Lördagen...

Datum: 2010-01-02 Klockan: 10:52:06 Kategori: Kropp å själ/ADHD


Bild:Talgoxe inne på altan.


Snön faller lite lite fint från himlen. Solen orkar lite lite fram.

Jag orkar inte. Jag är fortfarande dålig och trodde igår jag skulle hosta lungorna ur mig. Höll aldrig på att somna. Läste.... blundande... hostade. Halsen svider som om jag druckit salt. Som ett öppet sår. Febern dalar lite upp och ner. Yrseln håller i.

Tankarna for omkring i skallen medan jag försökte mig på att sova...

Om du är avundsjuk..... vart leder det? Svartsjuk och avundsjuk på andra. Var leder den känslan? Vinner man något? Får man något ut av att vara just detta? Om du anser att någon annan har något som du vill ha... varför vara avundsjuk när det kanske inte alls är svårare för dig att få just detta. Kanske inte just idag eller direkt men snart om du jobbar för de? Jag menar inte att detta behöver grunda sig i saker... det kan finnas annat man är avundsjuk på... men jag tror inte att den känslan ger dig det du saknar. Ändra taktik... som jag sagt så många gånger innan... ingen annan än just DU kan förändra. Sträck ut en hand mot det du vill ha och försök.... och ge inte andra skulden för det du saknar. Ge inte den du är svartsjuk på skulden för det denne har när dörren står helt öppen och du själv kan få just detta.

Bild: Min amaryllis

Vad har jag som inte du kan ha? jag har inget som inte jag kan dela. Som inte jag kan ge utav. Jag har inget som inte du kan få. Inget. Inget alls. Jag kanske inte ens har allt det som du tror att jag har. Du vet heller inte allt annat som jag har som du inte vill ha. Alla har vi våra problem och sorger. Du har saker inte jag har men avundsjuka och svartsjuka gör bara mig själv mörk och svart. Det leder en inte fram. Det ger inget alls utom att man mår så dåligt och blir utanför. Stänger dörren om det du innerst inne vill ha.

Men nu efter att ha tänkt allt detta så vet jag inte hur jag ska angripa problemet som finns.

Jag har släppt taget men gripit det lite igen. För jag tycker det är så dumt och onödigt. Så trist att just du mår så dåligt i detta. När det inte finns anledning.

Bild: Amaryllis.

 

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Sett att flera har klickat på BLOGGTRAFIK och blivit medlemmar för att få mera läsare.. glöm inte BLOGGPLUS knappen och få ännu flera.

 

 

 

 

 


Kommentera här 5 st

Kommentarer
Malle - Hockeyfru

Krya å dig vännen! vi är lite småkrassliga vi med, blää :P Kram

2010-01-02 @ 12:02:45
Länk: http://mysunshinestory.blogg.se/
Eva

God fortsättning på det nya året!

Tråkigt att du är dålig fortfarande. Jobbigt med sådan där hosta. Jag brukar själv bli sjuk varje vinter och sedan håller det i sig i flera månader. Men - otroligt nog har jag klarat mig i år. Vet inte vad det beror på, kanske att jag börjat äta Propolis.

Krya nu på dig! Fort!

Kram,

Eva

2010-01-02 @ 12:06:35
Länk: http://detspokar.blogg.se/
Madicken

Åh fina bilder :'D

2010-01-02 @ 12:09:11
Länk: http://conler.blogg.se/
Anonym

jätte bra blogg hörru:) Gillar den!

Jag själv har inte alls bloggat länge.Om du gillar en blogg en snygg design och en bloggare med egen klädstil så bord du verkligen kolla in min blogg:)

Jag hoppas alf att du gillar den :)



http://housebunny.blogg.se

Sebbe

sv: ja =) , som blondinbellas.

kramar!

2010-01-02 @ 13:55:56
Länk: http://lookstylish.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: