Mycket...

Datum: 2010-01-15 Klockan: 13:02:39 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Ibland hinner jag inte med.

Jag tar en paus.

Orden kommer inte naturligt och jag vet inte vad som ska skrivas.

Jag önskar lugn. Och jag söker och jag finner.

Spikmattan är framme igen och jag önskar en spikkudde.

Promenaderna ska gås och stavarna bör följa med.

Ryggen är bara efter några dagar lite lite bättre.

Till veckan kommer jag jobba 90%, det blir underbar för både mig och August.

Jag njuter av min lediga tid och jag tar igen lite som jag vill göra.

Var till min läkare igår och jag tog upp min enorma trötthet så nu håller jag på och vänjer mig av med liten dos av min ena medicin. Det blir lite utsättningssymtom men jag klarar det. Jag är dock lite lite piggare. Jag fixar detta. Jag vill och jag har ju även ändrat mycket i livet. Mer kommer och jag måste ha den förändringen och sedan hålla fast ett redigt tag.

Jag är så tacksam för alla de som finns runt mig som idag ger mig så mycket ny energi. Ni som stärker mig de dagar jag inte orkar. Jag vet att ni vet vilka ni är och jag hoppas att jag förmedlar att jag känner så. TACKSAMHETEN. Mattias.... Malou tack för att du finns för oss och August. Anna.... du finns där som en klippa alltid... alltid. Vi har så mycket att prata om och jag är så glad att du finns. Anna för alla underbara tips och ideer och stöttning vad gäller August, din kunskap är oumbärlig...Angelica... för alla goa timmar.. alla kloka ord, min underbara Daniel.. TACK för att du står ut. Anita... alla samtal.... MAMMA.... hrm.... säkert glömt någon nu.... Men ni vet att jag är glad å tacksam.

Jag önskar mig några saker.... Alltså materiella saker. WII Fit... en crosstrainer som min man anser att vi inte har plats för samt en spikkudde. Ny BIL. Tänkte att några saker kanske någon har stående å man kan köpa för en billig peng så jag ska kika runt lite.

Jag duger precis som jag är

Jag är stark

Jag mår bra

Jag är pigg

Jag lyckas

Jag kan och vill

*******************************

 

August kommer börja med sin medicin på måndag. Diagnos sätts inte ännu.


Kommentera här 3 st

Kommentarer
Johan

Ja, en spikkudde skulle vara gött. Tror nog en sån kan hjälpa ganska bra faktiskt...



SV: Ja, jag är med.

Då blir det en del bilder alltså? :) Men det är ju bra att det funkar! :)



Har du några planer för helgen annars?



Kram

2010-01-15 @ 22:20:40
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
ina

du är underbar, det ska du veta och känna! jag tycker jätte mycket om dig. du behövs. det är många i din familj som behöver dig och det är därför du orkar. du hjälper mig med med alla dina fina kommentarer, de är väl menade och det är jätte jätte viktigt för mig. för ibland känner jag mig fruktansvärt nere, och orättvist behandlat, orättvisan och falskheten har ibland inga gränser, så nere känner jag mig att jag vågar inte skriva om det. men goda ord och god människa bakom de orden som t ex du skriver hjälper mig jätte mycket. så stor kram på dig, gumman!:)

2010-01-15 @ 22:23:42
Länk: http://iinnaa.blogg.se/
Anonym

TACK för att du finns.....Hade du inte gett något tillbaka hade du ju inte haft alla runt omkring dig =) Så du är lika viktig för oss andra!! Kram gumman!//Angelica

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: