Energi

Datum: 2010-08-24 Klockan: 09:09:31 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Jag har tappat bort min energi.

Ja jag vet ärligt inte var jag lagt den. Den är bara borta. Totalt borta. Däremot har jag hittat en ENORM trötthet tillsammans med uppgivenhet och total olust och ovilja.

Jag vill ha förändring. Men till vad? Vad vill jag egentligen? Jag behöver nytt... men hur? Jag har ideer men jag kommer inte vidare. Jag står liksom stilla utan den där energin.

Rastlösheten finns men inte resten.

Jag får inte till något just nu.

Jag vill bara SOVA.


Kommentera här 17 st

Kommentarer
Johanna

Jag lovar säga till om jag hittar den å¨t dig. Energin är viktig och ha :)

2010-08-24 @ 10:06:50
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Johanna

Förstår du är orolig, men jag tror det kommer gå bra. Men jag vet hur det känns när man oroar sig över något så man nästan dör..... då orkar man inget, då vill man bara sova som du säger.

2010-08-24 @ 10:20:46
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Mallamousan

Ja du ska tro jag njöt på gymmet igår! :) haha



haha, jaså är han inge intresserad. Jag har ju fått hjälp av Thomas som jag nämnt i bloggen några gånger som är väldigt duktig med hundar, så just nu håller jag på och gör klicker träningar med Tequila som hon ska lära sig innan man kan börja med Kantarellerna.

Du kan ju följa med nån kväll när vi tränar med hundarna om ni vill, vi är ute på Vasallen. Riktigt roligt faktiskt med olika övningar som gör att hunden får jobba mycket med huvudet!! :)

2010-08-24 @ 11:22:27
Länk: http://mallamousan.blogg.se/
Johanna

Usch inget kul. jag hoppas din depression inte blir långvarig!

2010-08-24 @ 12:06:06
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Georg Hendrix

Tess, det är inte bara vårt land som är utseende fixerade. HELA VÄRLDEN ÄR UTSEENDEFIXERAD. Vet du vad jag tror? Jag tror det är grunden till mycket ont.



Igår, på vägen hem från jobbet, satt jag och såg en 50-60 årig kvinna sminka sig på pendeltåget vid 22:30 på natten... Visst ska alla få känna sig fina. Men vart skulle hon egentligen klockan 22:30 på en måndagskväll som kräver smink i den åldern? Jag tyckte det så konstigt ut. Vid den tiden vill man bara hem och sova. Sedan om man sitter i kostym eller mjukisbyxor på pendeln borde inte spela roll.



Har du tänkt på pedofili? Varför dras folk till minderåriga på sådan intensiv nivå då de flesta med åldern uppskattar jämnåriga? Jo, enligt samhället är ju 20 (-) det måttet alla går efter. Det som är "snyggast". Jag tror helt enkelt vissa pedofiler aldrig växer ifrån de tankarna och lär sig med tiden uppskatta lägre och lägre åldrar. De inser säkert själva inte att de borde "tända" på 45-åringar.. inte 15-åringar för enligt "samhället" är det 15-åringar som är idealet.



Hmm... vad vill du jobba med då egentligen om du säger upp dig? :P

2010-08-24 @ 12:15:56
Länk: http://georg.blogg.se/
Pysselfröken

Hoppas att du snart känner dig bättre. Jag känner mig också sliten nu, inte alls pigg som jag borde efter semestern. Jag hoppas att min ork snart återkommer, jag gillar hösten. Jag såg att de sökte DT till Syzzla i en tråd på Svensk scrapbooking och sökte. Inte i min vildaste fantasi kunde jag drömma om att få uppdraget. Är så lycklig. Kramar till dig

2010-08-24 @ 12:39:07
Länk: http://pysselfrkensblogg.blogspot.com/
Anonym

http://yumejewelry.blogg.se/ Kolla gärna in den här sidan! Den är full av smycken som en tjej har gjort själv hemma i sitt hem. Dom är jätte fina. :) Skriver ni att ni hittat sidan pga mig så blir jag jätte glad. (inget måste!) Hoppas ni hittar något! Tack för mig! / Märta www.maerta.blogg.se

2010-08-24 @ 13:07:57
Länk: http://maerta.blogg.se/
Linda

Har du kollat så du inte har brist på något? Det låter nästan som om du har någon form av depression. Hoppas det vänder för dig snart, vad det än är.

Kram

2010-08-24 @ 15:24:11
Länk: http://wondergirl-bloggen.zoomin.se
Amanda - Annasdotter

tack så hemskt mycket du :D ja det är inte lätt alltså, haha :) kraam

2010-08-24 @ 18:30:26
Länk: http://annasdotter.blogg.se/
Ellis

Jag har tappat ork men skyller på förkylningen, som jag hoppas försvinner snart!

Ska testa att göra Fruarna Liljas nya skissutmaning! =)

Kramar

2010-08-24 @ 19:43:11
Länk: http://www.metrobloggen.se/paltbarn
Ellis

Hej!

Skissen hittar du här + du kan säkert få en hel del inspiration från deras blogg, de gör helt otroliga kort! =)

http://fruarnalilja.se/utmaning-31-skiss-gront/

Kramar

2010-08-24 @ 20:18:07
Länk: http://www.metrobloggen.se/paltbarn
SOFFIE

usch så jobbigt,hoppas du snart blir piggare igen och kan få må bra,

kram

2010-08-24 @ 20:36:57
Länk: http://soffie69.blogg.se/
Georg Hendrix

Vill hon förstora läpparna? Tror du någon NÅGONSIN hade ens drömmar om det för 200 år sedan? Det är jag tveksam på. Isåfall någon med en allvarlig sjukdom. Det är just det jag pratar om.. Skulle hon fått den idén om hon inte tittat på The Hills eller liknande? dessutom blir 90% av alla läppförstoringar misslyckade... åtminstone det jag sett.



Klart jag inte kan bli ihop med vem som helst. Alla har en bild av sig själv och de allra flesta vill ha någon på samma nivå eller över. Det tycker jag är naturligt.. men skulle t.ex. en söt tjej ragga på mig så skulle jag inte säga nej bara för att hon har små bröst eller för lite i lön (så som många verkar tänka idag och vice versa om killar). Jag skulle se det som en komplimang att hon raggade och se vad som skulle hända..



Hah, vaxar du hans rygg? Får man be tjejkompisar om sånt? :O



du och din lilla mus :P



Det finns hälsosamma ideal - Att raka sig under armarna kan minska svett på en sommardag och det växer ändå ut, så sånt förstår jag att folk gör. Men att pierca naveln? Vad gör det för nytta? Det skapade infektioner på min syster (och har gjort på massvis av andra).. vad är det för vits med det? Vad finns det för behov? Jo, ett påhittat behov.. och personligen tycker jag det inte ens är snyggt. Inte någonstans. Jag skulle aldrig "dumpa" någon pga. av det.. men jag skulle ALDRIG uppmana eller rekommendera en tjej att göra det heller.

2010-08-25 @ 11:55:18
Länk: http://georg.blogg.se/
Johan

Känns det likadant fortfarande?



SV: Haha ja, jag vet, jag förstod det, men var bara tvungen att påpeka det ;)



Ja, jag vet att jag är tidigt ute, det är som sagt aktuellt om tidigast 1 år, även om jag önskade att det kunde gå redan nu, men jag tänker ju som sagt väldigt mycket och eftersom detta är det jag vill mest av allt så är det självklart att jag tänker på det en hel del. Dock får man ju inte glömma att det kan ta längre tid för andra att komma till samma insikt. Hon behöver den tid hon behöver, man ska absolut inte pressa varandra i något sådant här. Hon känner själv när hon är redo för det liksom, men jag tror ocks åpå det. Det kommer bli jättebra, bara båda 2 som sagt verkligen är med på det. Då kommer det funka kanon. Det är ju en del man måste fixa som sagt, men det löser sig allt eftersom. Man måste ju inte fixa allting precis 1:a dagen liksom. En rejäl utmaning lär det hursomhelst bli! :)



Det är ju en fördel man har nu. förr, när man hade rullar fick man ju ta korten som de blev. Nu kan man ju verkligen välja ut de allra bästa och framkalla dem om man vill. :)

Tänk vad fort det går. Det är inte mer n 9 år sedan jag fick min 1:a kamera, en svart, rektangelformad sak som är mycket, mycket större än dagens digitalkameror...



Jag finns här om du vill prata om något. Om det känns bättre att prata om något så är det klart jag lyssnar liksom. :)



Hoppas du mår hyfsat i alla fall! :)

2010-08-25 @ 13:33:39
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Ellis

Hoppas inspirationen kommer, jobbade till sent med mitt kort igår!

Här regnar det och jag snuvar på, men ska se om jag orkar dansa lite ikväll.

Nu blir det att fixa middag!

Kramar

2010-08-25 @ 17:02:57
Länk: http://www.metrobloggen.se/paltbarn
Georg Hendrix

Jag ska nog ta med ett "snack" med den där Elina ;)



Haha, nja.. det kan nog vara lite olika det där. Jag tror helt ärligt att ingen av mina tjejkompisar jag någonsin haft skulle vaxa min rygg :/



Men du, nu får du allt ta och förklara dig! Varför gjorde du en piercing i snippan? (PULLAN.. inte snippan :P). Det är ju verkligen något INGEN ser och om jag var tjej skulle inte vilja att någon "grävde" där nere på det sättet.. och sen sa du faktist att jag inte borde jag en piercing i lill-georg (snoppen).. varför inte? om du piercingat lill-tess... :O

2010-08-25 @ 18:33:59
Länk: http://georg.blogg.se/
Troyandrine

This is the coolest web site I have seen for ages, excellent work and content.

2011-03-23 @ 21:21:52
Länk: http://troyandrine.blog24h.com
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: