte var rolig för du berättade på ett otroligt lättsamt sätt och de fanns många många poänger... MEN jag ser allvaret i detta också... för jag har och är DÄR.... i den dåliga självkänslan. Där jag funderar på varför funkar aldrig jag? Varför gillar inte folk mig och när jag då väljer bort de som inte gillar mig eftersom det borde vara deras problem som missar härliga underbara JAG så finns ingen kvar....
 
Jag kom ihåg igår att jag slutat träna... att jag inte fyller på. Att jag bara plockar ut. Att jag tänker detta kommer också gå åt helvete och så mår jag skit och när jag kommer till målet gick de kanske till och med bra. Men när man kommer ner långt där nere ja då e de fasen inte alltid så enkelt.
 
Men jag vet det är bara jag som kan hjälpa mig själv och jag kan gärna ljuga tills jag tror på de och jag fick en spark igår att komma igång. Att träna. Säga att just jag kan och är bra.
 
Så jag kanske såg lite stel ut... men som sagt du väckte mig och jag tog till mig allvaret i ditt föredrag.... det där vi ska komma ihåg och inte allt det roliga. Det var inte skrattet jag behövde, jag behövde bli påmind att träna på min självkänslekondition och jag vill med detta mail säga TACK!!! Å NU ska jag gå ut på toa och se mig själv i spegeln och säga till mig själv: YES jag e fasen BÄST på mitt jobb... JAG är bra och är härlig.
 
Tack för dina böcker och tack för att du ger av dig själv.
 
 
 
 


Fira in våren med nya smileys till Messenger. Klicka här!

Kommentera här 3 st

Kommentarer
Becca & baby

Antar att du tyckte föreläsningen var bra? :)



Vi har strålande sol idag med så snart ska jag och Isac ut i solen och mysa. Vet dock inte hur varmt det är, måste ta o köpa en termometer snart :P



Hur mycket har du fått ihop på bloggpartner? För mig går det lite segt när jag inte hunnit surfa på bloggtrafik :( 86 kr.

2010-04-14 @ 12:31:08
Länk: http://grrsexymama.blogg.se/
Eva

Ja ibland behöver man fylla på med lite inspiration :-) Jag gillar också att gå på föreläsningar.

Ha en fin dag!

Kram,

Eva

2010-04-14 @ 12:37:31
Länk: http://detspokar.blogg.se/
Sara

TÄVLING på bloggen! checka in länken nedan!

vinnaren utses genom lottning, och vinner två armband och ett halsband plus.. ah läs mera här:

http://ensara.blogg.se/2010/april/tavling-med-2-pris.html

LYCKA TILL!

2010-04-15 @ 18:51:58
Länk: http://ensara.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: